Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka_____

Uwazacie,ze ludzie po slubie sa inni niz przed?

Polecane posty

{ ze np facet chce isc na piwo z kumplami, } Ideałem by było żeby człowiek nie chciał iśc na to piwo. Lub choć zaprosić ich do domu.

Gość agnieszka_____
Myrevin, teraz glupoty gadasz ;) co jest zlego w tym,ze ktos chce isc z przyjaciolmi na piwo? kobieta tez chce od czasu do czasu pobyc tylko z przyjaciolkami i pogadac przy kawie.Przeciez to jest normalne.Wszystko jest ok, dopki nie przekracza sie pewnej granicy.Mozna isc na piwo z kumplami ,ale nie codziennie

--> agnieszka_____ Zawsze pisze wyłącznie głupoty. Takie mam wrażenie więc... { co jest zlego w tym,ze ktos chce isc z przyjaciolmi na piwo ? } Oczywiście ze nie ma w tym nic złego. Pytanie czmu chce się to robic bez (najważniejszej przecież) osoby z która się wzięłlo ślub ?

Gość agnieszka_____
Myrevin, bez wzgeldu na to jak kochamy te druga osobe chcemy czasem zwyczajnie spotkac sie ze znajomymi.Trzeba dac sobie torszke luzu.Jest to zdrowe dla zwiazku uwazam.Nie mowie by non stop uczeszczac w imprezach bez partnera, o to o niczym dobrym nie swiadczy.Jednak troszke swobody nie zaszkodzi.

Gość agnieszka_____
komprpmis,poniewaz np tego wieczoru chcemy byc razem z partnerem np w domu.To co? mamy sobie nawzajem zabraniac wyjscia itp?

Jestem prawie dwa lata po ślubie i nic się nie zmieniło na gorsze. Jest inaczej niż przedtem, ale na pewno nie gorzej. A co do chodzenia na piwo bez współmałżonka - dla mnie to całkowicie normalne. Każdemu mężczyźnie robi dobrze męski wypad - tak samo jak kobiecie babskie ploteczki... :-)

Gość nienormalna ciuchowska
a ja mówie - idz z moim tatem na piwo tzn idz w sensie chodz go zparosimy i sobie wypijecie w domu. I pija i sa zadowolenie. Nie korci ich by iśc do pabu.

--> agnieszka_____ { komprpmis,poniewaz np tego wieczoru chcemy byc razem z partnerem np w domu.To co? mamy sobie nawzajem zabraniac wyjscia itp ? } Tego wieczoru on odkłada wyjscie na moment kiedy ty będzesz chciała polotkowac z koleżankami. Kompromis nie potrzebny. Oczywiście w zyciu tak nie bywa ale jest możliwe.

Gość agnieszka_____
a dlaczego... "Ideałem by było żeby człowiek nie chciał iśc na to piwo." ???

--> agnieszka_____ Piwo to ułuda. Nie wciągaj mnie w filozoficzne rozmowy. Pliss. Nie mam dzis na to nastroju. ;)

Gość agnieszka_____
ja Cie w nic nie wciagam, ale jak cos powiedziales to rozwin to, Nie mozna tylko rzucac slow na wiatr :P

\"Tego wieczoru on odkłada wyjscie na moment kiedy ty będzesz chciała polotkowac z koleżankami. Kompromis nie potrzebny. Oczywiście w zyciu tak nie bywa ale jest możliwe.\" My właśnie tak to rozwiązujemy... Zapewniam, że się da. :-)

Gość agnieszka_____
ostatecznie mozna isc na oranzade :D Kontynuuje, uwazam,ze nie mozna wymagac od partnera by sie nagle zmienil zmienil po slubie .Nie mozna tez wychodzic z zalozenia,ze jesli slub to mozna "klasc lache" na wszystko.