Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pf

Tak wygląda modelka jak się umyje...

Polecane posty

Kobietki drogie zdjęcia te wklejam żebyście przestały się tak katować i zadręczać że nie jesteście tak piękne jak panie z okładek bo zapewne niejedna z was jest o wiele ładniejsza! :) Makijaż i komputer czynią cuda :P http://img192.imageshack.us/img192/3791/cad8crpdvh7.jpg http://img192.imageshack.us/img192/6998/cauj8didow9.jpg http://img192.imageshack.us/img192/1530/caspqh16cq1.jpg http://img192.imageshack.us/img192/3439/cay70p6fun9.jpg http://img283.imageshack.us/img283/6875/ca0la3o1cz0.jpg

Gość nie otwiera sie

trzeba kopiować i wklejać do paska :o postaram sie to poprawić..

Gość a ty sie naucz wklejać linki

Gość jak żaba
ludzie imageshack to najgorsze gowno bo nie wspoldziala z kafeterią uzywajcie www.mfoto.pl

wszystkie prócz pierwszego działają po skopiowaniu i wklejeniu w pasek.

Gość Kiniczek
Mnie to nie dziwi, bo takie makijaze robię na codzien, to po prostu kamuflaz na potrzeby sesji zdjęciowej - nie ma nic wspolnego z makijazem dziennym.

Gość o bozeeeeeeee
Jak to możliwe że one zostały modelkami????????? Jestem zszokowana :|:|

ale młode dziewczyny często wzorują sie na takich pannach z okładek i potem płacz i lamenty czemu one takie ładne sie nie urodziły :o

Gość Kiniczek
Tu sie musze zgodzic. Czesto przychodza do mnie panie z konkretnym zdjeciem i chca wygladac dokladnie tak samo. Nie dociera do nich tlumaczenie ze w takim makijazu wygladalyby po prostu smiesznie, bo twarz wyglada jak maska. No i oczywiscie komputer...

Gość wiesz co..
Nawet nie oglądam tych linków i nie zamierzam ich oglądać, ponieważ się nie otwierają - to raz, a dwa - takich "dowartościowujących" linków zapodawano już w internecie setki jeśli nie tysiące... i to robi się już powoli nudne. No, ale do czego zmierzam. Otóż drażnią mnie te co to dowartościowują się każdym gorszym zdjęciem jakiejś gwiazdy filmowej czy modelki i tłumaczą wszystko makijażem i retuszem. Owszem zgadzam się że istnieją pewne upiększacze które w pewnym sensie możnaby nazwać oszustwem ale tylko w pewnym sensie. Bo prawda jest taka że tymi swoimi apelami próbujecie poniekąd negować istnienie piękna osób pokazywanych na zdjęciach. Makijaż, makijażem, retusz retuszem ale chyba nie zaprzeczysz że modelka musi jednak mieć coś w sobie, aby nią zostać. Możesz mi truć farmazony że makijaż czyni cuda i takie tam pierdu pierdu, ale ja i tak będę wiedziała że to bzdura, bo choćbym nie wiem jak się wymalowała to i tak nie będę wyglądać jak Beyonce Knowles czy Salma Hayek. Jak ktoś ma krzywy nos to w makijażu też on będzie krzywy. Nie ma się co oszukiwać. Po prostu trzeba się nauczyć dostrzegać w nas to co ładne, co nie znaczy że trzeba to robić za pomocą jakichś gorszych zdjęć innych kobiet. Dlaczego mam nie patrzeć z zachwytem na zdjęcie jakiejś modelki tylko doszukiwać się w niej jakichś potknięć. To jest chore. Ja w sobie dostrzegam zalety, ale nie próbuję na siłe zaprzeczać że ktoś na okładce jakiegoś pisma nie jest piękny, bo to przecież jakaś żenująca dziecinada. Osoby z reklam i gazet nie mają żadnego związku ze mną. Niech będą piękne i będą sobie na piedestale. Ja wiem jak ja wyglądam i nie potrzebuję się dowartościowywać kosztem ich gorszych zdjęć.

ale ja sie wcale nie chce dowartościowywać :o ; już z tego dawno wyrosłam i nie musze :P i nie stwierdziłam nigdzie że nie ma pięknych kobiet :D mam jednak młode kuzynki (nastolatki) które mają manie na punkcie swojego wyglądu, wiecznie narzekają że to czy tamto mają nie takie, że grube, że brzydkie... oglądają gazetki z modelkami i ich samoocena się jeszcze bardzij obniża; wiem że tu siedzi mnóstwo młodych dziewczyn i to własnie skłoniło mnie żeby pokazać te zdjęcia - chciałam żeby chodziaż do części z nich dotarło że te kobiety nie są tak piękne jak je pokazują gazety :P

Gość wiesz co..
acha i jeszcze jedno.. Jeśli już bym się miała z czymś zgodzić to jeśli chodzi o ten cały photoshop. Owszem często się zdarze że w tej kwestii grubo przeginają z przeróbkami. Często jest tak że na kilometr widać że coś jest przerabiane w pohotoshopie, np. skóra wygląda bardzo nienaturalnie. Ale takie rzeczy przecież widać bardzo wyraźnie. Ale w tym wypadku pretensje i reklamacje zgłaszajcie do tych anonimowych photoshopowych przerabiaczy, bo to oni wtedy próbują was niby "oszukać" propagując kult ciała, choć zupełnie nie mam zielonego pojęcia po co. Po co ta maskarada Jednak wciąż twierdzę że piękno istnieje i wcale nie jestem ładniejsza od Jennifer Lopez. Choć pewnie znajdą się tu zaraz takie co powiedzą że Lopez jest brzydka i takie tam... Ale to negowanie też jest śmieszne.

Gość przeciez
wkleila linki.Czemu sie jej czepiacie tumany!

Gość piórnik bez gumki w środku
wiesz co..--są gusta i guściki a o tych się nie dyskutuje.

Gość wiesz co..
No ale po Twojej ostatniej wypowiedzi to rozumiem o co Ci chodzi. Nastolatki są jeszcze w pewnym sensie dziećmi i dopiero uczą się życia. Ale takie ślepe podążanie za modą i pięknem musi przebyć większość dziewczyn zanim się staną dorosłymi kobietami. Proza życia i tak w końcu przesłoni to co dyktują pisma. W pewnym momencie człowiek już nie ma nawet czasu na przeglądanie pism i nie karmi się tą pożywką.

Gość CORALIE
NO TO JA TEZ JESTEM PIEKNA, NAPRAWDE!!!!!!

Nigdy nie spotkałyście kobiety, o której pomyślałyście: \"Boże jaka ona piękna\"?? Ja spędzam wakację nad morzem i napatrzyłam się na takie bóstwa, a przecież nie mam retuszu w oczach i jak widzę na plaży piękną dziewczynę, to muszę przyznać, że ona wygląda tak naprawdę, a jak ktoś jest piękny na plaży, w dziennym świetle, bez makijażu, to można mu tylko zazdrościć. Gdyby te fotki były prawdziwe instytucja modelingu przestałaby istnieć. Oglądałyście kiedyś jakieś programy o modelkach? Jeśli tak, to zapewne widziałyście, że za nieładną cerę i zbyt szerokie biodra można wylecieć, więc nikt mi nie wmówi, że dziewczyna z brzydką cerą, naganną sylwetką i nieciekawymi włosami zostanie modelką- takie rzeczy tylko w Erze:P

Gość no w końcu sie nauczylas
wklejac linki :D ;-)

Gość . .. ... .... ..... ......
zgadzam sie z Tobą magda_leno:)

Jak najbardziej można być modelką nie będąc ani ładną, ani super zgrabną. Dowodem jest na to chocby Kate Moss, która jest brzydka, ma krzywe nogi, rzadkie włosy i szparę między zębami. Ala Kate Moss można \"zrobić\" i na zdjęciach wychodzi fenomenalnie. Z tym sie trzeba urodzić, trzeba mieć to \"coś\" o czym ktoś wyżej wspomniał. Nie jest prawdą że wystarczy dobry makijaż. Aparat musi kochać modelkę, a sama modelka musi umieć się ładnie poruszać. Mnie wcale nie dziwi że te dziewczyny bez makijażu wyglądają tak sobie. Tylko ze to wcale nie znaczy że każda z nas może zostać modelką. Modelka musi umieć sprzedać coś więcej niż tylko własny wizerunek.

Gość do uwaffffffffffffffffffff
ty juz zamawiałaś??????????????????????????? czy jestes kolejną naciągaczką???????????????????? :o