Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa girl na forum

uczymy sie milosci

Polecane posty

Gość nowa girl na forum

człowiek uczy sie milosc z czasem .... jak myslicie od jakiego wieku mozna juz wiedziec co znaczy slowo "kocham" wiadomo jak wypowiada to 14-latek do jakies tam dziewczyny to naprawde chyba jeszcze nie wie co to znaczy, bo nie zna zycia... a jak mowi 20-latek lub 30-latek to juz chyba inaczej sie do tego podchodzi... prawda?? mam 20 lat i zdaje mi sie ze wiem co znaczy te słowo, uzywam go ale czy ja mowie naprawde to co myśle??? czy ktos majac 15 lat moze wiedziec co to jest prawdziwa milosc?? jesli nie to czemu ktos w tym wieku potrafi stracic tak cos cennego (dziewictwo,prawictwo) z osobą ktora mowi ze kocha choc tak naprawde nie zna sensu tego slowa?? Czy to tylko hormony?? Nie rozumiem....

Gość iustitia999
Każdy jest inny, życie jest inne, wszystkie czynniki które kształtują nas i nasze życie... Niektórzy wiedzą, co to miłość w wieku 14 lat, inni nie dowiedzą się tego nigdy... Tak to jest. Bardzo filozoficzny nastrój masz.

Gość nowa girl na forum
cięzko mi sobie wyobrazic takie dziecko 14,15-letnie jak juz sie z kims kocha i wie co to znaczy?? wydaje mi sie ze nawet jak ktos na to sie decyduje w tak mlodym wieku nie zdaje sobie z sprawy co to do końca milosc.... wtedy szaleją hormony szczegolnie u chłopców.... jak patrzę na swojego 15-letniego kuzyna ktory juz to zrobil a widze jego charakter taki nieodpowiedzialny... no nie wiem ....

Gość nowa girl na forum
nikt więcej sie nie wypowie???