Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igusia_6

katechata-zbok????

Polecane posty

Gość igusia_6

moj katecheta zachowuje sie dziwnie tzn pisze z moimi znajmoimi o ich pierwszym razie... dal nawet mojemu koledze prezerwatywe nie wiem jak to obierac moja kolezanka i koega poszli z tym do derektora ktory powiedzial im tak : wuy sie niczym nie przejmujcie ja to zalatwie sam ;/ ale ja sadze ze on zotsawi ta sprawe nic nie zrobi a ja mam z nim nadal religie jak sobei pomysle o tym to przecghhodza mnie ciarki :( nie wiem co zrobic wchodze do klasy i czuje taka niechec a wczescniej bylo dobrze gdy o tym nie wiedzialam pomocy!!!

Gość igusia_6
widze ze nik nei chce mi pomoc diex:(

Gość igusia_6
nmoja kolezanka i kolega byl juz u wychowawcy poszli do pedagoga z wychowawca i dyrasa tylko on im powiedizal ze nie ma czasu zajac sie ta sprawa maja ja zostawic niech ucichnie a katecheta dostanie tylko nagan ale ja sie go troche boje :( jak wchodze do tej sali lekcyjnej jest mi starsznie dziwnie nie moghe sie skupic na tym cos ie dzieje a jutro kolejna religia z nim......czuje do niego taki wstet;/ nie wiem co robic nauczyciela nam nie zmienia a z nim nie chce miec jestek katolikiem i musze chodzic na religie pomozcie poradzcie

Gość igusia_6
Kiedys miałam przyjść do niego na dużej przerwie i złpał mnie i przydusił do ściany a potem podciagnoł sukienke i wsadził mi pale do dupki , ale w pore wyerwałam sie i uciekłam.Co on chciał mi zrobić/?/ czego tam szykał ???? po co mi grzebał w dupce/?/

Gość igusia_6
ej tego ja nie napisalam:( jak chcesz sie bawic to spadaj z tad;P to jest powazna sprawa a nei jakies bajki do cholery

Gość igusia_6
a zreszta jakby mi rzucił z 200zł to bym mu loda mogła zrobić ale jak zagadac do niego???/ aby nie wyjśc na głupią jakoś, POMOCY!!!

Gość prawdziwa igusia_6
ja w zyciu bym mu loda nie zrobila on jest oblesny i ma zone i dzieciiii

Gość igusia_6
a ja bym zrobiła!!! ale 200zł płattne z góry i oczywiscie z wypluciem, aha i by musiał zapłacić jeszcze za te grzebanie w dobytnicy powiedzmy 50zł.

Gość prawdziwa igusia_6
wez wogole spadaj z ta ja mam broble jak sie go pozbyc a nie jak mu loda zrobic;(

Gość kajja
teraz igusia nie jest już pod nikiem pomocy??przestań ciągle wymyślac głupoty,ogarnij się-jak masz problem to po prostu lecz się

Gość igusia_6
kurna to nie sa glupoty to prawda tylko ze jakis pedal sie dopiepszyl i sie za mnei wypowaiada moja wina:( dziex wszystkim tak mi pomogliscie ze szok fu.. z taki forum pa