Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardiolog

jednak status jest wazny

Polecane posty

Gość żony siostry córka
piszesz: "jestem skromnym i dobrym człowiekiem." a za chwilę możemy przeczytać: - "jestem kimś w porównaniu z wami." - "dziewczyny zazdrościły urody i znajomości", "poprostu unizone są, podziwiaja mnie, jestem ich autorytetem, poprostu oczy otwierają ze jestem kimś.Widze to, licza sie z moim zdaniem, mówia ze mnie znają bo to lekarz, pozycja, każdy mi sie kłania, dzwoni, rozmawia. Wszystko aby miec mnie za znajoma aby w razie czego pomóc." - " jestem wazną panią doktór i w przychodni się ze mna liczą, i kłaniaja się" - "w porównaniu z wami jełopami jestem kims" już chyba po tym widać jaka jesteś...

Gość jestem architektem i też mnie
Kopacza, czy taksówkarza będę szanować, jeśli dobrze będzie wykonywał swoją robotę i będzie dobrym człowiekiem. Ciebie nie szanuję:-P

Gość kardiolog
kasjerka siedzi i wklepuje w klawiaturkę kwoty, siedzi w cieple, wykopywacz wykopuje młotem, trzeba mieć siłę by to robic, taksówkarz siedzi i jeżdzi, często mu sie nudzi. Listonosz nosi listy, czasami deszcz mu pada, ale nie tylko jemu pada. ja natomiast tez tylko siedze w ciepełku i niby nic nie robię.otóz mam wielką wiedze jak juz pisałam i nie kazdy moze ja posiąść czy to pani z kasy czy taksówkarz czy pani z tesko. Moja wiedza jest ogromna i leczę wasze serca które maja nerwicę.

Gość kardiolog
tu nie ma nic do szacunku ...chodzi o to ze zawód lekarz kardiologa chirurga i anestozjologa jak równiez dentysty czy nawet internisty, gastrologa jest wazny gdyz tam trzeba mieć wiedze. Nie powiedziałam ze nie szanuje mojej sąsiadki która nosi palety w biedronce, nie powiedziałam tez ze nie szanuję hydraulika który mi włozył coś do kibla i przepchał. Nie ma mowy o braku szacunku ale o wiedzy w leczeniu ludzi. Boze ale tępaki z was.

Wszyscy cieszymy sie Twoim szczęściem:) i zazdroscimy jak cholera:P:P a na mnie to znajomi patrzą z politowaniem , że sobie taki zawód wybrałam:P:P

Gość kardiolog
ewa wez idz popatrz sobie na tych dziadków w ZOL bo tez pracujesz tylko ze ty nie robisz nic. siedzisz i pilnujesz by komputery nie wysiadły a lekarze musza leczyc .

Gość docent gimnazjalny
kardiolog---> powiedz w jakim celu otwarłas ten temat? Chciałaś dac porade innym? Chciałas sie odreagować? A moze juz nikt Cię nie słucha wiec tu dobre miejsce. Pozdrawiam i życze i wecej samodowartościowania bez pomocy internetu.

Gość pf
uważasz że jak ktoś ma wiedze to zaraz jest super kimś?! wiedze można zawsze zdobyć

Żyj sobie z tą swoją WIEDZĄ. W samotności!!!

Gość ciepła klucha
kardiolog a w : informatyce, gastronomii, szkolnictwie, budownictwie, architekturze, fotografii wiedzy nie trzeba mieć. Idź bo pierdolisz trzy po trzy aż mi się niedobrze robi :-o

Gość kardiolog
zdobądz wiedze lekarza kardiologa czy stomatologa- zapraszam na studia medyczne, na cięzkie staze przy stołach operacyjnych gdzie obcinaja nogi, gdzie wstawiają drenaże w okolice serca....zapraszam.....

Oj pani kardiolog myli sie pani i to bardzo. Nie każdy lekarz tylko dlatego, że skończył medycynę, ma wiedzę i cholernie odpowiedzialną pracę jest szanowany, liczą sie postawa wobec pacjenta i predyspozycje. Na szacunek trzeba sobie zapracować i to nie tytułem naukowym.

Gość kardiolog
ciepła klucha pierdol pierdol. Wiedza architekta czy kasjerki nie jest do porównywania z wiedza lekarzy . Wiesz o tym i teraz sie zbłażniłas.

Gość ewa 36
kardiolog- napastują ciebie te puste głąby:) z zazdrości. Pozdrawiam.

Gość ciepła klucha
kardiolog zapraszam na polonistykę czy też filozofię albo na prawo odechcę ci się twierdzenia, że tylko medycyna jest trudna:-o

Oj, chętnie Ci dom zaprojektuję:-P

Gość moze niech
to jednak musi byc prowokacja Takich ludzie jak ta "wspaniala i skromna pani doktor nie ma"

Gość jolandia
a ja rozumiem kardiologa co chciał powiedzieć. Trzeba duzo uczyc się i miec duzo doświadczenia by móc leczyć. Ona to osiągneła. A wy co osiagneliscie? prace jako sekretarka przy parzeniu kawy?

Gość kasjerka z supermarketu
jak to wstawiają drenaże...eee... jakies takie mało precyzyjne określenie... i te serca chore na nerwicę...

Gość ciepła klucha
wyprasowano ci mózg na tych wykładach i innych pierdolonych sympozjach :-o Nikt cię nie zmuszał do wybierania tego kierunku i nikt nie kazał ci wiązać przyszłości z medycyną, więc nie pierdol i pracuj.

Gość żony siostry córka
widzę, że do mojej listy twoich "skromnych" wypowiedzi z poprzedniej strony mogę dodać kolejne jakże urocze wypowiedzenia... tylko współczuć ci twoich kompleksów, które, jak widać, są bardzo duże. lekarzy owszem, szanuję ale z pewnością nie tych, którzy wywyższają się nad innymi tak, jak robisz to Ty.

Gość -----------------------
kardiolog... niby taka wykształcona jestes, a błedy ortograficzne robisz, "nieprawda" pisze sie razem a nie "nie prawda"... poza tym przypominasz mi moja jebnieta kuzynke, ktora wyzej sra niz dupe ma bo medycyne studiuje... żalosne

Gość pf
ale zrozum że nie każdy czuje powołanie żeby być lekarzem! i co mam sie przez to czuć podrzędnym człowiekiem bo nie mam WIEDZY lekarza?! o wiele bardziej wolałabym mieć wiedze architekta bo to by mnie chociaż interesowało a wiem że taka osoba też musi dużo umieć!

Gość jjaaaa
i takie prostaczki jak ty wykanczaja ludzi, taka macie wiedze w wielu przypadkach, ze jak znajomy poszedl do 3 roznych kardiologow to kazdy stwierdzil, ze poprzedni by go zabil zapisanymi lekami, studia mozesz sobie wsadzic w dupe, praktyka sie liczy i 90% z was nie ma pojecia jak leczyc

Gość jolandia
to zdychaj w domu jak ci żle u kardiologów. Jak serce zakuje lecisz do lekarzy. jestescie porabani. sama mam matke lekarke i wiem co ją kosztuje to wszystko.

Gość salowa
zawsze byłaś pomiatana w szkole -tak napisałaś ,więc teraz jesteś Panią Doktor i ty pomiatasz innymi. Jakoś po twoich wypowiedziach nie widzę żebyś szanowała ludzi,którzy nie sa lekarzami lub mają niższe wykształcenie jak ty. I to jest twoja skromność ........hahahaha

Gość kardiolog
Ni eudowodnie ci czyjestem skromna czy sram wyzej niz dupę mam. Mówiłam juz o sobie. Na jakiej podtsawie mnie oceniasz? Poszłam na studia i dobrze sie w tym zawodzie czuję i nie obrazaj mnie.

Gość jjaaaa
a czy to jedyny ciezki zawod na swiecie?same wybieracie wiec nie narzekajcie, przynajmniej za godzine pracy prywatnie macie 100 zl a wielu ludzi ciezko haruje przez 12h za 1000 zl czy to ich wina?

Gość ewa44
chyba mnie jednak wasze wypowiedzi, z panią "kardiolog" w roli glównej niezwykle rozbawiły