Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMFETAMINA

DLACZEGO?????????????

Polecane posty

Gość AMFETAMINA

Biała śmierć, biała kreska, biała dama pośrud złego nie jest jedna nie jest sama, wezwał lekarz białe moce wezwał dzisiaj,ale NIE PRZERZYŁA nie zobaczy juz swojego Misia:(:( [*][*]

Gość * szara ćma*
Kto taki?:O

Gość AMFETAMINA
Bliska osoba:(:(

Gość * szara ćma*
Bardzo mi przykro:( Ile miała lat?

Gość AMFETAMINA
18, i tyle zdążyła napisać (Biała śmierć, biała kreska, biała dama pośrud złego nie jest jedna nie jest sama, wezwał lekarz białe moce wezwał dzisiaj)

Gość co się stało
???-(

no to współczuję. ale skosztowała w zyciu wszystkiego :| zaćpała sie na śmierć..cóz. tez mialam takiego kolege, ale to wyłacznie wina jego. Jak sobie poscieli tak sobie wyspi kondolencje

Gość AMFETAMINA
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(NIE BIEŻCIE

Gość nie bieżemy

Gość nie bierzcie

brałam . mam nadwage i chcialam to brac by schudnac. ale podziekowałam bo jest zwałka a nienawidze byc na zwale jest to cos okropnego a nie mam tyle kasy by codziennie brac. to chore. teraz bede brala tabletki z czyms podobnym do amfy.

Gość mądrze Aniulka baardzo mądrze

Gość AMFETAMINA
ja juz biore 4 lata i albo skończe z tym albo to skończy ze mną (w kanał sie brało kilka razy) nia panuje nad tym

wiecie, to juz moja sprawa co ja zrobię. amfetamina to srodek odurzajacy i kiedys byl stosowany do leczenia otyłości . teraz ludzie biora to na dyskotekach. w sumie nie ma zabawy bez pixy.

AMFETAMINA--- nie wierze , ze bierzesz. Robisz tu cyrk i nie wiem po co ci to. Wiem jak zachowuje sie czlowiek ktory bierze i jeszcze to 4 lata. Nie zali sie nad soba tylko siedzi zamkniety w sobie i szuka jakby to przycpac a jak jest nacpany ma swoja faze...i nie robi nic pod publike wiec przestan zachowywac sie jak idiota i pomysl co piszesz i robisz.

A teraz sie wpierdala grapefruity i zapier... na silownie ab schudnac! W dupach Wam sie moi mili poj... chyba!!! W cholere z tym świnstwem!!!!!

ja nie biore i nie cpam. mnie to nie bawi. zawsze bylam negatywnie do tego nastawiona. wiem ze potzrebny jest ruch by schudnac. coz poradzic takie zycie...

Gość AMFETAMINA
ANIULKA Po takiej tragedii nie chce skończyć tak samo nie wiem co mam robić, wstyd mi mówić to komuś znajomemu a wogóle każdy myśli tak jak ty ze nam zależy tylko żeby przyćpać... nie bieżesz to nie wiesz jaki to ból ...myśl co chcesz ide sie wyzygać

Gość koulia
Aniulka to gowno wiesz o braniu Bo mozna brac 4 a nawet 8 lat i pisac o tym tutaj Sama cpalam 3 lata i na forum bylam pelna zmyslow Weź gruba dupe na basen lub do lasu, nie zryj tyle a bedziesz sie miescic w drzwiach

Gość *szara ćma*
Z dziećmi się o tym nie gada? Wręcz przeciwnie...:O

Gość *szara ćma*
Nienormalna jesteś...szkoda mi Ciebie. Żeby życzyć komuś śmierci? Stuknij się w głowę, ale mocno, bo słabo nie zadziała!!!!! Kurna co za ludzie tu siedzą:O:O:O:O:O

Gość *szara ćma*
Jestem w szoku...:O Anulka - wypad stąd. Ale już. I to w podskokach!

Aniulka spać!!!!! ale już, migusiem, raz, raz!

Gość po amfoprzejściach
nie wiem dziewczyny co to za cyrki wyprawiacie ale jak bylam w waszym wieku to tez mi to imponowalo - na imprezie ogladalam sobie zyly zeby inni mysleli ze przycpalam w kanal ...Na szczescie mnie to nie wciagnelo i nigdy nie przywalilam sobie w zyle, wzielam 3 razy do nosa, na szcsescie zbyt sie balam by mnie wciagnelo...poza tym chlopak z ktorym wowczas bylam zwiazana ćpał - co tydzien widzialam jak sobie wstrzykuje w zyle...probwalam mu pomoc ale nie bylam w stanie :( Do dzis mnie mdli jak sobie o tym pomysle ...to bylo 68 lat temu mialam wtedy 16 l;at i bylam grunge'ową. To byl koszmar, przezyl;am taka traume...nie zycze nikomu tego i naprawde dziewczyny nie kloccie sie ktora tu klamie ze ćpa a ktora nie bo naprawde ne ma czym imponować..jezeli tragedia spotkala autorke tpiku to dobrze ze napisalka i przestrzegla ale nie ma sensu udowadniac kto cpa a ktto nie :( A tyu anulka na[rawde sie zastanow czy warto...amfetamina robi z mozgu sieczke, do konca zycia stany lękowe...zastanow sie czy tego chcesz

Gość cao to jest zwałka