Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Please

Ocencie te zdjecia-tylko szczerze!!!-bo to dla mie wazne!!!

Polecane posty

Gość A ciekawe jaka
jest ich cena??Bo to tez wazne!!!

Gość a tak z ciekawosci
wpiszcie prosze jaki fotograf ile sobie bierze za sesje-chodzi mi fotografow z Poznania lub okolic.

Gość ciekawość to
ciekawość to 1 stopień do PIEKŁA nie wiedziaś/eś?

Gość mi się zdjecia podobaja
moze dlatego ze widzialam rzeczywiście takie robione rpzez jednego z gosci i roznice widac. Nie znam sie na fotografi,ale jako zwykly laik wolalbym takie niz cykane przez ciocie lub wujka.

A mi się bardzo podobają.Bo są naturalne,nie pozowane a takie sa najlepsze fotki :) .A i sympatyczna para młoda :) a tak na marginesie jakie te fotki by nie były i tak Ciebie tu zaraz zjedzą bo tui takie panują zwyczaje.Dlatego nie przejmój się tymi komentarzami złośliwymi

Gość no wlasnie
zauwazylam,ze jak tylko sie zapytalam co inni sadza o zdjeciach to ktos mi napisal,ze to jakas kiepska reklama czy cos tym stylu...

Gość i jeszcze jedno
ich zdjecia widzialam na zywo i wiem ile sobie policza za fotki,ale nie mam porownania.Napiszcie mi jak stoja ceny-konkretnie o Poznan mi chodzi i okolice.BO niby mozna podzwonic i sie popytac,ale wiekszosc nie chce tak przez telefon podawac kosztow,tylko zapraszaja do obejrzenia i wtedy jak uzgodnimy co i jak to uzgodnimy tez cene.A szczerze mowiac to nie chce mi sie chodzic po to tylko zeby zrobic wywiad co do ceny.Napiszcie wiec jesli wiecie jak stoja takie sesj.A najlepiej to ile sobie zycza za plener,za kosciol i za reportaz z weselicha .

Gość Myslicie
ze 2 tysiace za zdjecia w kosciele,plener,reportaz z wesela to duzo?

Gość Grazia 07
Pewnie że to zbyt wiele. Nam fotograf zdjęcia próbne, błogosławieństwo, slub, wesele i trzygodzinny plener zaproponował za 1500 zł. Jesli będziemy chcieli dokupić więcej zdjęc to za dodatkowe zdjęcia liczy sobie po 4 zł. Prawdopodobnie zdecydujemy się na tego fotografa bo zdjęcia jakie nam pokazał są poprostu prześliczne.

myślicie- to zalezy od tego ile jest z Wami na weselu (do I tańca, do tortu, do końca?), ile trwa plener, gdzie możecie go zrobić i ile zdjęć Wam proponuje zalezy tez w jakim to miescie bo w duzych miastach za dobrego, profesjonalnego, a nie bawiacego sie tylko aparatem fotograf to cena normalna

Gość uuuuuuuuuuupppppp