Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anai

Tabletki antykoncepcyjne w Anglii - pomóżcie..

Polecane posty

Gość anai

Moja przyjaciółka w sobote wyjezdza ze swoim facetem do Anglii. Poradźcie, prosze.. lepiej zabrac zapas tablet z Polski, czy isc do lekarza tam? Ile kosztuje wizyta u ginekologa? Lekarze wydaja bez problemu taka recepte? Można isc do jakiejs przychodni za darmo? Słyszalam, ze w Anglii tabletki anty sa o wiele tansze niz u nas.. prawda to? Napiszcie dziewczyny.. :)

Gość domi.......
tabletki anty nie sa w anglii tanie,sa za darmo.... wsytarczy sie zapisac do najblizszego lekarza (GP)

Gość qweqwe
tabletki sa za darmo, sa przychodnie do których nie trzeba sie nawet umawiac, zachodzisz z ulicy i juz... czekasz w kolejce, przewazne podczas pierwszej wizyty przeprowadzaja dosc szczególowy wywiad (jesli ktos nie zna angielskiego moze pójsc z kolezanka która zna), mierza cisnienie krwi i jak wszystko jest Ok masz tabletki na 3-miesiace, podczas kazdej nastepnej wizyty jesli nie ma przeciwskazan dostajesz zapas na 6 miesiecy

Gość domi....
na 6 m-cy? a mi moj GP powiedzial,ze da mi na caly rok.

Gość qweqwe
Ja max. dostaje na 6 mscy wlasnie po to zeby przynajmniej raz na pól roku badac cisnienie. Ale ja nie biore z GP tylko z Family Planning Clinic

Gość ja ja ja
ja od GP dostalam na pol roku...