WywaloneJajca 27 Napisano 1 godzinę temu Pa i słodkiego miłego życia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Mgła napisał: Dzięki Przemek. Nie żałuje foto dlatego że Tobie wysłałam, bo mówią że jesteś jakiś gorszy, nie. Nie słuchaj tych bzdur. Jesteś w porządku i nigdy nie mieliśmy nawet spiny. Żałuję jedynie dlatego, że nie powinno się NIKOMU wysyłać, skoro jest się katolikiem. Obojętnie czy poprosi czad jakiś, gwiazda rocka, czy mistrz MMA, to nie powinno się wysyłać. Hejtuje mnie oraz całe forum, dlatego nie jest w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: No tak. Czego można się spodziewać po tej postaci. Gnijesz moralnie od dawna i doskonale zdajesz sobie z tego sprawę. Życzę udanego patrzenia w lustro. A to dopiero początek. Nie chce mi się dyskutować z osobą tak zgryźliwą jak Ty. Jedyne w czym jeszcze pozytywnie się wykazujesz w interakcjach, to popierdywki heheszkowe, tyle że życie to nie kabaret, żeby ze wszystkiego łacha sobie drzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Hejtuje mnie oraz całe forum, dlatego nie jest w porządku Ja pisałam z mojej perspektywy, cały kontekst wypowiedzi na to wskazywał, zważywszy że wspomniałam że nie mieliśmy nigdy spiny, a nie że jest święty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu To forum jest takie zessrane że można stracić wiarę w ludzi, a właściwie nadzieje bo wiarę to już dawno straciłam po realu. Co słowo to przekręcone, przeinaczone dopowiedziane, rzygać się chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie chce mi się dyskutować z osobą tak zgryźliwą jak Ty. Jedyne w czym jeszcze pozytywnie się wykazujesz w interakcjach, to popierdywki heheszkowe, tyle że życie to nie kabaret, żeby ze wszystkiego łacha sobie drzeć. Skoro zycie to nie kabaret to na chùj grasz od rana do wieczora? Haha. Papa bo jednak nic z ciebie nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu Pojedyncze persony typu Mara, tylko podkreślają regułę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Skoro zycie to nie kabaret to na chùj grasz od rana do wieczora? Haha. Papa bo jednak nic z ciebie nie będzie. A Ty na hui? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ja pisałam z mojej perspektywy, cały kontekst wypowiedzi na to wskazywał, zważywszy że wspomniałam że nie mieliśmy nigdy spiny, a nie że jest święty. Żadna normalna kobieta nie wejdzie w bliskie reakcje z kimś takim jak Pravik. No mnie by było wstyd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 336 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ty wymiotowałeś modląc się Tyle, ze z Giną to patologia. Pisała tu, że musi dochlac piwo po nocnej imprezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, Mgła napisał: Dzięki Przemek. Nie żałuje foto dlatego że Tobie wysłałam, bo mówią że jesteś jakiś gorszy, nie. Nie słuchaj tych bzdur. Jesteś w porządku i nigdy nie mieliśmy nawet spiny. Żałuję jedynie dlatego, że nie powinno się NIKOMU wysyłać, skoro jest się katolikiem. Obojętnie czy poprosi czad jakiś, gwiazda rocka, czy mistrz MMA, to nie powinno się wysyłać. Tak mówią bo mnie nie znają. Ty jak i kilka innych dziewczyn dałyście mi szansę na kontakt poza tym forum i myślę że żadna tego nie żałuje. A co do zdjęć to wiem że wiele razy pisałaś że źle się z tym czujesz ze względu na wiarę i ja oczywiście to rozumiem. Edytowano 1 godzinę temu przez Cip 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Żadna normalna kobieta nie wejdzie w bliskie reakcje z kimś takim jak Pravik. No mnie by było wstyd.. Każdy człowiek ma coś czego powinien się wstydzić, a czego się nie wstydzi A tak przede wszystkim, to trzeba znać kogoś wystarczająco długo w realu, żeby móc powiedzieć coś tak mocnego jak to, że się wstydzi znajomości z nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cip napisał: Tak mówią bo mnie nie znają. Ty jak i kilka innych dziewczyn dałyście mi szansę na kontakt poza tym forum i myślę że żadna tego nie żałuje. A co do zdjęć to wiem że wiele razy pisałaś że źle się z tym czujesz ze względu na wiarę i ja oczywiście to rozumiem. Wszyscy cię tu znają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 5 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, WywaloneJajca napisał: Życzy mi zdychania od lat ale to dobry człowiek tak. Uwielbiam this prodżekt Lepiej przypomnij co zrobiłaś Nymphette i ile ta dziewczyna wycierpiała przez ciebie, bo ja niestety wiem Edytowano 1 godzinę temu przez Cip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Tyle, ze z Giną to patologia. Pisała tu, że musi dochlac piwo po nocnej imprezie A ty brać pod dziąsło. Juz nie wspomnę, że będąc żonaty już szukałeś w sieci, pieprząc laski, których nawet imienia nie znałeś. Więc przyklad z ciebie żaden Haha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cip napisał: Tak mówią bo mnie nie znają. Ty jak i kilka innych dziewczyn dałyście mi szansę na kontakt poza tym forum i myślę że żadna tego nie żałuje. A co do zdjęć to wiem że wiele razy pisałaś że źle się z tym czujesz ze względu na wiarę i ja oczywiście to rozumiem. Też tak myślę, że żadna z Twoich koleżanek z priwu nie oceniła by Cię źle na swoim doświadczeniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Każdy człowiek ma coś czego powinien się wstydzić, a czego się nie wstydzi A tak przede wszystkim, to trzeba znać kogoś wystarczająco długo w realu, żeby móc powiedzieć coś tak mocnego jak to, że się wstydzi znajomości z nim. Nie tłumacz patologii, bo sama masz deficyty. Przekaż swojemu koledze z jednym zębem, żeby nie hejtował mnie i Giny. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Żadna normalna kobieta nie wejdzie w bliskie reakcje z kimś takim jak Pravik. No mnie by było wstyd.. Ty nie jesteś normalna i prawdopodobnie nie jesteś kobietą ale i tak mnie podrywałaś i wtedy ci nie było wstyd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Ja mialem kiedyś kontakt priv z pravikiem i dzięki Bogu to już przeszłość . Teraz mam fajną Czelsi na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie tłumacz patologii, bo sama masz deficyty. Przekaż swojemu koledze z jednym zębem, żeby nie hejtował mnie i Giny. Dzięki. O Tobie Makaron też ma zupełnie inne zdanie, niż wielu z publika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cip napisał: Ty nie jesteś normalna i prawdopodobnie nie jesteś kobietą ale i tak mnie podrywałaś i wtedy ci nie było wstyd ty za to jesteś kwintesencja normalności, 36 letni walikoń mieszkający z matką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cip napisał: Ty nie jesteś normalna i prawdopodobnie nie jesteś kobietą ale i tak mnie podrywałaś i wtedy ci nie było wstyd Idź do roboty szczerbaty gnomie, bo ludzie chcą porozmawiać. I radzę zbierać kasę na odszkodowanie dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Owsicky napisał: Ja mialem kiedyś kontakt priv z pravikiem i dzięki Bogu to już przeszłość . Teraz mam fajną Czelsi na priv Kiedyś jak czytałam post w którym było jej imię myślałam że tam jest napisane Czesia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 27 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Mgła napisał: A Ty na hui? Jestem sobą w przeciwieństwie do ciebie. Nawet nie wiadomo kim ty jesteś człowieku. Ale bądź se kim chcesz gdyż mnie to nie zajmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1514 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: O Tobie Makaron też ma zupełnie inne zdanie, niż wielu z publika A co to ma do rzeczy? Makaron ma zęby i nie sypie prywatą, że ktoś mu jęczy do słuchawki Iskro bez zębów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 5 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Mgła napisał: I pisze że zrobi Ci wpyerdol, powinnaś w pojedynkę z domu nie wychodzić w takim razie. I zgłosić na policję groźby karalne. Ciekawe czy już tam byłaś.. Jak na razie to wieczorna była zgłoszona na policję przez Nymphette. To co ona Jej robiła na kowbo to jest tak obrzydliwe że tutejsza patologia to jest nic przy tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Kiedyś jak czytałam post w którym było jej imię myślałam że tam jest napisane Czesia Chelsea xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Czesia na polskie też może być, haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cip 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Owsicky napisał: ty za to jesteś kwintesencja normalności, 36 letni walikoń mieszkający z matką Odezwał się ten co nie mieszka bo matka go z domu wywaliła pasożyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 321 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: Jestem sobą w przeciwieństwie do ciebie. Nawet nie wiadomo kim ty jesteś człowieku. Ale bądź se kim chcesz gdyż mnie to nie zajmuje. Jesteś tu tym, kim chcesz być, a to różnica. Tak dla przykładu, kiedyś krytykowałaś jakąś babkę, chyba znajomą, za jej dziecko. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło, czy ona się spóźniła na spotkanie z Tobą, czy odwołała, coś tam było z kawką związane. Jej tego nie powiesz, co o tym myślisz, czyli nie zna Cię takiej jak my tu. To która jest prawdziwa Boni? No i widzisz, grasz, jak niemal każdy, tu i wszędzie, tylko na doopie w swoim domu każdy jest sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach