Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padakka

sprzedawcy nerek -wejdz!

Polecane posty

Gość padakka

dziś dowiedziałam sie od bliskiej kolezanki o pewnym zdarzeniu ktore mialo miejsce na targówku w wawie jakis czas temu(mialo to miejsce jeszce w innych wiekszych miastach) , koło Ikei, jej znajomi (małżenstwo z 10 dzieckiem) byli tam na zakupach po pewnym czasie przy wchodzeniu przez te ruchome drzwi znikł ich synek, to byl podobno moment, nikt nic nie widział, po 6 h poszukiwanaich i interwencji policji znalezli chłopca nieprzytomnego ale zyjącego przy tym samym wejsciu do ikei z kartonową tabliczką z napisem " jestem, ale bez jednej nerki- dzieki" Jestem tym zszokowana , podobno są to ludzie (lekarze) który wypatrują sobie ofiare ,podchodzą ,wstrzykują substancje usypiająca i zaciagają do samochodu, najlepsze ze policja nie moze ich w gole namierzyc (podobno zaprzestali dochodzenia ) , ost tez dowiedzielismy sie ze podobna sytuacja miala miejsce na dworcu centralnym , dziewczyna kupowala bilety i została porwana.... To nie jest prowokacja, broń Boże, chce tylko przestrzec wszystkich mieszkanców Wawy i innych wiekszych miast, bo w gole sie nawet o tym w Tv nie mówi , strasznie to

Gość bo to bzdura
i ploty w stylu porywanych przez Żydów chrześcijańskich niemowląt :O Ludzie kochają takie bzdety.

Gość to nie jest tak..
to dyrekcja ikei jest w to zamiesszana

Gość padakka
to nie jest bzdura, znam to małżenstwo, chlopiec bedzie miec blizne do konca zycia pewnie, nie wierzysz to nie, ja nie chce robic sensacji tylko przestrzec , tez w to nie wierze bo to potworne ale naprawde to mialo miejsce

Gość o matko bedzie mial blizne
do konca a to ze nie ma nerki to juz niewazne???

Gość śmiech na sali puste krzesła
bedzie mialo blizne ale juz nie napsało ze bez nerki bedzie

kolejna historia opowiadana przez następne lata w zmienionej wersji, że zdarzyło się babci, mamie, koleżance, sąsiadowi, stryjkowi bla bla