Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarowniczka hehe

czy jestem wredna czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość frida frida
jesli facet sie umawia na spotkanie nie podając dokładnie godziny- randka jest nieaktualna. Ty bedziesz czekać, a on moze nie zdzwoni wcale. Bo może zwyczajnie napije sie zbyt dużo i nie bedzie w stanie.

ehhhhhhhh to ja Tobie wspolczuje, ciagle w rozjazdach :/ Zadam Ci pyt.ile jestescie ze soba i na ile on wyplywa i czy macie jakis kontakt jak on jest na morzu??

Gość czarowniczka hehe
tak tak dzis wrocil i dzis wlasnie teraz piwkuje , nie wiem czy ty jestes taka rozkojarzona czy moze ja :P bo cos mi sie zdaje ze nieskladnie ukladam zdania i ciezko mnie zrozumiec, ale robie pare rzeczy naraz , to pewnie dlatego ;)

Gość czarowniczka hehe
on nie plywa na kontrakcie, wiec to zalerzy tez od pogody, ze soba jestesmy poltora roku , jak jest pogoda to nie ma go codziennie, ale jak nie ma to nawet miesiac potrafi siedziec w domu... ;)

nie nie,to ja jestem rozkojarzona bo moj men mi dziwne ,bardzo tajemnicze eski pisze i ma mi wytlumaczyc wszytstko jak przyjdzie a bedzie okolo 14 wiec wnet bede szla stad...............i nie wiem o co chodzi i mysle o tym...............a moze jednak spotkacie sie o 17 czy tam 18stej?? a odzywa sie teraz do Ciebie jak jest z kumplami.............a moze on nie jest z Nimi??

Gość czarowniczka hehe
jest jest z nimi napewno, ze dwa razy w ciagu poltora roku mnie oszukal, i to w blachych sprawach... no to zycze ci powodzenia w rozmowie, mam nadzieje ze nic strasznego, 3mam kciuki ;)

Gość frida frida
gtd-----> napisz wiecej co wiesz na ten temat, proszę, jak długo walczyłaś? co działało? kiedy sie poddałas?

🌼 czarowniczka hehe 🌼 - ide juz bo mi napisal eska,ze juz jedzie.Ja tez ma nadz,ze to nic starsznego:O Zycze Ci powodzenia i bede 3ymala kciuki aby wszystko prrezbieglo dzis dobrze !!!! Wpadnij tu jutro i napisz co sie dzis dzialo bo mnie zafascynowala Twoja sprawa:D Bedzie dobrez,.musi tak byc!!! buzka 😘

Gość czarowniczka hehe
no właśnie gtd napisz dokladnie o co chodzi.. moze to ulatwi troche sprawe na tym topiku

hello juz jestem bo moje serce juz psozlo do domciu,dzis szybciutko ale sila wyzsza:/ czarowniczka hehe - mam nadz,ze teraz jetses ze swoim serduszkiem:) pisalam tu,ze niby mnie moj oklalam jesli chodzi o ostatani jego dzisn pobytu za granica,powiedzialam mu dzis,ze mam wwatpliwosci co do jego wersjii ale wiem,ze mnie nie oklamal,bo kiedys mowil,ze idzie na piwko jak byl za ranica bo ma ostatni dzien ............zaznaczam,ze byl pare razy za granica:)

Gość aaaaaatam
Autorko-umówił się z Tobą w tym samym mieście , a co powiecie jak umówił sie ze mną -200 km jechałam a on dzwoni o godz. spotkania ,kompletnie pijany i mówi,że jest w porządku, bo zadzwonił! PALANTY! OLAĆ TAKICH!

Gość czarowniczka hehe
zadzwonil kolo 21.00 nie spotkalam sie z nim !!!!!!!! tak mnie wkurzyl ze nie wiem i jeszcze nie widzi swojego bledu !!! i pierwszy raz nie polecialam do niego ale to i tak nie bedzie chyba dla niego nauczka .... powiedzial ze jutro wynagrodzi, gdzies pojdziemy, yhy juz to widze... a nawet gdyby to takie podlizywanie sie ! przez takie akcje zaczynam go nienawidzic ;( zajebiscie widze ze tesknillll... i jeszcze mowi mi przez tel bym przyszla.. powiedzialam ze nie, gdyby chcial i by mu zalerzalo to by przybiegl do mnie bo bylam niedaleko jego mieszkania a tu gowno :/

Gość czarowniczka hehe
oo jaaa jechales 200 km a on napity?? ja nie wiem czy oni nie posiadaja wogole mozgu ???!!!

Gość no i............
bardzo dobrze zrobilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak faceta sie nie nauczy szacunku do siebie , to do konca zycie przechlapane!!! Brawooooo

czarowniczka hehe - dziendoberek:] Eh..............a sadzilam,ze final skonczy sie inaczej:( przykrro mi ale dobrze,ze nie poslzas do niego,to On mial do Ciebie przyjsc!!!!! Zadedykoj mu piosenke Gosi Andrzejewicz \"Pozwol zyc\" i wez te swloa sobie a tym bardziej ON do serca!!!! Mam już dość tych kłamstw Mam już dość tych okrutnych kłamstw Czasem każdy dzień przynosi lęk Dzięki tobie wszystko traci sens Nawet nie znasz mnie a oceniać chcesz Jak to jest Nie rozumiesz, że to sprawia ból A to przecież tylko kilka słów NIe obchodzi Cię, to że ranisz mnie Jak to jest Pozwól mi być tym kim chce Mam dość, nie mów mi nic Pozwól żyć, pozwól mi być (Nie) Nie chcę już słuchać tych kłamstw.! Nie Mam dość, nie mów mi nic Pozwól żyć, pozwól mi być (Nie) Nadszedł czas by mówić nie! (Nie) Niszczyć łatwo trudniej wszystko znieść Gorzkie chwile dają jednak sens Dzięki tobie już wiem, niepokona mnie, Twoje zło Teraz kiedy siłę w sobie mam Teraz kiedy los mi tworzę ja Juz Wyrzucam gniew i oddalam lęk.. Wierzę że.. Nadszedł czas by mówić nie Mam dość, nie mów mi nic Pozwól żyć, pozwól mi być (Nie) Nie chcę już słuchać tych kłamstw! Nie Mam dość, nie mów mi nic Pozwól żyć, pozwól mi być (Nie) Nadszedł czas by mówić nie (Nie) Czasem każdy dzień przynosi lęk Nieobchodzi Cię że ranisz mnie.. Pozwól mi być tym kim chcę.. Mam dość niemów mi nic Pozwól żyć, pozwól mi być Nadszedł czas by mówić nie (Nie) Mam już dość tych kłamstw Mam już dość tych okrutnych kłamstw..

Gość czarowniczka hehe
....wczoraj akcja sie jeszcze nie skonczyla :D he gdy dzwonil do mnie wtedy o 21.00 spytal sie czy przyjde powiedzialam ze nie bede do niego leciec jak chce niech podejdzie do mnie bo niedaleko jestem jego chaty a on cos o tam samolocie zaczal gadac, ze przyjdzie jak mu wynajme cos takiego :/.. wiec poszlam na chate, nie to nie.... a dzis sie dowiedzialam ze poszedl jeszcze z kumplem na jedno piwo o godz 23.00 ;] do mnie nie chcial przyjsc ale do kumpla owszem... koniec.... ta sytuacja pokazala mi ze jednak nie warto leciec do faceta na 1 gwizdek.. ja mu pokaze :) --> nowy dzien, nowe siły :D hehe

Gość czarowniczka hehe
on mowi ze ja nie rozumiem ze facet ma ochote pojsc na piwo... bo zestresowal sie praca i chcial sobie odpoczac od tego stresu hahah! ja dla niego by sie z nim widziec zrezygnowalam z urodzin dobre kumpeli ( jej 18) glupim wykretem bo sie wkurzal ze on nie moze isc , zrezygnowalalm z ogniska u kumpla , umawial sie wtedy ze mna ze ze bedzie dzwonil... a nachlal sie , zapomnial o mnie i byl na dysce flirtujac z jakas dziewczyna :/ a ja nie poszlam ani z nim ani na ognicho... bylo pare podobnych sytuacji wiec teraz juz z tym koncze :) bede robila co bede chciala...

oj czarowniczka oni tak mają :O a my poświęcamy wszystko żeby spędzić chwilę z nimi:O KOBIETY CZAS WZIĄĆ SIĘ W GARŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czarowniczka hehe
swieto slowa enough

moj palantunio jak jeszcze byl w Polsce tez mi robil takie numery...kiedys umowilam sie z nim a on dzwoni jakies pol godziny przed moim wyjsciem z domu ze jednak idzie z kumplami na piwo bo sie dawno nie widzieli a oni za granice wyjezdzaja,wiec musi sie pozegnac (qrwa jakby nie mogl wczesniej mi o tym powiedziec:o) Normalnie łzy mialam w oczach ze mnie tak wystawil,ale za to wkrecilam sie na ognisko z kumpela :P Jakie zdziwienie mojego faceta bylo jak zadzwonil o 22 ze mozemy sie spotkac a ja mu z tekstem :\"wiesz kochanie jestem na ognisku ze znajomymi z ktorymi dawno sie nie widzialam \" normalnie go zamurowalo hehe

Gość czarowniczka hehe
hahahha swietne z tym ognichem ! ;) dobrze mu powiedzialas a dzis moj z rana dzwonil i chcial sie spotkac, odmowilam ;] jestem twarda, ale chcialabym sie z nim zobaczyc;;;;(

Gość czarowniczka hehe
a do tego pil jeszcze do 3 nad ranem ! ! ! !

Gość czarowniczka hehe
a do tego pil jeszcze do 3 nad ranem ... ! jakby rano mu nie wystarczylo...:/ moze serialnie to podpada pod alkoholizm bo ja juz sama nie wiem, jak zacznie konca nie widzi, i woli piwo i spotkanie z kumplami niz spotkanie ze mna .....

Gość frida frida
zastanów się czarowniczko czemu on sie chce z Tobą spotkać? czy nie o sex tu czasem chodzi? Na który zresztą Ty tez masz nadzieję?

Gość czarowniczka hehe
jak jestem zla to nie mam ochoty sie sexic:P zreszta teraz zbliza sie okresik wiec zero z przyjemnosci ;) hehehe ale moze oto mu chodzi, nie wiem.... wieczorem sie z nim spotkam i pogadam... najgorsze ze on nie widzi co zlego robi...

Gość czarowniczka hehe
no i teraz wyszlo na to ze to on jest potepiany a ja to ta niedobra... ;(

Gość frida frida
zrób mu szlaban na sex. Zobacz na czym mu zależy naprawdę. Największym przymiotem kobiety jest godnośc własna , szacunek dla samej siebie.

Gość czarowniczka hehe
teraz nawet nie chce ze mna pogadac.... heh mi na jego miejscu zalerzalo na szybkim wyjasnieniu sytuacji... a on ? powiedzial ze pogadamy wieczorem i wszystko mi wyjasni... teraz to ja juz zaczynam czuc sie winna... ze tak naskoczylam na niego. choc sama nie wiem ;( a jak powie mi ze wnerwiaja go moje naskoki i ze zastanawia sie nad zerwaniem... !!!!! ;((((( same najgrosze mysli chodza mi po glowie

Gość czarowniczka hehe
zastanawia mnie ten jego stoicki spokoj, jak on moze spokojnie siedziec i czekac do wieczora??? mi by zalerzalo na wyjasnieiu sytuacji.. a on ??

Gość czarowniczka hehe
ha nie wytrzymal ! ;) kobiety gora !!!!!!