Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baczek79

darmowe zdjęcia ślub Śląsk

Polecane posty

Gość baczek79

Witam Zajmuję się fotografią, traktuję to jako hobby. Chętnie porobię zdjęcia z uroczystości za zupełną darmochę. Wiem że macie już swojego fotografa, ale np. mogę zrobić wam dodatkową sesję w plenerze. Powód: nie mam swojego portofilo w tym temacie i dlatego szukam możliwości jego zbudowania. jeśli macie może ochotę, proszę o kontakt Pozdrawiam, Mateusz... baczek79@o2.pl GG: 4678343

Gość baczek79
Jestem z Sosnowca Powiedzmy dojazd do 100km nie stanowi problemu. Niestety nie mogę zaprosic na moją stronkę bo dopiero powstaje. Dodam tylko że mam dobry sprzęt i fotografią zajmuję się już od kilku lat.

Gość baczek79
Do końca tego roku nie ma żadnego problemu jestem dyspozycyjny. wejdź na GG to pogadamy

Gość baczek79
Ale czasy się porobily... Co to nikt się nie hajta jeszcze w tym roku :)

Gość Bosika
ja się hajtam ale w przyszłym roku lipiec 07-07-2006 , to chyba Cię nie interesuje bo za późno?

Gość Bosika
poprawka 07-07-2007

Taaa... Kiedy byłam w liceum, zorganizowano taką akcję - darmowe strzyżenie i układanie włosów dla licealistek. Trzeba było się umówić na konkretną godzinę i wszystko było gratis. Okazało się, że \"gratisowość\" wynikała z tego, że strzygli nas.. praktykanci. Po prostu - początkujący. Mój bosh, jak zobaczyłam efekt to po prostu się rozpłakałam. Później moja droższa, ale sprawdzona już fryzjerka musiała mnie ratować, ale i tak trzeba było obciąć moje (długie wtedy prawie do pasa) włosy! :( Od tej pory nie pozwalam nikomu na mnie trenować i innym nie radzę - zwłaszcza w ważnych i \"niepowtarzalnych\" sprawach - a taką sprawą jest też ślub! Nie dajcie się \"wystrzyc na głupka\"! To moja prywatna opinia..

Gość baczek79
Tak zacznę Każdy ma prawo do wywarażania swoich opinii. Ale na boga czy już jak ktoś chce coś zrobić za darmo to już jest bee. Czy to tak ciężko zrozumieć że żeby zarobić, czasem trzeba coś dać od siebie-czyli nie zarobić nic !- Świat schodzi na psy- wszytko co ktoś chce zrobić za darmo jest już mocno podejrzane. A ja po prostu nie mam fotek ślubnych i tyle. Więc co mam zrobić, po prostu zacząć brać pieniądze za robienie zdjęć....

My mamy ślub jeszcze w tym roku, 28.12. w Krakowie. Wchodziłoby ewentualnie w grę? Fotografa już mamy, więc byłbyś extra ;) Co prawda musiałabym to jeszcze przedyskutować z drugą połówką, ale.. :)

Gość baczek79
28.12 to przeciez wypada w czwartek? coś ci się chyba pomylilo- jak mozesz to wejdz na GG: 4678343 to pogadamy

Gość mała duszyczka
JA POPROSZE :) HIHIH A ILE ZA ODBITKI ?? ?? ?? 05.05.07 POPROSZE REZERWACJĘ !!

Gość baczek79
"mała duszyczka JA POPROSZE HIHIH A ILE ZA ODBITKI ?? ?? ?? 05.05.07 POPROSZE REZERWACJĘ !! " wejdz na GG to pogadamy

Gość Krakowianka.
baczek79 a jakim sprzętem robisz zdjęcia? Czy masz pomysły na zdjęcia plenerowe? Czy dajesz zdjęcia na płycie czy w innej formie?

Gość baczek79
Jeśli znasz się na sprzęcie to powiem tylko tyle: 20D+580ex+28-75f2.8+tele,itd. Zdjęcia daję na płycie, a odbitki po kosztach wywołania

Gość tylko ze dziewczyny
w takiej sytuacji nie macie zadnych praw - do reklamacji zwłaszcza.. wiem, ze fotografowie jak startuja w fotografii slubnej, to trenuja na znajomych i rodzinie - i to jest fair, bo rodzinie nie zapodaja jakichs dziwacznych pomyslow, bo o rodzinne i przyjacielskie stosunki trzeba dbac. A jesli rodzina i przyjaciele nie wyraza zgody, to - widac - maja powody nie ufac umiejetnosciom. ja bym nigdy nie zgodzila sie, zeby niedoswiadczona osoba robila mi zdjecia na slubie. Do tego trzeba "troche" praktyki i np. pozwolenie z Kurii. ale jako drugi plener mozna sobie wziac. Najpierw miec normalne zdjecia z fotografem, a pozniej umowic sie drugi raz - wtedy nie ryzykujecie wiecej niz niezadowolenie, a ktos sie moze nauczyc.

Gość mała duszyczka
Hm wiesz co każdy z nas jest takim małym fotografem ;) jednemu podoba się wyraźna twarz i uśmiech drugiemu ramiona a trzeciemu włosy :p A Pan baczek79 po prostu chiałby się zrobić tym fotografem którego po prostu praca będzie się wiązać z swoim hobby i będzie miał saysfakcję z tego co robi i oczywiście jeszcze pieniążki na życie zarabiał ;) Ja osobiście nie wiem czemu ale nie mam ani fotografa ani kamerzysty bo wszyscy w rodzince mają i kamery i aparaty . Więc z miłą chęcią będe " królikiem " i nie boje się że nie będą mi się podobać i takie tam . pozdrawiam ja jestem z Tarnowskich gór :) to niedaleko od sosnowca.

Gość baczek79
mała duszyczka - odezwij sie na GG to pogadamy