Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prblemowa

jak sobie pomóc ważna sprawa

Polecane posty

Gość prblemowa

piszę to w nadziei,że ktoś spotkał się z problemem i coś poradzi Od dłuższego czasu jestem ciągle śiąca, głodna, apatyczna, jakby cały świat obrócił się do góry nogami :) gorzej się czuję, przybyło mi sporo kilogramów już chyba 8! w ciągu może 3 miesięcy! nie wiem co sie dzieje, nie mogę się pozbierać.... nic wielkiego się nie wydarzyło w moim życiorysie, raczej nuda ale teraz to dopiero ;) .............................................................

Gość prblemowa
śpiąca miało być czuję się senna, spałabym w ciągu dnia i śpię w nocy... nie moge sie zmobilizować do ruchu, ćwiczeń, robię herbatę za herbatą zajadam drożdżówkę.... pogrążąm się wiem o tym a chcę odżyć!!!

Cukrzyca albo tarczyca?? Może też być depresja albo uzależnienie od netu. Najlepiej idź się zbadaj.

mam to samo !!! juz bralam pod uwage tez anemie, bo taka slaba wiecznie...i zimno, i czuje ze odplywam...nic mnie nie obchodzi tylko zeby isc spac...i apetyt na slodkie.

Minakszi ma racje- to może byc niedoczynność tarczycy. Objawia się sennością, wiecznym głodem, zimnem...często ma sie jakby opuchniętą szyję. Ja leczę sie juz ładne pare lat ale niestety leki bierze sie zazwyczaj do końca życia :( Idzcie szybko zbadać poziom TSH :)

Gość prblemowa
dzięki właśnie zrobiłam hormony na tarczycę od netu raczej nie jestem uzależniona jestem tu żadko mam sporo obowiązków na głowie a net to raczej krótka odskocznia dzięki zrobie badania potem będę dalej myśleć :)

Gość prblemowa
a jesli badania są w normie?

Gość wiemże to stały temat
ale podnoszę