Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miś koala

jak być adorowaną?

Polecane posty

nie no, to akurat nie jest najgorszy pomysł, powiedziałabym, ze nawet jeden z lepszych pomysłów Tomka...

myślałam, ze skoro uczestniczę w tym Muppet Show (czyli forum) to się coś dowiem dokładniej, ale jak widać bez pracy u podstaw się nie obędzie....:o

Gość Jak Czarniecki do Poznania...
Jak jesteś ładna to jesteś nie mal z urzędu adorowana, skoro nie jesteś tzn, że ładna nie jesteś...

Jak Czarniecki do Poznania... ----> Ty mądrala słuchaj no... albo juz nic..albo powiem: kto ma mnie adorować, inne kobiety albo dzieci? Żyłeś kiedy w babińcu albo pracowałeś od rana do wieczora? Psycha siada...no ...:o:( Tomuś - Ktoś juz tu napisał kiedyś , ze Ty nie istniejesz, Ty jesteś wymyślony...

pfff mam kumpli co tylko czekają i się doczekuja...jak się chłopak podoba z wyglądu, to nawet i kobiety potrafią adorować...

a co chcesz swoją samoocene podnieść ? to dawaj obcisłe dżinsy wypnij dupe i na fotka.pl będziesz miała pełno adoratorów

słuchaj jak ja wracam zmęczona wieczorem to mam ochotę mordować i palić a nie adorować. Poza tym w busie nie jeżdżą noramlni faceci - jeżdżą stare pierniki, stare baby albo matki z dziećmi ...:o

ale to jest kwestia umowna, i operujesz stereotypami, to ja mam powiedzieć, że kobieta powinna prać i gotować, a facet znający swoją wartość nie może tego robić??? dlaczego Polki to taki ciemnogród ??

kokietko---> 🌻.....bo teraz to te chłopy jakieś takie są niemęskie...baby nauczyly ich, ze to oooni są do adorowania.... a poszedł w kinO... człowiek, zeby łądnie wyglądać musi wydepilowac sobie parę rzeczy, umalować, ponakładać maseczki, chodzic do fryzjera i nosić obcasy. I zarobić na siebie. I czy to jest mało??? To niech mnie chociaż ktoś adoruje nooooooo😭

a dla mnie są żałosne kobiety co nie gotują, sprzątają, szukam prawdziwej kobiety, a nie neofeministki co jej praca tylko w głowie..... wy chcecie się zmieniać my tak samo, faceci nie są niemęscy tylko widzą kto więcej korzysta na związku...teraz to my idziemy na łatwizne.... ale znajdz sobie takiego jak chcesz...ale tutaj się nie użalaj..pozdro

Gość emce
Dlaczego ma się tutaj nie użalać? Jak na razie to jest wolny kraj (i forum) i każdy może użalać się ile chce.

bo jest to żałosne jak każde użalanie... to jest coś w stylu " Dlaczego Ania Przybylska nie chce się ze mna umówić " bezsensu...zamiast tu tracić czas, niech zrobi coś by faceci do niej lecieli...bo widze, że tylko to jej do szczęścia brakuje...

Czarniecki to w takim razie urodzisz dziecko? Jak byłam mała to uważałam, ze mnie urodził tatuś, może Tobie też się uda...

Gość emce
Nie chcesz czytać użalania - nie czytaj, proste. Nikt Ci nie każe wchodzić na topik. Co więcej, możesz w każdej chwili z niego wyjść:)

Gość emce
Niektórzy mają przestarzałe, konserwatywne poglądy.

A czemu to facet ma odkrywać się z uczuciami ? Wtedy człowieka najłatwiej upodlić i poniżyć.... Powiedz to komuś, że tylko prawdziwy facet adoruje kobiety, to cię koledzy śmiechem zabiją....

znasz facetów którzy mówia ci co chcesz słyszeć...ciepłe kluchy nie faceci... spadam liczyć głosy narka :)