Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresówka

brak okresu , a ewentualana ciąża

Polecane posty

Gość okresówka

Jak kobieta zachodzi w ciążę, to po około miesiąca organizm powiinnien dawać jakieś sygnały o ciąży, prawda??? A jeżlei tylko nie ma okresu to możliwość ciąży raczej minimalna!!Bo pozattym ze nie mam okresu to czuje się ok!!

Gość okresówka
tak, ale zawsze luteina pomoagała :o

Gość a nie prosciej zrobic
test? wtedy to juz pewnośc by byla ze nie ciaża.A tak to tylko uspokajanie siebie.

Gość out-of-date
własnie ja mam takie pytanko: jak myślicie czy to ciąża... mam strasznie nieregularne okresy ostatnio więc trudno mi powiedziec kiedy powinnam go dostać, ale jakoś niedługo... i tak: bolą mnie piersi jak przed okresem, ale tez mam strasznie wrazliwe sutki (czego normalnie nie miałam) i mam tez wzdecia, motylki w brzuchu, oraz sluz przed okresem zawsze był gesty i nieprzezroczysty, a teraz prawie w ogóle go nie ma.....

Gość sferiaaa
a ja mam regularne miesiaczki czesciej co 27 dni malo kiedy 2 dni poslizgu. dzis juz 30 dzien cylku okresu nie ma. temp 36,3 wrazliwe piersi powiekszone, delikatne zmeczenie. boje sie zrobic test. bo gdybym byla w ciazy cieszylabym sie chociaz to nie jest najlepszy moment. a z drugiej strony poczulabym rozczarowanie :( nie wiem co robic... delikatnie naprawde troszenke plamilam dzis rano ok6 , ale to po seksie najprawdopodobniej.