Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Kurcze spóźnia mi sie okres przeszło tydzien mam 16 lat nie uprawiałam sexu ale chłopak dotykał mnie w intymnym miejscu jestem dziewicą prawdopodobnie na palcu mogła byc odrobinka spermy czy moge byc w ciązy prosze o pomoc

Gość wisnia ****
malo prawdopodobne, bys byla w ciazy, takie przypadki sa bardzo rzadkie. plemniki musza przejsc droge do szyjki macicy przez cala pochwe a jej kwasne srodowisko jest dla nich zabojcze.jesli nie wsuwal w Ciebie palcow to mala szansa, ze doszlo do zaplodnienia.

dzięki :) a jak myslisz tak naprawde w ciąze kobieta może zajśc jak chłopak w nią wejdzie czy nie koniecznie ??uwazasz że dziewica może zajsc w ciąze??

dziewica może- NMP jest przykładem, ale nie sądze by to zdarzyło się kiedykolwiek po raz drugi... A w wieku 16 lat nieuregulowane miesiączki chyba nie są jeszcze czymś tak niepokojącym?

co byście mi poradzili jaki mam zrobic dalszy krok jak wstydze sie kupic test a nie mam okresu a z tego co wiem ginekolog mi nie powie dokladnie bo stało sie to pare dni temu

Gość wisnia ****
gdy stalo sie to kilka dni temu to bylo mniej wiecej w terminie kiedy mialas dostac okres - tym mniejsze prawdopodobienstwo, ze jestes w ciazy. Mozesz poczekac. A co to za wstyd kupowac test ciazowy? Dziewczyny w Twoim wieku mysla, ze wszyscy dookola im sie przygladaja i nie wiadomo co mysla a tymczasem ludzie sa zajeci swoimi sprawami i maja gdzies Twoje wspolzycie plciowe. Farmaceutka w aptece sprzedaje dziennie pewnie dziesiatki testow ciazowych kobietom i mezczyznom w roznym wieku, tak jak i sterty podpasek, prezerwatywy itd. od tego jest. Ty myslisz co ona sobie wyobraza na Twoj temat a pani pewnie mysli co ugotowac na obiad. bedzie dobrze, nie jestes w zadnej ciazy :) pozdr.

stało sie to 4 dni temu myslisz że jak bym była w ciązy to już bym sie źle czuła ??? bardzo mi pomogłas tym co do mnie napisałas troche sie uspokoiłam bede czekała na okres mam nadzieje że wkońcu dostane pozdro dla ciebie;)

Gość wisnia ****
jakbys byla w ciazy to jeszcze pewnie nie byloby zadnych objawow, ale na 99,9% NIE JESTES :) trzymaj sie, glowa do gory :)