Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujacaInie

nic... kompletnie nic!

Polecane posty

Gość oczekujacaInie

Wzial numer telefonu! Puscil sygnal a potem napisal sms (w niedziele! ) wczoraj to ja sygnal puscilam!! A dzis? nic... kurde! pilnuje komorki jak oka w glowie i mam dosc :P czyli zakochanie-poczatek= czekanie - udreka :D Juz mi lepiej ale... nic! nie dzwoni! co robic?:P

Gość iustitia999
Napisz jakiegoś śmiesznego, zachęcającego sms... i potem nic nie rób. Jak mu zależy to się ośmieli.

Gość oczekujacaInie
a nie powinnam poczekac? bo ja to bym chciala zeby on mnie poderwal... tzn zabiegal o mnie ;D

Gość iustitia999
A kto by nie chciał :D Nie powiedziałaś, jak się poznaliście, ile się znacie... Może dobrze mu było dać taki znak pt. "Możesz się postarać"??

Gość oczekujacaInie
poznalismy sie w piatek. przez znajomeo, na koniec poprosil o numer telefonu... a reszte znasz:) hmm tylko ja niesmiala jestem troche i sie boje... ze wiesz... ze on nie chce a ja powiem ze cos chce i wyjdzie tak niezrecznie...

Gość iustitia999
To poczekaj do piątku i napisz mu coś w stylu, że minął tydzień a Ty nawet kawki z nim nie wypiłaś... :P co Ci szkodzi?

Gość fradi kruger
a jakie masz bmi?

Gość oczekujacaInie
moze poczekam... tzn poczekam na pewno ;d co mi szkodzi ?? ta cholerna niesmialosc BMI ? heh ok 20,5... a co to ma do rzeczy ??:P

Gość iustitia999
fradi kruger ma coś do BMI... ja mam 18 chyba... :D Ja też jestem nieśmiała ale myślę racjonalnie, kiedy trzeba konwenanse i honor odstawiam na bok i działam :D

Gość oczekujacaInie
18 ?? aaa ja kiedys mialam 19.7 ale niestety... ;D Cholera :D bo ja sie ogolnie troche boje... bo wstyd sie przyznac ale nie mialam nigdy chlopaka ( od razu mowie ze z wyboru :D) a hmm on starszy o 2 lata jest :d i wiesz... to tez poteguje strach. ale jak cos to zaczne dzialac! albo i nie... bo jak sie tydzien nie odezwie to hmm moze to cos znaczy ? cos negatywnego ?:D

Gość oddam chłopa w dobre rece
bo chłop dobry był... 6 lat nienagannej słuzby ;) zachcianki spełniał kupował bizuterie ubranka i inne takie tam .. mało uzywany ... na koniec zwiazku kupuje mieszkanko w wawie nie zonaty z wlasnym mieszkankiem nie zalezny z własnym autkiem ... nie zobowiazany mało uzwyany fizycznie ... pogodny łagodny nie palacy nie pijacy dowcipny uczciwy a blekitne oczeta dobrze zbudowany ale z tych nizszych nie lysiejacych (jeszcze) blondynów .... coz duzo zalet malo wad ... jesli ktoras z Was drogie Internautki jest zainteresowana piszcie!!!! a wada jedna siedzi długo w pracy i ma hobby komputery i net

Gość oczekujacaInie
Ty mnie nie strasz bo ten co go heh obserwuje to on tez komputerowiec... aaa!! a tego swojego to nie oddawaj, bo takie wady moze mozna zmienic?? jakos... nie pomoge bo na facetach sie nie znam:(

nie tym razem to jeden z wielu członkow jeszcze (zarzadu jeszcze) he he he dobry chlop zatem wolalaby go oddac w dobre rece ja pale pije piwko i czuje ze sie dusze w tym układzie a i nie stary ma dopiero 33 lata ;)

Gość oczekujacaInie
a nie moglabys z nim szczerze pogadac? tzn. ja wiem ze ja tu pisze ze z tym moim szczerze sie boje, ale Ty z swoim jestes wiec ... hmm ja bym wziela, ale raz ze nei ten wiek, a dwa ze nie dobre rece :D

gadanie juz nie skutkuje ... a chlop doswiadczony pierwsza narzeczona zmarła w miesiacu zaplanowanego slubu po 3 latach załoby trafilo sie mnie jak slepej kurze ziarnko .... wiek jak wiek niezły dobrze skonserwowany facet qrczak i ostoja spokoju ... szoda ze nie dobre rece Twe :)

Gość oczekujacaInie
glownie chodzi o wiek ;) bo ja mam niecale 18 lat.. i mysle ze rodzice wyrzucili by mnie z domu, przeklneli do 20 pokolenia a na koniec zamordowali:) jak nie skutkuje gadanie to moze hmm dzialanie ??

niom to fakt przy 30 pokoleniu moze by sie wreszcie uspokoili .... zatem wrzuce reklame dobrego chopa na inne topiki... w sumie ja nie uwazam sie za stara bo 25 lat to nie grzech ... ale masz racje nie wchodz w to ;)

Gość oczekujacaInie
to ja powodzenia Ci zycze :) i szczerze odradzam oddawanie:) bo wydaje sie prawie idealem, a idealow nie ma wiec... no nic :) powodzenia :)

nie dzieki ... im szybciej wyprowadze sie do swojego mieszkanka tym wieksze prawdopodobienstwo ze pozegnam "członka" po 6 latach na dobre ale dzieki za to powodzenia zycze podobnie ... Ty dla odmiany dopiero zaczynasz sie zauroczac (czy zauraczać :| nie wiem ;))

Gość oczekujacaInie
a moze masz racje? na pewno spotkasz nowy lepszy model... teraz to duzo takich po swiecie chodzi ;) zaczynam. ale czy zaczne zanim zwariuje to nie wiem... ;)

nie zwsze jest gwarancja spotkania lepszego modelu ... a na pewno w pewnym wieku kłopot ze statusem społecznym albo rozwodnik gej lub zonaty albo zadufany bufon .... bywa róznie ... moze chodzi i wielu ale czy wartych chociaz spojrzenia ... rozejrzyj sie faceci teraz wygladaja jak zniewiesciale wypierdki zgarbione to to spodnie sciagniete maksymalnie w dół zarozumiale przeklete to to ale cóz taka era "bohatera" ;) a Ty nie wariuj ciotka tylko idz na spacer wyłacz komorke i napij sie moze szklanke a moze 2 zimnej wody ... ale ale uwazaj na gardziołko ;)

nie zwsze jest gwarancja spotkania lepszego modelu ... a na pewno w pewnym wieku kłopot ze statusem społecznym albo rozwodnik gej lub zonaty albo zadufany bufon .... bywa róznie ... moze chodzi i wielu ale czy wartych chociaz spojrzenia ... rozejrzyj sie faceci teraz wygladaja jak zniewiesciale wypierdki zgarbione to to spodnie sciagniete maksymalnie w dół zarozumiale przeklete to to ale cóz taka era "bohatera" ;) a Ty nie wariuj ciotka tylko idz na spacer wyłacz komorke i napij sie moze szklanke a moze 2 zimnej wody ... ale ale uwazaj na gardziołko ;)

Gość oczekujacaInie
Aaa wiem. widze i sie powoli tez zalamuje, ale resztaki mojego mlodzienczego optymizmu sadze ze az tak zle nie ma... tylko ze Ci fajni to sa niesmiali z reguly( no albo zajeci, ale to sie wytnie;) )... wypilam, nie pomoglo, gardlo boli od kilku dni. kom moge wylaczyc ale co jak on bedzie dzwonil ?aaa... schizy...

tia a jak siue trafi normalny facet to sie sprzeda jako guzdrała obles albo co gorsza slamazara i wez tu kobieto walcz o swoje eeehh damy rade ciotka ja jak nie zmienie na kolejnego członka zarzadu lub co minimum prezesa a co mi tam bedzie mi sie dobrz zylo brakuje mi do miejsca garazowego AUTKA ;) oki o materializm ktos moze mnie oskarzyc ale coz ..... a jak zmienie wowczas powykorzystuje bo nie wierze w cos tak zludnego jk frazesy o milosci bo coz to milosc .....???

Gość oczekujacaInie
milosc?? nie wiem... tzn. mam nadzieje ze istnieje, ale patrzac na otoczenie to niestety coraz rzadziej umiem w to uwierzyc... ale moze mam zaburzone spojrzenie na swiat... nie wiem. musi istniec, bo... ?? Materializm ?? e tam, o to bym Cie nie oskarzyla. Zreszta lepiej miec faceta z kasa niz bez... logiczne. Tylko gorzej jesli ta milosc istnieje i padnie na takiego bez kasy... to wtedy problem ?? hmm mam nadzieje ze nie:) Jem czekolade... aaa moje BMI :D Zakrecona jestem, nie wiem co mowie, pisze, nie mysle...

ja zjadam nutelli słoik na raz na kolacje zagryzajac 3 łyzkami kremem sinckiers i jakos przytyc nie moge i w sumie dobrze bo po co mi to ale konczac na dzis kolorowych moze jutro sie odezwe :) smacznego ... i w sumie nie martw sie tymi BMI i tymi facetami szczerze mówiac doszłam do etapu jak nie ten to nastepny analogia do autobusów ktorych w wawie nie brakuje pozdrawiam ;)

Gość oczekujacaInie
DZieki :) rowniez kolorowych snow... a z BMI staram sie nie przejmowac, nie wychodzi... bywa:) a ja chce tego a nie nastepnego ;d Do jutra :))

Gość oczekujacaInie
nic... kompletnie dalej nic... Faceci!:P

Gość oczekujacaInie
napisac? boje sie ze wyjdzie ze sie narzuca... jutro ma imieniny. jak sie nie odezwie to napisze mu sms! z zyczeniami... ale moglby sie odezwac! ! !:(