Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskada78

linki do fajnych zdjec wpisujcie

Polecane posty

Gość kaskada78

tu mozna znalezc kilka fajnych http://slub.onet.pl/99,8,wasze_sluby.html bedzoie mozna poogladac i moze cos podpowiem mojemu fotografowi pozdrovki

Gość Ewa B
www.dariuszrok.com Polecam !!!

Gość olgaaaaa
te ostatnie rzeczywiście super jak mozna sobie załatwic takiego fotografa?

Gość olgaaaaa
kurcze to studio jest w Szczecinie ale zdjecia dzieci po prostu boskie!

no niestety w szczecinie ale my ze szczecina nie jestesmy do szczecina to my mamy ponad 700 km jestesmy z rzeszowa i jadac na podroz poslubna nad polskie morze do Miedzyzdrojow postanowilismy zrobic sobie tutaj plener zdjecia znalazlm z necie i zadwzonilam do fotografa i sie umowilam w miedzyzdrowjacjh i nie zaluje ani troszeczke zdjecia a boskie a do tego jeszcze esja byla super zabawa wiec wspominamy ja cudownie polecam i pozdrawiam

Gość przepiekne te fotki
a jakie sa ceny w tym studio na pietrze?

600 zł za album gdzie jest 30 duzych zdjec plenerowych my tyle placilismy nie wydaje mi sie to jakos duzo za takie zdjecie biorac pod uwage ze gosc troche z nami jezdzil bo blismy w 4 miejscach i sesja zajela nam jakies 4 godz porownywałam ceny innych szczecinskich fotografow to za aka sama ilosc zdjec plenerowych gosc chcial 900 zl - studio 22 pozdrawiam

Gość przepiekne te fotki
A ile zdjec dostaliscie tak wogole od niego? Tzn rozumiem, ze 30 w albumie, a ile dodatkowo na plycie?

:D:D:D Ale się uśmiałam z tego ostatniego :D:D Jakim narcyzem trzeba być, żeby machnąć takie zdjęcie na samym wstępie:D:D Gość wygląda jak skrzyżowanie Joy`ego Tribbiani z Mister Bufonem :D Ale do rzeczy, jak mawiał .. Arystoteles? Po takiej liście sławnych nazwisk naprawdę można by się spodziewać czegoś więcej.. duużo więcej.. główne atuty zdjec sławnych ludzi, to fakt, ze są wyraźne, i przedstawiają.. sławnych ludzi :) Żadnego pomysłu.. A ślubne - jeszcze gorzej.. Widac, że naprawdę dobry sprzęt - a ujęcia takie banalne.. zero inwencji.. powtarzane miejsca... no i to nazwisko na każdym.. matko, ale narcyz!!! Typowy przerost formy nad treścią :) Zdecydowanie ładniejsze fotki ma to Studio na piętrze, choć nawet nie wkleili swoich nazwisk...