Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suri

a my rodzimy w sierpniu 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ja raczej przesypiam całą noc tylko przerażają mnie skurcze :( jakbym spałą sama to nie wiem jakbym sobie poradziła :( myszka a kiedy ty idziesz na usg ?

musisz dzień wcześniej pogadać z nim lub z nią i wytłumaczyć żeby grzecznie się zachowywał i pokazał co ma między nóżkami :)

ja tez bym chetnie zobaczyla mala znowu ale mam jej zdjecia z usg 3d i plytę nagrana tak więc jak mam ochotę to puszczam ją sobie

no ja też mam filmik ale z 2d wydaje mi sie ze to stres przed ceremonią itd dlatego nie moge spac zresztą pogadam z lekarzem jeszcze 12dni :)

Witam dziewczyny a ja dopiero na Usg za miesiąc a tak bym chciala zobaczyc co i jak .Smiglo 7 ile wazyla twoja dzidzia jak bylas na usg bo pewnie moja cos podobnie bedzie,mi naszczęscie tez nogi nie puchną i ogolnie ostatnio mam dobrą kondycje,tez zrobilam dzis wyniki krwi i zobacze czy cos sie zmienilo bo tez biore zelazo

Gość Anuśka2007
śmigło możliwe że to samo mam co Ty, skurcze to tez moje utapienie, dlatego jak ide spa to łykam witaminki i magnez, codziennie, mój mąż sie smieje że kiedys sie zabije podczas wyskoku z łóżka, bo mi pomaga jak stane na nogę, to moment i przechodzi, ale boli potem cały dzień:)

A wogole to bylam ostatnio u znajomej ona jest w polowie 5 miesiąca i wiecie co ona miala hemoglobiny 9,5 i sie nie przejmuje ja nie wiem jak to jest z tymi dziewczynami niektore nic sobie z takich rzeczy nie robią

Agnieszka31 moja w zeszłą środę ważyła już 930 gram tak więc jak dla mnie to dużo :) a ta dziewczyna co ma 9,5 hemoglobiny to powinna jak najszybciej udac się do lekarza a nie dziecko narażać !!!!!

my jesteśmy matki przewrażliwione :D a tak serio to po prostu bardzo o siebie dbamy i o nasze maluchy żeby nie pluc sobie w brode jak by co ja wole chuchac na wszystko i dzieki Bogu wszystko idzie dobrze

jak nie niektórzy mówią że z każdą duperelą sie leci do gina ale wiem chciaż że robie to nie dla siebie tylko dla tego urwiska

ja też wolę robic wszystko co w mojej mocy żeby było dobrze z dzieckiem żeby później sobie w morde nie pluć

no to teraz juz z kg bedzie wazyc twoje dziecko bo tak 100gr na tygxien przybiera no to juz dzidzia duza ,ciekawe jak tam moj maly mowią mi ze nie mam duzego brzucha no ale kto to wie co w srodku siedzi.

lekarz mi powiedział, że jeszcze małą urośnie ze 2 kg i będę mogła rodzić :) wcale bym się nie obraziła jakby nie była za duża :) mój mąż mnie straszy cały czas , że urodzę kolosa ponad 4 kg bo on tyle ważył

No ja tez staram sie bardzo dbac o siebie,duzo nie jadam bo nie moge bo czuje sie jak balon jak duzo zjem,no ale witaminki jem,no i zelazo tez nawet dobrze to znosze,a ta dziewczyna mowila ze bierze zelazo a wyniki jej spadają,ale nie bierze zadnych witamin i to mnie dziwi.

gdzies tak na przelomnie miedzy 28tyg a 32 dziecko zaczyna duzo przybierac na wadze tkanki tluszczowej.Pocieszam Was ze od teraz do konca ciązy nie powinnysmy utyc wiecej niz 4 kg.

ja myślałam , że nie mam najgorszej tej hemoglobiny ale w szpitalu lekarka powiedziała mi , że ma anemię :( no i okazało się jeszcze, że potas mi się wypłukał z organizmu i musiałam miec tę nieszczęsną kroplówkę brrr

no ja mialam lekką anemie bo mialam 10,7 ale mysle ze jakbym dalej nie brala juz zelaza to by bylo wkoncu le bo teraz dziecko najwiecej potrzebuje i nam zabiera

dziewczyny kupujecie może gazetkę M jak mama??? w ostatnim numerze był opisany poród przez dziewczynę , co czuła i takie tam.... normalnie poryczałam się ze wzruszenia jak to czytałam ...

właśnie miałam ci napisać i zapomniałam :( ta stronka nie chce mi się otworzyć jakiś error wyskakuje nie wiem dlaczego ?

myszka sukienka śliczna :) bardzo mi się podoba :) właśnie takie mi się podobają :) mamy podobny gust :)

na pewno będziesz w niej wyglądać prześlicznie :)