Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATARZYNKA26

SOSNOWIEC-kamerzysta=zdjęcia

Polecane posty

Gość KATARZYNKA26

Cześć dziewczyny! poszukuję jakiś namiarów na kamerzystów i fotografów z terenu Sosnowca,Dąbrowy Górniczej...

Katarzynka 🌻 podaję Ci stronę Naszego fotografa. www.photokris.pl Polecam, jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdjęcia robi piękne!!!

Może nieskromnie polecę ...siebie Filmuje od kilku dobrych lat, nie zniżyłem sie nigdy do wszelkiego rodzaju latających i świecących wynalazków Na koncie mam ponad 100 realizacji w tym nie tylko z uroczystości typu wesele ale także masę różnorakich form reklamowych no i na teledyskach kończąc W pracy wykorzystuję 3-przetwornikowego Canona z jasną optyką, w zasadzie nie świecę na sali (dbam o zastany klimat) Posiadam uprawnienia z Kurii. W ofercie masa różnorodnych rozwiązań i bardzo elastyczna oferta ... praktycznie dla każdego Dodatkowo rabaty i ceny do negocjacji Zapraszam zainteresowanych na - www.artmediastudio.pl p.s ..po cichu podpowiem, że dla kleintek z forum na hasło kafeteria.pl już na starcie ... rabacik :)

Gość Ewa B
To ja polecę pana z Mikołowa. Jest fotografem nazywa się Dariusz Rok i robi fenomenalne zdjęcia. Zresztą sama zobacz www.dariuszrok.com . Działa na całą Polskę. Polecam z całego serca!!!