Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diablidar

Jeszcze się łamię ale

Polecane posty

Ojjj..to takie bale chyba nie dla mnie jest mi dobrze tak jak jest, a balować wolę inaczej ;) dawno Cię nie widziałam Mistrzu, gdzie się ukrywałeś ?? 👄

Folo Zofio {cześć] 👄 🌻 Mistrzuniu dobrze to ująleś dorzucę jeszcze do tego totalną rozpustę i inne bezeceństwa i wówczas nie wiem czy Zofijka będzie chciała się przyłączyć ;) Mam ochotę spróbować jak to jest być np takim xyzedem.

jestem tu cały czas ale raczej biernie przeglądam, od czasu do czasu coś tam skrobnę a poza tym śledze zmagania naszych siatkarzy punkt po punkcie:) Jaja kobyły siatkarz mam taki obowiunzek:)

A ja dziś idne na kabaret \"Ani Mru-Mru\" :P :P :P a wy będziecie siedzieć na forum, i..................... :D

Lateksik to może bym jeszcze zaakceptował ale kajdanki odpadają z uwagi na fakt,że kiedyś mnie nimi skuła milicja :(

Filo Zofio to życzę niezłej zabawy :) A potem dokonaj zakupu płyty oraz plakatu,na którym zawinszuj sobie autografy z dedykacją :)

dlabli, masz tarumę trzeba ja przełamać :( ale moje będę z różowym futerkiem, takie słodkie ;) 👄 zakuję u wezgłowia łózka ;)

Gość im bad
zocha, brak ci poczucia humoru, aby bilet zmarnujesz. Lepiej sprzedaj bilet na alegro i kup białe kozaczki! dorzucam: majty w czerwone serca i wełniane getry w paski wydziergane przez babcię Helę.

dlaczego uważasz ze brak mi poczucia humoru 😭 a majty w czerwone serca już mam, ale gdyby były w wisienki to kto wie czy nie poszłabym na tą zamianę ;)

Gość 7 sins
a pewnie masz racje ......to gdzie sie bawimy

Filo Zofio no właśnie i chyba pora pierdolnąć pięścią w stół i zacząć w końcu dbać o swoje zdrowie psychiczne i nie tylko ;) Koniec ostrzeżeń i próśb :o

Ależ Zofio plakat dla dzieciaków :) No chyba że nie przepadają za Ani Mru Mru. A kajdanki nawet z futerkiem zawsze kojarzyć mi się będą z ograniczeniem wolności :o Wolę już inny rodzaj dominacji ;)

Gość im bad
Zocha: bo zamienie swoje sliczne niałe kozaki na ten ochydny twoj bilet ewentulanie dzis.

im bad.....pisz jasniej, bo niedązam :) ale bez względu na wszystko za białe kozaczki pięknie podziekuje diabli, mówisz że plakat dla dzieciaków ...hmmmm....

diablidarze jasne ,że spróbuj a jeśli ci się nie spodoba zawsze możesz wrócić na łono rodzinki oczywiście bez łona oziębłej żonki;)