Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruuuuuczka

Czy to jakies uczulenie??

Polecane posty

Gość kruuuuuczka

Na pupci u mojego 3tygodniowego synka,opróczz tego że jest zaczerwieniona,pojawiły sie krostki przy odbycie.Sa czerwone i wygladaja jakby były troche wyżarte.Myje mu dupcię woda,smaruję róznymi specyfikami.Zaczynałam od sudocremu,potem linomag,maka ziemniaczana,a teraz bepanthen.I nie wiem już co robic.Noszę go raz w pampersach raz w tetrowych.A dziecko cierpi bo go piecze.Czy tak może objawiac się uczulenie??Dodam że na buziulce też ma krosteczki tylko takie pod skóra.Troche na czole,pod oczkami.Nie jadam chyba żeczy bardzo uczulających,unikam nabialu,czasem troche mleka wypiję żeby miec pokarm.Nie jem ostrych,ani wzdymających,nie jem cytrusów,tylko jablka.Czy to może byc jakies uczulenie???Poradźcie proszę.

Gość kruuuuuczka
Nikt się nie wypowie???

Gość ooo maatko
użyj linoeparolu pupe przemywaj woda przegotowana a jak nie zejdzie do 2 dni to do lekarza bo nie wiem czy u tak malego dziecka mozna stosowac neomecyne te na czole i nosku i pod oczami to sa prosaki same zejda

Gość ooo maatko
nie uzywaj chusteczek nawilzanych i dobrze wietrz pupe malucha jak nie masz zimno w domu to niech z gola pupka lezy wiem z doswiadczenia