Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pas do pończoch

Dobry ładnie lezacy pas do pończoch--- do kobietek

Polecane posty

Gość pas do pończoch

Nie mam bladego pojecia jaki kupic pas do ponczoch nigdy takiego nie kupowalam i nie wiem na co zwrocic uwage. Wiem ze ma byc czarny. Chcę aby ladnie lezal, nie wiem jaki wybrac moze wy mi podpowiecie

Gość pas do pończoch
znajac siebie to kupie cos co bedzie do nieczego doradzcie cos

Gość no niech ktos mi odp
tylu tu fachowcow a nikt nie potrafi doradzic zlitujcie sie

Gość pas do ponczoch
bardzo cie dziekuje jest tam wiel cennych inf buziaki

Gość wielb. pończoch 35
Droga Koleżanko, Pas do pończoch przed kupnem trzeba przymierzyć i zobaczyć jak leży. W tej kwestii musisz sama dokonać wyboru. Wzorów, kolorów, fasonów jest duży wybór. Mogę Ci tylko podpowiedzieć, że najlepsze są te pasy, które posiadają metalową, a nie plastikową klamerkę, do której dopina się pończoszki. Te z metalową klamerką są trochę droższe i pewnie trochę trudniej jest je kupić, ale na prawdę warto raz zainwestować i mieć spokój na długo. Plastikowa klamerka po znacznie szybciej się zużywa i po pewnym czasie gorzej trzyma pończszkę. W wyniku tego, w skrajnych przypadkach może dojść do poluzowania się pończoszki i całkowitego jej odpięcia - co chyba nie jest przyjemne. Życzę udanych zakupów. Pozdrawiam wszystkie Panie noszące pończoszki.

Gość Nikol9
Od razu Ci wskazuję na Greta Vintage Store. Po pierwsze mają tam staranną, polską produkcję pończoch i pasów, a także bielizny czy spódnic. W pończochach chodzisz na co dzień. Nic się absolutnie nie odpina (baza to zapięcia metalowe). Do wyboru też najlepsi, klasyczni europejscy producenci. Rozmiarówka do XXL. Mam nadzieję, że przekonałam. A i jeszcze jedno. Jeżeli opiniujesz ich sklep to dostajesz rabat, więc poczytaj komentarze przy samych produktach. Przekonasz się, czy warto nawiązać współpracę.

Gość gość
Zajrzyj na nylony.pl tam udzielą Ci rady i sama zobaczysz co Ci będzie pasować. Do nylonów musi być stabilny pas, FF to już na sześć żabek itd. cała gamma pasów od cienkich (ozdóbek) do modelujących pasów. Zależy też od Twojej budowy :) Czy to ma być pas do łóżka czy do chodzenia na co dzień. Powodzenia w wyborze.

Gość pas do pończoch
właśnie podjęłam decyzję o zakończeniu swego nędznego żywota. z pończoch uplotłam mocną pętlę, właśnie wsadzam w nią głowę, zaraz przewrócę stołek. żegnajcie. to już koniec

Gość gość
Skoda :( ja chciałem Cię zobaczyć w tych pończochach. Wybór należy do Ciebie !