Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fragile heart

poszukiwania fajnego faceta

Polecane posty

Gość bleeeeeeeee
"ide juz spac, nie sadze abym spotakala fajnego faceta na kafe. Pelno tu frustratow i zlosliwcow" to po jakiego chuja, oglaszasz sie na kafe?

Gość wymagania to ty masz
masz nas za debili ??? zaradny= bogaty, chociaż ty powiesz, że poprostu nie chcesz nieroba itp...ta skąd my to znamy robisz się na wielce inteligentną i wrażliwą, a jesteś pustą panienką, ktoa ocenia ludzi według wzrostu....173 już dla ciebie nie człowiek ? a co z tym czuły zaradny itp? takich głupich dup było tu sporo..... facet może nie spełniać jakiegoś kryterium jeśli chodzi o charakter ale co do wyglądu to już napewno nie... oszczędz nam swoich wywodów, bo takich panienek było tu sporo...można w was czytać jak w książce...

no masz, 180cm, a ja mam 2 cm mniej. A bylo juz tak blisko :/ wiesz co? nigdy nie znajdziesz faceta. Wybierasz go niczym towar w sklepie. Jeszcze podaj, jaki powinien miec rozmiar buta i obwód w klacie.

Gość fragile_heart
NIe, wydaje mi sie ze wyladowujecie sie teraz na mnie bo nie spelniacie kryterium, pewnie wzrostu, bo tego ukryc nie mozna. Nie napisalam ze facet przy wzroscie 173 nie jest facetem. Nie szukam patrzac na wzrost. Ja mam tyle. Mam 180 cm wzrostu. Wybacz ale czuje skrepowanie spotykajac sie z nizszym facetem, wiec poki moge, i poki mam glos pisze - jeslibylbys choc rowny ze mna to by bylo milo. Niektorzy wyrazaja sie tak jakby faktycznie tymi debilami byli - spojrz na dyskusje. Zaradny - nie chce kogos, kogo musiaalabym utrzymac, zaradny - inteligentny, bystry, madry. Zaradny - z pomyslem. Zazwyczaj inteligentni z pomyslem maja co do garnka wlozyc, wiec skoro mowisz bez ogorodek - tak, pewnie bogaty. Choc to nie jest moj wymog bo nie jestem materialistka (w to tez nie uwierzycie). NIe robie sie na wielce inteligentna, pisze jaka jest prawda. Piszac o mnie ze jestem pusta panienka, ktora dobiera wg wzrostu i chce bogatego faceta sam mnie oceniasz i wg twojego rozumowania mozna miedzy nami postawic znak = W ogole wybacz, ale wydaje mi sie ze jestes strasznym frustratem, oceniajac mnie po kiku zdaniach i zdjeciu, mowiac ze jestem pusta dupa ktora czeka na bogatego wysokiego faceta. Wiesz co, jak poczujesz sie wartosciowym czlowiekiem przyjdz tu, przeczytaj to co napisalam, to moze wtedy zmienisz zdanie, bo teraz wyladowujesz zlosc za to ze jestes niskim, srednio zarabiajacym czulym facetem ktorego kobiety zazwyczaj nie doceniaja (tak przypuszczam, tak wynika). Ale wy jestescie niemozliwi !!!!!!!! Napisalam jaka jestesm, myslalam ze ktos sie odezwie, porozmawiamy o tym i o owym, ktos powiedzial zebym napisala wymagania - napisalam. Nie znaczy ze jak ktos nie spelnia wszystkich to jest skreslony. Potem zapytales sie ile powinien miec facet wzrostu - moja wina - bo nie przeczytalam, myslalam ze spytlaes sie o moj wzrost - moj to 180 czy teraz juz rozumiesz dlaczego nie chce niskiego faceta??? Rece opadaja :O

To wczesniej to ja oczywiscie. Zaraz sie zaczna podszywy. Mysle ze w wiekszosci meskie podszywy. Z tej dyskusji wynika jasnosc - znalezc faceta na kafe nie mozna. NIe mozna tez normalnie pogadac jak na ludzi doroslych przystalo. Ale topic bedzie i ciesze sie ze go zalozylam. Jak wam sie nie podoba - nie wchodzcie tu.

Za bardzo sobie wziolas do serca to co pisza inni. Zaden z nich w prosto w oczy by ci tego nie powiedzial. Nie przejmuj sie opiniami innych. Wazne ze Ty wiesz czego szukasz. Powodzenia:)

nie masz szans w realu? przecież chodzisz po świecie, tacy mężczyźni o jakich piszesz :) rozejrzyj się tylko oni są wszędzie... ;) (poprawka coś nie wyszło mi tam wyżej )

Gość gucio007
tylko autorka zapomniała napisac , ile ma lat, albo w jakim wieku szuka ...

nigdy nie jest za pozno szukac :classic_cool: albo innymi slowy lepiej pozno niz wcale

fragile heart - a czy ja stwierdzilem, ze szukasz bogatego faceta i jestes materialistka? Ja tylko napisalem o wzroscie. Nic poza tym.

Boże kobieto , nie wiem czy zauważłaś, ale twoje wymagania są jak na targu niewolników, ma być taki siaki i owaki??? Jak zaczynasz z kimś znajomość to też mu te swoje wymagania przedstawiasz??? Zastanów się troche. Czy miłość zależy od wzrostu, statusu materialnego, czy wykształcenia? Jak ktoś nie spełnia wymagań to nie ma się do ciebie odzywać bo szkoda twojego czasu ? Ps Twojego zdjęcia nie widziałem, sam mam 182 cm wrostu, studiuje dziennie, i do tego pracuje w weekendy, chociaż nie musze.....

Jej prawo - chce partnera jakiego sobie wymarzyła i takiego szuka - nie widzę w tym nic dziwnego. Raczej wpędza to w kompleksy tych co nie spełaniją jej oczekiwań .... przecież faceci robią to samo to czemu ją krytykujesz ??

A ja trochę dziewczynę rozumiem, choć pewnie nigdy nie napisałbym tak wprost. Jasne, miłość to chemia, to coś, co pozwala powiedzieć, że \"to ta\" - ale, głupia sprawa, bardzo kiepsko czułbym się z dziewczyną, która na przyklad klnie. Albo nie ma ŻADNYCH ambicji (nawet takich zwykłych, jak, \"chcę mieć szczęśliwą rodzinę\"). Albo jej horyzonty zamykają się na plotkach o Kasi Cichopek. Partnerstwo to nie tylko miłość i maślane oczy, albo miejsce, gdzie się odpoczywa. To też wymaganie, żeby ta druga strona ciągnęła cię w górę, czegoś wymagała, pomagała walczyć z twoimi wadami... to naprawdę ciężka sprawa.

A, i to wcale nie jest tak, ze jak ktoś \"nie spełnia\" tych kryteriów, to nie jest człowiekiem. Albo nawet kimś, kogo warto znać. Po porstu, nie jest to dobry materiał na osobę, która będzie najbliższą przez całe życie. I od której będzie zależała przyszłość dzieci.

wiadomo lażdy ma tam jakieś kryteria...ale zachowuje je dla siebie!!! Jawne afiszowanie się w stylu, niscy, w okularach, z aparatem na zębach, poszukujący pracy nieodzywać się, uważam już za oznake upadku społeczeństwa.....Chciałbyś usłyszeć od kogoś sory nie spełniasz mojego minimum ? Do tego wszyscy zmierzamy?

Gość przykro mi
sorki ale chyba szkoda czasu na szukanie tutaj

Wykorzystuje przywilej jaki daje jej sieć - chce własnie takiej przykrej dla drugiej strony sytuacji uniknąć w realu...

Nie wiem. Czasem myślę, że chciałbym - żeby było wszystko ajsne od początku. Inna sprawa, że zwykle zadaję się z osobami, dla których wążne jest akurat to, co mogę zaoferować.

Gość dziara
"To też wymaganie, żeby ta druga strona ciągnęła cię w górę, czegoś wymagała, pomagała walczyć z twoimi wadami..." wywal ten tekst bo nie pasuje do konwencji autorki...do twojej może i tak masz być ukształtowany od początku do końca i nikt ci w niczym pomagać nie będzie...inaczej...możesz sobie nie być...ale wtedy nie spełniasz wymagań

Hej. Mam 23 lata. Nie szukam po wieku ( tu wszystkich zaskocze ) napisalam w wymaganiach - dojrzały, czy 19 czy 35 - nie ważne. do \"wymagania to ty masz\" na pewno istnieją takie kobiety które Ci sie absolutnie nie podobaja, istnieja takie cechy których nie znosisz i nie mógłyś znieść przez dłuższy czas np. nie przestrzeganie zasad higieny, wulgarność, chamstwo czy zupelny brak talentu do inteligentnej rozmowy. Moimi kryterium jest wzrost (nie, raczej nie będę z kimś kto jest niższy ode mnie o głowę), dojrzałość (jako, że puste gadki mnie nie interesuja, o imprezach, samochodach, pannach, kasie i ogolnym szpanie i glupocie), zaradny (nie chce byc z utrzymankiem), zabawny (nie ma wyjasnien, po prostu uwielbiam poczucie humoru, tak jak faceci uwielbiaja piekne kobiety), czułość (nie chce macho), mający coś (to właśnie coś co przykuwa moja uwage na ulicy kiedy mijam kogoś, coś co pozwoli CI sie wyróżnić). OT CO. I tak napisalam prawie idealnego faceta, ale nie uwazam by byly to kosmiczne wymagania. Zreszta to jest net - nie potrafie sie zakochac w samym sposobie ulozenia slow przez Ciebie. Dlatego zamiast zakochania jest kalkulacja, taki taki i owaki. Myslisz ze jak poznaje faceta na zywo to mowie mu o moich wymaganiach? Jasne, ze nie. TO jest net, w dodatku kafateria ;) tu sie wszystko dziać może :) Pozdrowienia dla samotnych panów, samotna kobieta.

Gość nienawisc.
o milosc :D

Gość english in action
fragile heart - skąd jesteś?