Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziemianin

Lecę na Marsa

Polecane posty

Gość Marsjanka zielonooka
Phi , Internet... moi marsjańscy koledzy mają tu takie wynalazki, o jakich ludzie jeszcze nie słyszeli.

Gość Ziemianin
Dziękujemy, pluto, tylko że od pary tygodni Pluton nie jest już planetą. Nie ta kategoria.

Gość Ziemianin
Trudno słyszeć o czymś, czego nie ma, Marsjanka. No, chyba, że ktoś cierpi na omamy słuchowe. Albo słyszy, co lubi słyszeć.

Równie dobrze na marsie rozwinięte są wszelkie gałęzie medycyny... zieloni przyjaciele przeprowadzili na mnie pewien zabieg i dlatego struktura mojego organizmu nieco się zmieniła dzięki czemu moge tu przetrwać jeszcze wiele lat.

Gość Ziemianin
Zapewne w postaci mrożonki, Zielonooka. Nie obraź się, ale ja wolę zdecydowanie świeży towar.

Niestety świeżym towarem to ty nie oddychasz :o Jakie ty masz pojęcie o świeżości, pijąc tak zanieczyszczoną wodę, oddychając tak smrodlawym powietrzem :o ? Jedząc pseudozdrowe pożywienie...

Gość Ziemianin
Odżywiam się bardzo zdrowo, Marsjanka. Jadam produkty w najlepszym gatunku. Wodę pijam źródlaną. Jest ze mnie prawdziwy okaz męskiej tężyzny fizycznej! Ho, ho! Nie jedna dziewczyna odwraca się za mną na ulicy. I nie ma się im co dziwić.

Idę się pobujać Ziemianinie na Marsjańską łączką, bo to grawitacja jest mniejsza - fajne uczucie :) Przyleć kiedyś na Marsjańska kawę. :) 🖐️

Skoro masz takie powodzenie, to po co chcesz na Marsa lecieć :classic_cool: papa

Gość zielonyyy
Nadmiar powodzenia powoduje, że cżłowiek szuka azylu. Rozpoznawalność przez ludzi i napastliwość dziennikarzy są częstokroć nie do wytrzymania. Czy Ty wiesz, co to jest choroba popularności?

Gość Lecę na Marsa
Przepraszam, pomieszałem przez nieuwagę pseudonimy. Ale to ja byłem poprzednio.