Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelkakropelka

o co chodzi?!

Polecane posty

Gość evelkakropelka

Mój porblem polega na... tym.. wziełam postionor.. kilka dni pózniej dostałam okres.. lecz.. idzie juz 3 tydzień a ja wciąz mam okres?! czy to aby napewno miesiączka? czy jest to spowodowane tymi tabaletkami?

Gość hollala
a na co sie bierze postinor???/

Gość calkiem mozliwe ze
jest to spowodowane tabletkami-zawieraja one przeciez duza dawke hormonow i musialo Ci sie "cos poprzestawiac". idz do gina-nie zwlekaj, bo jeszcze anemii dostaniesz

Gość tez mialam tak
Miałam taki sam problem, poszlam do ginka i okazało się że jestem w ciązy juz mija 3 miesiąc.. a to krwawienie to nie miesiączka lecz upławy świadczące o tym że organizm żle zniusł te tabletki.. przynjamniej tak mi ginekolog powiedział.. lepiej wybierz się do swojego lekarza lub kup test

Gość kup test
Ojj dziewczyno też o tym slyszałam i podobno postinor nic nie daje jak jestes w ciazy to i tak bedziesz czy wzielas te glupie tabletki czy nie. chyba masz problem. najlepiej zrobisz jak kupisz test lub wybeirzesz się do ginekologa. nie chce cie straszyc ale moja kumpela byla w podobnej sytuacji i to byl okres tylko jakieś upławy i zaniedlugo własnie rodzić będzie.

Gość ananananas
szybciutko po test albo do ginka idz z rana