Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady_Marion

Czy myslicie czasem co tam u bylego slychac?

Polecane posty

Gość exsiara
ja z moim bylym nie utzymnujemy kontaktu ,ale sparwdzam mu skrzynke mailowa,wiec mniej wiecej wiem co sie u niego dzieje..................... dlavczego tak robie? typowa,babska ciekaowsc.

Gość Why
Z tym mailem - moze to bezczelne ale robie to samo. sprawdzam co u niej slychac. (tak jestem facetem). Na poczatku bylo mi smutno ale pozniej dowiedzialem sie jak ona jest na prawde, jaka plytka i niedorosla. Nie traktuje tego portalu jako "potralu dla kobiet" ale jako wiedzy o zyciu.. . Znajomosc roznorodnych punktow widzenia jest cenna. Pozdrawiam. Y

Gość Yaana
no wlasnie, nie uwazacie ze taka ciekawosc jest dziwna??? ja do sprawdzania maili bym sie nie posunela, ale sprawdzam rzeczy w internecie,ktore on sam udostepnia (np zdjecia). czuje sie glupio z tym,bo facet naprawde zrobil mi krzywde i dla wlanego dobra chcialabym juz o tym zapomniec. nie zgadzam sie z Toba,lady marion,ze najlepiej pamieta takie rzeczy jak najdluzej. owszem, wysnuc wnioski z zaistnialej sytuacji i o wnioskach pamietac, a nie o samej sytuacji... moim zdaniem rozpamietywanie przeszlosci moze przeszkodzi w ksztaltowaniu zdrowych stosunkow z ludzmi tu i teraz. ja bylam przez dlugi czas nieufna, niepewna siebie, nie umialam przyjmowac ludzi takimi jakimi sa,tylko dopatrywalam sie podstepu. chcialabym juz uwolnic sie z tamtej sytuacji i traktowac wszystko z obojetnoascia. a tak,kiedy wspominam mojego bylego w rozmowie np.z moim chlopakiem,d razu zaczynam sie denerwowac,rece robia mi sie zimne,a glos zaczyna drzec. to jest nienormalne :///

Gość mysle ile lasek juz przeleciał
odkąd mnie zostawił!!!!!!!!!