Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lumpoliberal

chce wyznac wam ze jestem lumpoliberalem

Polecane posty

Gość lumpoliberal

Chce wam powiedziec ze owszem jestem lumpoliberalem i wyksztalciuchem sympatyzujacym z platformą z łże-elit i stoje tam gdzie stało ZOMO ale z prawdziwą przyjemnością pokazałem na wyborach dupsko kaczorom i ich partii głosując na ich zagorzałych przeciwników. Nie wybacze kaczorom tych określeń typu "lumpoliberałowie" "wykształciuchy" "stoją tam gdzie stało zomo"

Gość robik
popierwsze "lumpenliberałowie" po drugie "wykształciuchy" musiało cię mocno trącić - ja jakoś kształcony jestem - ale czuły aż tak na tym punkcie nie - czyzby dyplomik kupiony?

Gość robik
Z tego co piszesz widać ,że jesteś typowo medialnym - WSI24 produktem.

Gość lumpenliberal
dyplomik mam ale nie kupiony tylko wywalczony wlasną nauką i pracą A nie lubię jak się mnie obraża a zwłaszcza jak to robi prezydent/premier.

Gość robik
On też się kształcił - to mówił równie o sobie. Tylko teraz zależy kto jak do czego podchodzi. Ja nawet nie pomyslałem, zeby na to sie obrazić.

Gość robik
A z drugiej strony... trzeba przyznać, że są tacy co sie faktycznie kształcą i tacy co folgują. Znam takich i miałem z nimi do czynienia. Niewiele ze studiów wynieśli, bo nawet zwykel na wykłady jak i na ćwiczenia mało chodzili - a po wszyskim "wielkie wykształciuchy" ;) się czują .Dlatego nie ma co się obrażać. W końcu nie zaprzeczysz, że są takie właśnie "lamerskie" "wykształciuchy" - skoro ty sie starałeś to o co ci chodzi.

Gość robik
Dla mnie nawet wykształciuchy brzmi jak pieszczoszki :P. Takie miłe stwierdzonko. Skoro kształciłeś się, powinieneś sam bez pomocy telewizji dopatrywać się kontekstu w jakim zostały różne słowa wypowiedziane. Umiesz przecieżsam myśleć. ZOMO było wypowiedziane wobec tych co przeszkadzają w reformach, w podpisywaniu ustaw lustracyjnych, likwidacji WSI itd. A śród elit - niestety nie da się zaprzeczyć jest wielu łże - ludzi.

Gość dla mnie jak ktoś
oburza się na wyksztalciucha - to mam wrażenie zawsze ,że musi mieć na tym punkcie jakiś kompleks :P