Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mo-nia

co byscie zrobili?

Polecane posty

Gość mo-nia

ma mnie odwiedzic na tydzien kolezanka z mezem.wszystko byloby super bo dawno sie nie widzialysmy ,gdyby nie to ,ze przyjada z psem...no i tu jest problem-lubie zwierzeta,(sama chcialabym miec ),ale jakos przeraza mnie ten fakt,tym bardziej,ze to nie jest zbyt "dobrze wychowany"pies.ona stwierdzila mi ,ze nie ma z kim go zostawic...ale czy to moj problem?jak jej to powiedziec??jestesmy dosyc blisko,wiem,ze to jest jej ukochany pies(traktuje go troche jak dziecko-nie moga miec dzieci),nigdy sie z nim nie rozstawala...a mi juz po nocach sni sie ten pies lazacy po stole,gryzacy cos,itp:)

Gość wali mu spod grzybka
powiedz jej stanowczo, zeby przyjechała bez psa i nie miej wyrzutow sumienia. w koncu to twoj dom i musi liczyc sie z czyims zdaniem. niech sama cos wymysli. a tak naprawde ma dziewczyna tupet....!

Gość z drugiej strony
Zgadzam sie ,ze nie powinna,ale z drugiej strony..........Piszesz,że jest bardzo z nim związana ,poza tym pies nie chodzi po stołach! Ja też mam psa i nie mam go z kim zostawiać i niestety jeżeli ktoś sobie nie zyczy mnie z nim po prostu nie odwiedzam tej osoby:(

Gość mo-nia
gdyby to byl pies ,ktory jest dobrze wychowany to nie mialabym nic przeciwko,bo lubie psy...ale ten jest maly a po stole,a raczej mialam na mysli lawie,ktora jest na wysokosci kanapy ,chodzi u mojej kolezanki w domu wiec u mnie napewno bedzie tak samo.poza tym gryzie wszystko co spotka na swojej drodze,no i czesto zadaza sie jemu zalatwic w domu!!a tego to sobie nie wyobrazam w ogole!!

Gość karolinkakarolinkakarolinka
ja bym sie nie zastanawiala i powiedziala,ze mi to nie odpowiada.zamiast cieszyc sie goscmi,bedziesz sie tylko denerwowac i patrzec gdzie pies i co robi i czy czegos nie niszczy:)powiedz kategorycznie ale kulturalnie NIE!

Gość z drugiej strony
Powiedz jej żartem,ze nie życzysz sobie,zeby pies chodził po stole,to już lekka przesada.A jeżeli to dla ciebie taki problem to nie spotykaj się z nią i już.Ja osobiście nie przepadam za kotami,ale były już sytuacje,ze miałam kocich gości i jakos to przeżyłam,a powiem ci ,ze koty niszcza mieszkanie bardziej niz pies. Mój pies jest młody i też mam do niego wiele zastrzezeń,zdarza mu sie zesikać w domu,ale na obcym gruncie zachowuje sie bardzo elegancko:).

Gość mo-nia
nie moge sie z nia nie spotkac-wszystko jest juz zaplanowane,przyjezdzaja z drugiego konca polski...i tak sobie mysle ze wlasciwie to sama sobie jestem winna-nie dosc ze zadzwonili i oznajmili ,ze maja zamiar zwalic mi sie na glowe na tydzien to jeszcze z psem ,o ktorym od poczatku wiedzialam jaki jest -zamiast zareagowac od razu to ja jak glupia,zanim sobie to przemyslalam ,ucieszylam sie bardzo,ze sie wreszcie zobaczymy... chyba bede to odkrecac,chociaz niecierpie takich sytuacji...

Gość pumka1975
mialam kiedys gosci z psem-koszmar!!!straty-pogryzione buty,pilot od tv,zasikana wykladzina(plame niby wyczyscili wlasciciele psa,ale jak mozna uprac wykladzine?plama zostala,bo tylko ja wtarli)wszedzie pelno siersci ,nie wspomne o bezpodstawnym szczekaniu o roznych porach dnia i nocy.To byl pierwszy i ostatni raz!nie mam nic przeciwko psom ale jak ktos sie decyduje na psa to powinien zdawac sobie sprawe z tego ze to madre zwierze i wielu rzeczy moze sie nauczyc,trzeba tylko chciec go tego nauczyc.bo samo posiadanie psa nie wystarcza!!takze mo-nia wykrecaj sie z tego jak najszybciej!!

Gość mo-nia
no to mnie pumka 1975 pocieszylas!:)zadzwonie jeszcze dzisiaj i powiem co o tym mysle!dzieki !

Gość pumka1975
no i jak tam monia?bedziesz miala tych psich gosci?:)daj znac czy i jak zalatwilas sprawe

Gość mo-nia
wszystko sie ulozylo super samo!!:)zadzwonilam bojowo nastawiona,a kolezanka mi mowi,ze wlasnei miala dzwonic,ze przyjedzie sama bo maz noge zlamal.akurat nie to jest super,ale fajnie, ze spotkamy sie same,tak jak za dawnych czasow:)no i bez psa oczywiscie:)