Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznymonka

wow - wlaśnie obejrzałam supernianie

Polecane posty

Gość sznymonka

stwierdzilam, ze sama zachowuije sie czeasem prawie jak te dzieci w stosunku do mojego meza :D tylko zwrocic na siebie uwage za wszelka cene... ale wstyd! a myslalam, ze naucze sie jak zajmowac sie swoim dzieckiem (jestem w ciazy) powinnam zaczac od siebie! :(

Gość sznymonka
ehh... ale ja tez czesto sie tak unosze... moze nie skacze tak jak te dzieci, ale jak na moje lata - tez brzydko :( a co wiktorii i oliwii, to rodzice przesadzili z tym wrzaskiem :(

sznymonka-nawet sobie nie wyobrażasz jak dzieci potrafią manipulować rodzicami i wyprowadzać ich z równowagi.Może brzydko to wyglądało jak tatuś na nią krzyczał ale wierz mi że czasami człowiek jest bezradny jak dziecko.Ja kiedyś sama stosowałam różne chwyty aby mieć jakiś rezultat,czasami mi się udawało czasami nie,ale myślę że dobrze wychowuję dzieci(może mam małe potknięcia,ale szybko uczę się na błędach),obecnie jest tak że moje dzieci do mnie nie pyskują ,nie pozwalają sobie za wiele,ale to wszystko zawdzięczam własnej pracy,nie tylko nad nimi ale również nad samą sobą.