Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi mi

od kiedy poduszka do wozka?

Polecane posty

Gość mimi mi

moj synek jest ciekawy swiata a jeszcze zamały zeby jezdzic w spacerowce-czy moge mu dac poduszke i czy zda to egzamin?

Gość A nie mozesz mu odrobine
podnieść oparcia?

ile ma Twój syn?

Gość mimi mi
ma 4 m-ce a w tym wozku co mam oparcie od razu podnosi sie dosc wysoko

A!! To inna sprawa. Ja bym jednak poduszki nie wkładała. Mój syn jeździł przeważnie "na leżąco" do 8 miesiąca życia, ale wychodziłam z nim na dwór głównie w porze snu

Gość mimi mi
tak -tylko on sie "wycwanił" raz go niosłam bo sie rozpłakał dosc mocno i on teraz za nic nie lezy w wozku-ubieram go na spiaco nawet i jak włoze to krzyk-tylko rece i swiat by podziwiał wczesniej spacerowalismy po 3-4 h a teraz kazde wyjscie to koszmar-raz robiłam 3 podejscia z ubieraniem jego a i tak wrocilismy sie do domu z drugiej sr=trony to chyba niemozliwe zeby zapamietał jednorazowe niesienie na rekach przez całe miasto?

Nie mam pojęcia, nie jestem znawca tematu. Do tej pory eksperymentuję ;) moja metoda była taka: wychodziłam dopiero jak syn miał ochote na drzemkę, stawiałam mu budke, zeby go nic nie ropraszło i wychodziłam. Usypiał po chwili. Spacerowalismy aż do chwili obudzenia się, pod koniec już w pobliżu domu. Nigdy nie brałam go na ręce z wózka (ale to a innych przyczyn)

Gość eemmaa
Ja od początku miałam poduszkę w wózku. Na początku była dość płaska.

Ja już od trzeciego miesiąca używałam płaskiej poduszki. Mój syn nie lubił nigdy leżeć na płasko.Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gość221
Super poduszki można kupić w tym sklepie https://minkycm.pl/poduszki są sprężyste ale i miękkie, z antyalergicznego materiału, moje dziecko super się wysypia