Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iker

Nie wiem co mam zrobić jestem i szukam pomocy...prosze odwiedzcie mnie Iker17lat

Polecane posty

Gość Iker

Niedawno dowiedzialem sie przez przypadek ze moj ojciec ma kochanke dlugo nad tym myslalem ale nie moge sie wziasc w garsc i powiedzoiec to mamie.Sprawa jest powazna poniewz nie wiem jakich slow uzyc mam 17 lat chodze do liceum,ucze sie aktorstwa ale ta sytlacja mnie powoli przerasta.Mama zarabia dobrze tato takze. Nie jestem sobie w stanie wyobrazic co bedzie dalej jak sprwa nabierze tempa co bedzie ze mna i mama.Ja chce sie potem ksztalcic na akademii teatralnej lub filmowej a to kosztuje nie jestem swiadom czy wystarczy na moja dalsza edukacje a co najwazniejsze czy mama da sobie z tym rade nie chodzi mi o sprawe psychiki poniewaz mama jest silna 42letnia kobieta ale o sprawe finansowa.Zdaje sobie sprawe z odpowiedzialnosci jaka na mnie ciazy lecz jedna mysl nie daje mi spokoju co bedzie dalej nawet nie wiem co najprawdopodobniej moze byc. prosze o dobra rade taka od serca... z gory dziekuje Wam wszystkim serdecznie

ehhh.... chcialoby sie powiedziec, ze musisz wyznac mamie wszystko, co wiesz, bo przeciez zycie w niewiedzy jest najgorszym, co moze spotkac... zdaje sobie sprawe z tego, ze mama kiedys i tak sie dowie, klamstwo ma krotkie nogi, jesli nie Ty jej powiesz, to zrobia to kolezanki, rodzina, etc. wtedy, gdy sie zorientuje, ze wiedziales o tym wczesniej i przyzwoliles na klamstwo ojca, nie mowiac jej o tym, to moze miec do Ciebie pretensje o to. ja bym miala. mimo to, istnieje prawdopodobienstwo, ze mama Ci nie uwierzy. wtedy moze byc Ci jeszcze gorzej niz w syt. 1. szczerze, nie widze jakiegos optymalnego rozwiazania. moge tylko powiedziec, co ja bym zrobila: udawalabym, ze o niczym nie wiem :/ ale nie jest to postawa godna nasladowania... powodzenia...

Gość Iker
Dziekuje Rosette3 podobnie myslimy lecz jeszcze musze toszke rzeczy przemyslec pozdrawiam i powodzenia ;)

Gość iustitia999
Pogadaj z tatą. To sprawa między nimi i to on musi jej to powiedzieć. Ipamiętaj, że przyszłość związku twoich rodziców leży w ich rękach. Życzę Ci siły.