Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Please

Ocencie te zdjecia-tylko szczerze!!!-bo to dla mie wazne!!!

Polecane posty

No, nie wiem. Nie chcę Cię urazić. Dla mnie takie sobie, po prostu normalne.... Te, które mi się nie podobały: twarz pana młodego miedzy zagłówkami foteli w samochodzie, figorka na torcie, płonacy żyrandol. Oczywićcie, można sobie \"cykać\" takie fotki, dlaczego nie, ale jeśli robi je profejjonajny fotograf - to już mnie to zastanawia. Zdjęcia, które są tu pokazane, mają stanowić reklamę, zachęcić. A on, jako swoją \"pokazówkę\" wybrał aż 3 zdjęcia, które dla mnie są zupełnie nie istotne! I jeszcze te 2 pierwsze zdjęcia - szczególnie to, gdzie widać tył głowy panny młodej, a w tle nieostra głowa pana młodego - dla mnie chybiony pomysł. Obawiałabym się u niego zamówić, by się potem nie okazala, że ze zdjęć, za które (napewno) sporo zapłaciłam, połowa to żytandole ialbo kotki sąsiadów.

Gość calkiem ladne
A mnie sie nawet podobaja.Moze te zdjecia z zyrandolem czy dekoracja tortu sa niepotrzebnie na stronce,ale to wszystko zalezy od Ciebie jakie sobie zdjecia wybierzesz ,z tych,ktore zrobil.W koncu to zdjceia fotografujace otoczenie,a nie tylko pare mloda-to sa zdjecia reportazwoe,na ktore bedzie milo popatrzec za jakis czas.Wiesz-przypomniec sobie jak wygladala sala,tort,samochod itp.Kwestia wyboru jakie sie chce zdjecia miec.No i kwestia oczywiscie kasy,ajka trzeba za nie zaplacic.

Gość
ale wy macie pojecie o zdjeciach?? a zwłaszcza ty Rain_drop ehhhhhhhh............. ładne zdjecia!!!!!!

Gość xyz...
Znowu ta reklma!!! Najpierw zadajemy pytanie a potem sami siebie chwalimy. Ludzie spasujcie. Idiotów jest coraz mniej. Co do zdjęć to taka typowa cyfrowa sztampa. Myslę ze takie zdjęcia zrobi ktoś z gosci. Trudno zreszta te zdjęcia oceniać bo nie są to zdjęcia profesjonalne.

Drugi ślub - też bez większych wzruszeń. Widzę,że fotograf ma manierą robienia ujęć pojedyńczych przedmiotów, no. zbliżenie na leżące obrączki, zbliżenie na bukiet. Trzeci ślub - zdjęcia pozowane mają niedopracowane miny - np, on dziwnie zaciska usta. Można było zrobić 2 lub więcej ujęć i wybrać najbardziej naturalne. Młodzi w 2 planie, nieostrzy, a na 1 planie tył czyjejś głowy? Powinno być odwrotnie. Nie bardzo mi tez się widzi to zdjęcie robione młodym z tyłu przez zamknięte drzwi. miałaby to sens, gdyby drzwi były jakieś ładne, ozdobne... a tu widać metal i chromowany uchwyt... I to zdjęcie młodej z płaczącum dzieckiem... Ale na tych naturalnych zdjesiach para wygląda ładnie. Ostatni ślub:znajome zbliżenie na spinki do mankietów, sznurówki gorsetu (po co?) Przedostatnie zdjęcie bardzo ładne, klasyczne. Generalnie - wg. mnie normalnie, standardowo. Ale nie załamuj się, w dziedzinie ślubnej fotografii wymyślono już prawie wszystko, nikt tu Ameryki nie odkryje, ważne, by zdjęcia Wam się podobały :-) :-) :-) Jeśli już wpłaciliście mu zaliczkę, zasugeruj, by bardziej się skupił na młodej parze, a cykanie żyrandoli niech pozostawi np. Twojej koleżance, która może robić zdjęcia \"na gorąco\". Od profesjonalisty oczekiwałabym czegoś innego. I proszę fotografów, by nie próbowali mnie przekonywać, że to \"najnowszy paryski trend w dziedzinie fotografii\";-) A co konkretnie właściwie chciałaś usłyszeć, bo ja się tu rozgadałam...;-) Pozdrawiam! :-)

do net-ar --> tak się składa,ze trochę pojęcia o tym mam. Mój ojciec był w tej dziedzinie profesjonalistą. Bez obawy, nie robię mu reklamy. Ojciec nie żyje :-( a ja nie poszłam w ślad jego kariery, jestem prawnikiem.

Gość
dobrze ze nie poszłas w sllady ojca pojecia o fotografii nie masz zielonego nawet

Poza tym, to kwestia gustu: nie to ładne, co ładne, tylko to, co się komuś podoba. Nie wypowiadam się tu na temat kątów padania światła czy jakości aparatu, jakim były robione. mówię tylko, jakie ujęcia uważam za bazsensowne (np. słabo widoczna głowa młodego miądzy zagłowkami foteli) Takie zdjęcie może cyknąć koleżanka. Celowo używam słowa \"cyknąć\" No, ale nie będę się wdawać w dyskusje, bo nie o to tu chodzi:-)

domyślam się tylko,że to Ty, net-ar jesteś autorem tych zdjęć? Dlatego Cię to tak boli? Ja nie odradzam autorce wzięcia trgo fotografa, jaj wybór.... I nie mówię,że są bednadziejne. Mówię,że są normalne. Standardowe. I tyle.

Gość
własnie takiego miedzy zagłowkami kolezanka nie \"cyknie\" z takim efektem

Gość
nie jestem autorem tych zdjec sa zbyt kontrastowe ogólnie sa ładne ja robie lepsze pa

Gość Pytalam sie
o ogolne wrazenie po ogladnieciu zdjec,bo mamy z moim przyszlym "troszke" odrebne opinie :D

Gość
poszukajcie kogos innego

Gość Aga B.
Mi sie niespecjalnie podobają.... Ani technika, ani kadry, ani ustawianie pleneru....

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Takie trochę nudne...

Bardzo ładna para młoda :-) Panna Młoda ma śliczny profil :-D Niektóre zdjecia są super, bardzo ładne ujęcia, a niektóre wygladają, jakby były zrobione przez przypadkowego przechodnia.

Gość popieram
takie sobie, no i w dodatku - nie ma pleneru! Bez pleneru naprawdę ciężko wybrać!

Gość marna prowokacjamarna
na niektórych zdjęciach są problemy z ostrością,a to poważna wada.

Gość Rain-net
Ten temat to po prostu prowokacja!!!!!! Prześledźcie czas rozmów Rain_drop i net_ar Tak jak ktoś napisał zdjęcia są bardzo podobne choć robione przez dwie inne osoby albo nawet tylko jedną osobę. Dwóch panów siedzi obok siebie i wysyła teksty w tym temacie. Słaba reklama. Na takie chwyty to już nikt się nie daje nabierać. Lepiej wejdźcie na jakieś forum namówcie jeszcze kilka osób to może kilka par uda się wam wyrwać. Zdjęcia to typowa amatorka podpatrująca strony innych fotografów ślubnych. Sporo w tych zdjęciach jak już ktoś napisał jest kiczu. Raczej to jest czwarta lub piata liga fotografów. Chyba tych panów nie stać na reklamę. Może zrobimy dla nich jakąś mała zbiórkę aby się mogli zareklamować tak jak robią to inne osoby

Gość Rety..
A mi tu śmierdzi znowu Gimbla i prowokacją w stylu osób z tego forum. Zresztą jest tu w tym temacie przedstawicielka tego szanownego forum.

Jak dla mnie nie są zbyt ciekawe, a niektóre w mojej opinii źle wykadrowane - po co mi prawie 1/3 zdjęcia z sufitem? Żeby chociaż był on interesujący.. ;p Poszukaj może innego fotografa :)

do Rain-net---> oburzające! przede wszystki, wymyśl sobie własny nick! Po drugie, nie jestem żadnym PANEM!!! Od dawna wypowiadam się tu na forum w różnych topikach, poczytaj sobie, znam tu już sporo osób i sporo osób zdążyło mnie poznać. Po raz pierwszy wypowiedziałam się na temat czyichś fotografii, oprócz tego jeszcze w topiku dziweczynu_swojego_chłopaka. Nikogo nie popieram i nie reklamuję! Jesteś bezczelny. Uczciwie obejżałam wszystkie zdjęcia, komentując na bierząco. To już nawet swojego zdania nie można wyrazić?

Gość ale wesoło
No nie mozna i już. Racja że jest to zbyt mocno podejrzane. Fotografowie maja i swoje osoby do pijarstwa.

Gość barcelonka1
mnie sue te zdjecia nie za bardzo podobaja moim zdaniem zdjecia z Kosciola i wogole reportaz ze slubui wesela ni epowienien byc jakis artystyczny tylko powinien byc dobrze zrobiony-wszystkie wazne momenty pary Mlodej powinny po kolei byc ujete no i oczywiscie ostre i doswietlone odpowiednio bo zdej reportazowych sie nie powtorzy kombinowac mozna z plenerem no i jesli o to chodzi to te zdjecie mi sie bardzo podobaja www.studionapietrze.pl gosc ma naprawde niezle pomysly ekstra aaaa i nie jest to reklama bo gosc jest ze szczecina a ja z drugiego konac Polski moja kolezanka jak bylam nad mozrzem na podrozy poslubnej robila tam zdjecia i w zyciu nie widzialam sliczniejszych pozdrawiam

Gość najbardziej
najbardzije rozbawila mnie ta z ta otroscia :D Co za bystrosc :O

ladne zdjecia, ale niektore takie smutne, nie wiem, niby sie usmiechacie, ale nie biej od nich ta prawdziwa radosc... ladna para

Gość maleenka
ojj jak ja pragelam tego dnia, mial byc w przyszlym roku w czerwcu :( ale facet mnie zostawil, a teraz jestem zalamna. zdjecia fajne ale ja nie jestem obiektywna