Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

w mama i ja był po 1399 plus do tego trzeba doliczyc fotelik 350 zł z zaczepami - wyjdzie jakies 1800 zł

no muszę je koniecznie zobaczyć:))) a fotelika nie potrzebuję bo już mam chicco :)

no ja jescze musze doliczyc fotelik no my to wogóle auto zmieniamy bo sie nie zmiescimy w obecnym ja mąż dziecko i jeszcze olbrzymi pies musimy duże auto kupic i to już na dniach...

Ja już się martwiłam, że to ja tylko tak wariuję i oglądam ciuszki, wózki, łóżeczka itd. Jak kupiłam 3 bodziaki mojemu maleństwu to moja bratowa o mało zawału nie dostała, że przecież za wcześnie. Bo według niej to powinnam się rozglądać za ciuszkami i innymi rzeczami najwcześniej na miesiąc przed porodem, albo najlepiej po porodzie. Ja wózki oglądałam ale nie pamiętam firm, bo na to nie zwracałam uwagi, ale będę śledzić wasze wypowiedzi, żeby dokonać dobrego wyboru :-)

no moja bratowa też oczy w słup postawiła jak my kupilismy troche ubranek maluszkowi.... zadrosna..... a teraz to sie ona do mnie nawet nie odzywa ( jak poroniła)..... omija mnie jak bym gryzła

Ja nie potrafię ukryć mojej radości z powodu dzidzi. Cieszę się ja dziecko i najchętniej już bym wszystko kupiła. Wolę kupowaćsukcesywnie co jakiś czas kilka ciuszków czy innych niezbędnych rzeczy niż potem na koniec wydać majątek. A poza tym to nigdy nie wiadomo kiedy się dzidzia urodzi. Najlepiej jakby się urodziła w terminie a przecież można urodzić nawet 2 miesiące wcześniej i wtedy zostawię mojego mężusia z tym wszystkim ??? Dzisiaj idę na usg genetyczne, ale to nie będzie 3d czy 4d. ale będzie nagrane na płytkę. Już się nie mogę doczekać 17:00

wiecie co ja nie mam bratowej ale za to mam szwagierkę, która też uważa ze całą wyprawkę można kupić tuż przed porodem albo zaraz po chyba wszystkie baby takie sa:) a auto tez musimy zmienić, żeby się z maluszkiem zmieścić :) teraz mamy sportowe ale mąż coś wspominał o kombi ,żebym mogła zmieścić sie z dzidzią w bagażniku :) chodzi o torby oczywiście :)

Gość małamyszka
ja też nie ukrywam swojej radosci ale nie każdy jak widzac roaumie i niec na to nie poradze ... ona powiedziała że zajdzie w ciąże jak znajdzie takiego lekarza co jaje książke badan każe zrobic inaczej nie ... no mi rece opadły

to ja ] 14:01 małamyszka ja też nie ukrywam swojej radosci ale nie każdy jak widzac roaumie i niec na to nie poradze ... ona powiedziała że zajdzie w ciąże jak znajdzie takiego lekarza co jaje książke badan każe zrobic inaczej nie ... no mi rece opadły

My tez pojechalismy do innego sklepu zeby tam sperawdzic cene, ale niestety była ta sama :( W kazdym razie w tym sklepie mama i ja naprawde jest duzy wybór wszystkiego, ja nie wiedziałam co mam oglądać, buteleczki, wanienki, podgrzewacze, laktatory itd itd, jesli chodzi o ubranka to tam faktycznie sa drogie - spioszki z kaftanikiem ok. 70 zł, chyba bede kupowac przez internet, na pewno taniej wyjdzie

też takie ceny widziałm ja kupiłam pare body i koszulek w markecie i były tanie przecież dziecko szybko rosnie i nie wydam 70 na koszulke i spioszki a gdzie reszta troiche czasem z cenami pzresadzają :(

ja wanienki, śpiioszki i takie tam będę kupować w hurtowni bo byłam zrobić rozeznanie i jest tam dużo taniej a ciuszki naprawdę śliczne :) tylko wózków nie ma tam fajnych :(

Ja z kolei myslałam ze zrobie liste, pojade do jednego sklepu i tam wszystko kupie. Ale sprawdziłam to na własnej skórze, ze tak sie nie da, kilka godzin oglądania po prostu mnie wykończyło, a co dopiero kupowac... Wszystcy mi tez mówili ze takie rzeczy trzeba kupowac miesiąc przed porodem, ale pozniej to ja bede zbyt zmeczona zeby biegac po sklepach, wiec zaczne powoli sie przygotowywac. Wczoraj na allego kupiłam koszulę nocna do karmienia i jednorazowe majteczki poporodowe :).

czy Waszym facetom też się podobacie z brzuszkami?? Bo mój mąż oszalał na punkcie brzuszka i uważa, że wyglądam super!!! :-) :-) :-)

dziewczyny ja 9 czerwca biore slub i suknie już mam zamówioną ale mam problem co na porwiny może mi cos doradzicie macie jakies linki co by pasował na tę okazje

myszka chętnie bym ci doradziła ale nie znam żadnej stronki, na której były fajne rzeczy na poprawiny :(

A z jakiego miasta jesteś??? Bo czasem można fajną suknię kupić w modzie ślubnej jako suknię wieczorową. Ja tak kupowałam tylk 2,5 roku temu w Krakowie.

ładna moim zdaniem tylko przydałaby sie jakaś biżuteria, woggóle to mój ulubiony kolor :)