gosia24 0 Napisano Listopad 28, 2006 Czesc kiedys kupilam perfumy za 25 zl, z allegro, pisalo ze byly rozlewane.Wprawdzie to grosze, ale zapach byl podrobka jakiegos i powiem wam ze mnostwo osob, lacznie z pania dyrektor pytalo mnie co to za zapch i kazdy podawal ten oryginalny.Tyle ze wtedy nie zapisalam co to za firma, od kogo kupowalam.Szukam teraz kogos kto poleci mi jakiegos allegrowicza kto ma rzeczywiscie trwale perfumy damskie.Dziekuje i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Listopad 28, 2006 Jeżeli mogę polecę sam siebie :) Perfumy FM to najtrwalsze kopie :) a z przesyłka kosztuja 30 zŁ . Zapraszam do mojego sklepu na www.tanieperfumy.eu możesz tam obejrzeć wszystkie produkty firmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czemu takie tanie Napisano Listopad 28, 2006 ????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anianio Napisano Czerwiec 22, 2011 Tanie? Wiem.. znam!;) mozesz kupić na sklepie internetowym perfumy(a nie wody perfumowane) za 100ml 54zł (gdzie normalnie kosztują takie zapachy 250zł i to wody perfumowane). Polecam sklep www.sanok.aromagroup.pl akurat mam listę zapachów (nazwy oryginalnych perfum i zamienniki) Pozdrawiam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anianio Napisano Czerwiec 22, 2011 O listę możesz pytać emailem (email na stronie sklepu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajagiellonka 0 Napisano Czerwiec 22, 2011 Aaaaj, po co przez Allegro jak w drogerii masz takie ceny http://www.promoceny.pl/letak/4827/p/13/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nareszcie lato Napisano Czerwiec 23, 2011 Tak FM polecam ,sama je kupuję nr.81 bosssssssski pachnie tydzień ,no może trochę przesadziłam :)Dobre perfumy mają ostatni skusiłam się na CHEREE boskie nr nie pamiętam ,pachna sexi cały Boży dzień.Dobra firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia..a Napisano Czerwiec 26, 2011 nie ma tanich i trwałych perfum... :) --------------- KULKI MAGNETYCZNE NEWTONA http://gadzeteo.pl/pl/p/Kulki-Newtona/2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klusia88 0 Napisano Czerwiec 28, 2011 Może lepiej poszukać jakichś okazji na perfumy oryginalne niż jechać na podróbkach? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach