Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd sie to bierze

Mam ochote zrobić coś

Polecane posty

Gość skąd sie to bierze

głupiego wyjśc z domu zostawic to wszystko i wyjechać samolotem daleko na drugi koniec świata żeby tak poczuć ........a wląsciwie niczego nie czuć taki luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bez zmartwień dnia codziennego chyba bym chciala na moment stracic pamięć nie wiuedziec kim jestem i jakie mam obowiązki chcę pustki

Gość skąd sie to bierze
zbrzydla mi się pierdolona wegetacja w tym zasranym kraju

Gość skąd sie to bierze
teatr pomarzyć bo nie ma na to kasy kono pomarzyc nie ma kasy basen dla dzieci pomarzyc nie ma na to kasy dziecko chce na kurs tańca gre na gotarze nie ma na to kasy co do k....nędzy polityka prorodzinna a ledwo jeść im dac mozna pijaczka nie jestem narkomanka tez a w normalny sposób żyje i co???????

Gość tez tak mam i to często

Gość skąd sie to bierze
stane może na wiezowu i krzyczeć zaczne mam dość rozumiecie mam dość wyrzice to tu na kafe gdzies musze no nie

Gość po ile te lekce gry

Gość po ile te lekcie gry
skąd sie to bierze -->hej po ile te lekcje?

Gość skąd sie to bierze
ja pytam sie skąd sie to w mozgu bierze a ty mi zadajesz pytanie jakbym wiedziala skąd mam tekie psychiczne odchylenia to bym nie musiala sie wykrzyczeć a co mam mojenu chłopu truć czy lepiej tu mądrala sie jakas znalazla

Gość trolikaaa
samolotem przewaznie sie wylatuje... :P

Gość skąd sie to bierze
ales Ty szczegółowa mnie to wszystko jedno moge sie nawet zapaśc pod ziemie byle poczuć nicośćccccccccccccccccccccc tak jak we snie spokój albo tak jak w kosmosie taki stan niewazkości i co minęło trwało mi tak pare minut taki wewnętrzna explozja złóści i mija samo od siebie no i powiedzcie z czego k....to jest w tym cholernym mozgu

Gość skąd sie to bierze
I grzecznie proszę to mój topik bedę tu wyrzucac swoja złośc ilekroć mi się na nia zbierze nie wolno wrzeszczeć na bliskich choc zdarza sie ale tu w końcu do czegos ten net jest malolaty gorsze rzeczy pisza to mi nie wolno sie w ten sposob wyladować nie kieruje to do nikogo tylko w przestrzeń KAFETERIO ZROZUM TO

gdzie nie polecisz czy to będzie koniec świata a może jego początek to weźmiesz ze sobą....siebie... i te myśli Twoje i to życie i problemy....bo będziesz to ciągle Ty... uśmiechnij się :-) nawet jeśłi może Ci się to wydawać idiotyczna rada, to jednak pomaga

Gość skąd sie to bierze
dlatego chcialam stracic na chwilę pamięć i nie byc sobą chyba najlepiej pier.............w mur może sie uda i wtedy iść w strone słońca jak ktos zapyta jak sie nazywasz.........nie wiem gdzie mieszkasz ......nie wiem ile masz lat......nie wiem czy masz dzieci......nie wiem czy masz rodzine......nie wiem ...................................................i po wielu błogich chwilach zawieszenia powroci pamięć

a może zamiast walić głową w mur spróbować pogadać z sobą? O co Ci chodzi tak naprawdę, jaki problem, w czym\"??? Walenie głową w mur pomoże na chwilę.... a Ty masz przed sobą dlugie życie jeszcze, wiesz???? Głowa CI nie wytrzyma. POgadaj z sobą....spróbuj :-) wiesz, ja 5 lat temu też myślałam że to trudne, też wolałam walić glową w mur... głupia byłam....Ty tak nie rób

...to temat wielu polaków... ...ja niestety tez już nie wiem jak żyć w tym kraju... ...ja decyduje sie na wyjazd z polski... ....nie wiem czy bedzie lepiej, ale przynajmniej cos nowego... ...wrucic zawsze mozna... ...

Gość skąd sie to bierze
pisze sobie tutaj wiem musze znowu iśc do psychiatry sama nie dam rady dzieki

Gość skąd sie to bierze
Wiesz skorzystalam z Twojej rady porozmawialam ze soba tak powaznie. Psychiatra na moje dolegliwości nie jest potrzebny moze mi zapisac jedynie leki a to wiem jak dziala i problem pozostaje więc znikoma pomoc. Sama musze sobie pomagać więc zacznę ponowne myslenie o tym co powinnam a nie tylko co komu . Dzisiaj bedzie udany dzień :)

Gość przepraszam za spoznienie
wylaczenia sie z zycia trzeba sie nauczyc

Gość ciepła klucha
idę po mleko bo nie mam do kawy 😭

Gość przepraszam za spoznienie
nie idz..wyobraz sobie ze masz to mleko

Gość skąd sie to bierze
nie rozumiem to mam nauczyć sie wylączac z życia. Dobra i co wtedy z dzieciakami tez sie wylącza a wtyczka gdzie????? Jak widze doradztwo to super rzecz tylko ta reszta szwankuje

Gość zapada wieczor
nie..daj dzieciaki do dziadkow i wylacz sie po prostu :)

Gość slonikkkkk
skąd sie to bierze ->moze brak Ci magnezu, świętego spokoju i braku pędu w zyciu.Przepraszam, ze spytam - Mieszkasz w duzym miescie?

skąd się to bieże-------> powiem Ci tak: JAK JA CIĘ ZAJEBIŚCIE ROZUMIEM!!!!!!!!

Gość no cóż...

Gość slonikkkkk
dziewczyny nie dajmy się zwariować. Ja wiem, ze wkoło świat pędzi, ludzie chamscy, kasy nie ma i w ogóle. Wygospodarujcie sobie codziennie lub co drugi dzień godzinę dla siebie na :zrobienie maseczki na buzię, odżywki na włosy, peelingu, poleżenie w wannie. Oprócz tego chwilę na plotki z przyjaciółką, bo tak się nie da żyć. Odniosłam wrażenie, ze tego Wam brak, ale moge się mylić. skąd sie to bierze -->moze jest coś czego Ty umiesz nauczyc i wtedy ktos mógłby uczyć Twoje dzieco gry na gitarze na wymianę?

Gość no cóż...
"skąd się to bierze" Potrzeba odpoczynku. Brak pomysłu na zaspokojenie potrzeb.

Gość slonikkkkk
Tez myślę, ze chodzi o odpoczynek. Jakbyś wyjechała na weekend w góry, do schorniska i wylaczyla komórkę to bys inaczej spojrzała na zycie. :)🖐️ Teraz jestes bardziej sklonna do smutnych mysli, niz jakbys byla wypoczęta i radosna. Mi te sposoby co wypisalam pomagają, ale ja nie mam dzieciaków. Zresztą ja to się cieszę nawet z dupereli za 15zł, ze wreszcie mam na nią kasę :D

Gość skąd sie to bierze
Juz od dzis zaczęłam jakos znowu mi sie zapomniało od wyizolowaniu sie od reszty:)