Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znkajaca

Czy 70 kg przy wzroście 1.61 to spora nadwaga?

Polecane posty

Gość POWIEDZCIE MI
Dziękuję za odpowiedź.

moim zdaniem nie powinno sie patrzyc ile sie wazy tylko jak sie wygląda czy sie ma tłuszcz itp. bo np znam osoby które duzo waża a wcale po nich niewidac albo te które waża mało a wyglądają nawiecej najważniejsze żeby dobrze się czóć w swoim ciele ja np mam 168 wzrostu i waze 49 kg nieiwem czy waże w normie czy mam niedowage ale ja chciałabym jeszcez schudnąc tzn nie zalezy mi na kilogramach tylko mam troche tłuszczyku na brzuchu...moze zro aerobiczną 6 weidera ponoć pomaga bardzo :)

Wg pobieżnego wzoru: wzrost(cm) - 100 +-5 [kg ] to tylko nadwagi 4kg, więc nie panikuj. Szczegółowy wzór w temacie \"Chudnij bez wyrzeczeń\" na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość skóra i kości
cyt.:ja np mam 168 wzrostu i waze 49 kg nieiwem czy waże w normie czy mam niedowage ale ja chciałabym jeszcez schudnąc tzn nie zalezy mi na kilogramach tylko mam troche tłuszczyku odp.: taka waga to waga kościotrupa, z którym żaden normalny mężczyzna do łóżka by nie poszedł. Weź się za siebie głupia babo, a przede wszystkim idź do szkółki bo robisz byki. Przy Twoim wzroście powinnaś ważyć w normalnej granicy 68kg. w górnej granicy normy 73kg, a w dolnej granicy normy 63kg. Aktualnie masz 14kg niedowagi.

Gość ale wy mądre jesteście
rady dawać umiecie....szkoda gadać. przecież to zależy, jak ktoś wyglada. sama waga to jeszcze NIC. ostatnio ważyłam się na profesjonalnej wadze (z różnymi tam bajerami) i moja masa ciała wynosi 68 kg (161cm). % tłuszczu wyszedł 30,1%. potem na wage weszła chudsza o wiele kobitka -waga 60 kg, a % tłuszczu miała prawie 34%. nie wyglądam źle, mam proporcjonalną budowę, nikt w życiu nie powiedziałby, że tyle ważę. liczy się BUDOWA I PROPORCJE CIAŁA. i nie wmawiajcie dziewczynom, ile powinny schudnąć, że prawidłowa masa wynosi...że są za grube o X kg. to przecież paranoja. nie widzicie tych osób, a wypowiadacie się bez sensu -pseudoznawczynie... :( do pytających: a nie widzicie się w lustrze? po co Wam opinie osób, które Was nie znaja i nie widzą?

Gość haha super
wiecie jak się mówi na takie chudzielce co to mają 170 cm wzrostu a ważą 52-55 kg ???? Kości, skóra i dziura :D:D:D:D

Gość boss
noo o bosz jaka ty jestes gruba !!!! ty jestes poprostu tłuścioch grubaska!! zrob cos z tym bo cie nikt nie zechce grubasie :D:D:D:D:D:D:D:D hahahahahaha

Gość ktoss
Ja waże 71 kg przy wzroście 160;(

Gość ktoss
i co wy na to?

Gość dyskoteka
61kg idealna waga, 66kg górna granica normy, czyli masz pobieżnie 4kg nadwagi. Szczegółowy wzór w temacie "Chudnij bez wyrzeczeń" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Zresztą u fajnej laski kochanego ciała nigdy za wiele!.

Gość jamesmk2003
70kg i 161cm? Rany boskie. Polecam forum dieta glodowkowa a jak nie to przewiduje cukrzyce. Pierwsze objawy zmeczenie po posilku.

Gość 170 cm
i 55 kg waze ja i chuda nie jestem odkad przestalam uprawiac sport a uprawiam siedzaca prace zaczyna mi sie robic brzuch. gdybym wazyla 20 kg wiecej to wygladalabym jak potworek moim zdanie wazysz za duzo. 60 kg przy twoim wzroscie to waga jakiej nie powinnas przekraczac

Gość cccccccccccccccccccc
4 kg nadwagi???????? a skad wy to macie!!!!!!! smieszne to jest bo ja waże 56 przy wzroście 167 i mam troche ciala, boczki, rzuszek, ogolnie jestem okraglutka. Ale gdybym miala 70 kg przy moim wzroscie to bym sie chyba pociela, to jest spora nadwaga. te wyznaczniki bmi sa do dupy, kazdy jest inaczej zbudwany, zalezy jak ty sie czujesz, nie kieruj sie pojebanym iregulkami. Powinnas schudnac 10 kg napewno! chociaz 60 kg przy 161 to i tak duzo. moja kolezanka ma 16o i wazy 45 kg, jest szczupla i taka drobna.

rózne są budowy ciała po jednych widac ze sa grubi po innych nie nie mozna oceniac kogos znając tylko wagę i wzrost moze wiec wymiary podasz jesli oczywiscie masz ochote bo jesli nie to nikt cie niezmusza;] i tak na marginesie to niewmawiajcie mi ze mam niedowage bo waze w normie ;] tak jak juz wyzej mówiłam rozne sa budowy ciała i niemozna oceniac kogos po kilogramach ps sorry za błedy ale szybko pisze