Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślona troszkę

Czy moge mu sie podobać mimo ze jestem puszysta

Polecane posty

Gość Zamyślona troszkę

Hej! Czy moge podobać się mojemu chłopakowi mimo,że jestem puszysta i starsza od niego o 4 lata. Ja mam 26 on 22. On jest dosyć szczupły, ja niestety mam nadwage (ale dbam o siebie).. Przy 162 cm wz waze 80 kg... Ciągli mi mówi,że jestem ładna, ze nieprzeszkadza to ze jestem puszysta, całuje, słodzi mnie... Nikt nigdy mnie tak cudownie nie traktował... A może to jakaś gra??

Gość BBBBBBBBBBBBBBBBB
A NIBY DLACZEGO MIAłBY CIę NIE POKOCHAć?? O PARę KILO ZA DUżO??? KOCHA SIę CZłOWIEKA A NIE KG!!! POWODZENIA żYCZę :)

Gość też puszysta
Zamyślona!!! oczywiście że to możliwe- przecież miłość nie ma nic wspólnego w wagą! ja też jestem sporych rozmiarów i jakoś nigdy nie narzekałam na brak adoratorów- wręcz przeciwnie!! są faceci którzy preferują szczupłe dziewczyny i tacy które wola takie co maja więcej ciałka:) kwestia gustu! tak samo my dziewczyny- jedne wola facdtów szczupłych inne misiowatych. głowa do góry i więcej wiary w siebie:D:D:D pozdrawiam

Gość Zamyślona troszkę
Ale on wczesniej mial panne o figurze modelki...

Właśnie MIAł ....widocznie się przekonał,że nie o wygląd w tym wszystkim chodzi.. Uwierz w siebie...i w to co on mówi...

Gość malarz
moja love tez ma nadwagę!!!! ale właśnie taka mi się podoba! drażni mnie tylko własnie jej mentalnośc taka jak Twoja! kurde..ciągle jej musze mówic ze dla mnie jest najpiękniejsza...a ona do cholery ma ciągle kompleksy z tego powodu :( no może troche problemu jest z wyszukanymi pozycjami seksualnymi ale jeśli dziewczyna ma spory temperament to.... nie ma problemów! :)

Gość Znawca motoryzacji
Jak sie miesci do samochodu marki "ZAPOROŻEC" to ok:) Następcą Zaporożca jest produkowany od 1988 r. samochód Tavria, z napędem na przednie koła i silnikiem chłodzonym cieczą. Dane techniczne modelu ZAZ-968M Liczba miejsc: 4-5 Masa własna pojazdu (sucha): 750 kg Masa pojazdu gotowego do jazdy: 800 kg Masa pojazdu w pełni obciążonego: 1200 kg Maksymalne obciążenie osi przedniej: 300 kg Maksymalne obciążenie osi tylnej: 900 kg Dopuszczalna masa bagażu w bagażniku: 50 kg Długość: 3765 mm Szerokość: 1490 mm Wysokość (bez obciążenia): 1400 mm Rozstaw przednich kół: 1240 mm Rozstaw tylnych kół: 1226 mm Prześwit (przy pełnym obciążeniu): 185 mm Kąt natarcia natarcia: 31° Kąt zejścia: 26° Średnica zawracania (między krawężnikami): 10,6 m Prędkość maksymalna: 130 km/h Droga hamowania 80-0 km/h (z pełnym obciążeniem): 43,2 m Przyspieszenie 0-100 km/h (z dwiema osobami): 32 s Zużycie paliwa (z gaźnikiem K-133): - przy 90 km/h: 6,5 l/100 km - w mieście: 9,5 l/100 km - ogrzewanie 0,85 l/h

Gość AAAAAAAAAAaaaaa

Gość a ja mam167...i 52 kg
nie macie szans kobitki

Gość VIRUS.
u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘

Gość im bad
nie wcinaj się, chudzielcu :classic_cool: a ty wsiadaj w tego trabanta i zjeżdżaj.:classic_cool:

Gość VIRUS.
u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘u›ä-0ä-˘ âL˘âT˘ä-uÓ0äܢ uLä-t|ŐH˘:J˘u>âL˘âT˘ä-uń0äo˘

Gość moze i hudzielec ale biust 75
cos jeszcze

Gość moze i hudzielec ale biust 75
75 c

Gość im bad
w marzeniach i snach, bo na jawie, to jak tam wciśniesz całopak chusteczek z tesco.

Gość dupke tez mam fajna...
ale nie pierdze....kolesiowi w twarz jak to kiedys ktos napisal.....puszyste uwazajcie bo moze w porywach podniecenia i baka puscicie kochanemu w twarz...dieta dieta nie wpierdalac tyle

Gość alinka 25
Dziewczyno faceci uwielbiaja laseczki nie takie z wybiegow tylko " zdrowo wygladajace" :) wiec sie nie lam jest z TOba to sie ciesz I nie szukaj dziury w calym!!! Zaakceptuj siebie taka jak jestes, dbaj o swoje ponetne cialko!!! faceci uwielbiaja takie laseczki wiem to z wlasnego doswiadczenie!! Mam na czym siedziec czym oddychac i pielegnuje to jestem zawsze usmiechnieta i szczesliwa a to ludzie (faceci) cenia a WIEC USMIECH, AKCEPTACJA, USMIECH I AKCEPTACJA SIEBIE SAMEJ to czyni cuda!! powodzenia

Ja też wole panie przy kości, a nieco irytuje mnie jak wmawiają sobie że są brzydkie ;P Wszystko zależy od osobowości i charakteru, przede wszystkim dobrego serca :D

Gość ajaaaaaaaaaa
80kg przy 160 to nie puszystosc- TO POTWOROWATOSC

ajaaaaaaaa dobrze że ty jesteś na pewno przepiekny/przepiękna ;) jak wyglądasz tak zajebiście to może dasz nam fotke? :)

Gość martoszka323
np tomasz kamel...facet nie byle jaki a narzeczona ma dosc puszysta choc moglby miec napewno o wiele ladniejsza i szczuplejsza a jednak...facet to taki gatunek ze nie bylby z kobieta do ktorej by nie czul pociagu sexualnego tak wiec napewno go ona podnieca! wydaje mi sie ze to rowniez kwestia dojrzalosci faceta!

Gość ochhhhhhhhhhh
ja maze zeby sie pokochac z troszke grubsza

Gość pafi
moim zdaniem masz racie robi sobie z ciebie jaja on chce cię tylko wyrżnąć więc się mu daj będzie niezłe widowisko {flip i flap} podczas stosunku hahahahahah

Gość kojak
poważnie nie gustuję w chudzielcach, ale dla mnie trosdzkę ciałka to górna granica BMI ew pare kilo ponad. Gdybyś miał powiedzmy o 10 cm więcej to można by powiedzieć że jesteś puszysta czy tez przy kości. Przy Towich wymiarach masz BMI ponad 30 co w/g wszelkich prawideł oznacza otyłość. Nie Twierdzę zę nie możesz się podobać Twojemu facetowi ale chyba nie obraziłby się jakby ci parę k/g ubyło. Tylko pamiętaj ze głodówak to nie sposób od tego przedewszystkim najpierw opadają i maleja piersi które przy osobach z "ciałkiem" sa najczęstrzym atutem i jednym z "za" aby byc z taką własnie babeczką.. Pozdrawiam

Gość kojak
co do różnicy wieku - to ni ema ona znaczenia. Jeśłi dla was ok to ok. Podejrzewam żę conajwyzej jego rodzinka może na początku może mu coś mówić. Ale on nie musi sie im chwalić ile masz lat - ważneijsze jest to na ile wygladasz