Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardiolog

jednak status jest wazny

Polecane posty

Gość ciepła klucha
To jak się czujesz dobrze w tym zawodzie to na chuj jedziesz po innych? Tak się dowartościowujesz czy jak? Bo nie mam pojęcia czemu ma służyć ten wątek.

Gość dziubasubs
phi! ja mam pod sobą 500 ludzi koszę trawę na cmentarzu :-D

Jakby \"pani kardiolog\" była rzeczywiście kardiologiem, ba.....lekarzem gdyby była, to by takich durnot nie pisała! Ależ nobilitacja! Lekarz w przychodzni! Ale już pomijam tę przychodnię...NIE DA SIĘ, skończyć 3 lata temu studiów medycznych i zrobić już specjalizację z czegokolwiek.....oj durna, Ty durna babo!

Gość a ja tez po ycyne
ospecjalizacji stomatologia .Lecze wasze popsute zęby i bijecie sie by do mnie sie dostac .

Gość ciepła klucha
dziubasubs-- no i spadłam z krzesła :-p

Gość informatyk_
koperty o ktorych wsponialas sa karalene, zaraz komus komu trzeba podsune twoje wywody.

Gość jjaaaa
nikt nikomu nie zazdrosci, ja tez mam status i nie wybiegamn z tym na forum mowiac ze ci ktorzy pracuja w biedronce za 700 zl sa gorsi, nie wiadomo dlaczego musza tam pracowac, czesto dorabiaja zeby sie wyksztalcic i miec ten "status"

Gość kardiolog
3 lata pracuje juz w przychodni - czytaj uwaznie zazdrosniku. do widzenia jełopy.Do was normalnie nie dociera więc tez po chamsku.

Gość żony siostry córka
oceniam cie na podstawie tego, co piszesz. a jeśli piszesz, że jesteś skromna a za chwilę wywyższasz się nad innymi, sugerujesz, że nie-lekarze i ludzie bez twojego wykształcenia są tylko godni pomiatania to powinnaś głęboko zastanowić się nad sobą. osobiście skończyłam studia prawnicze na UW, jestem karnistą więc też naoglądałam się widoków typu prosektorium i jakoś się tym nie chwalę, nie wywyższam się nad innymi. kwestia kultury.

Gość kasjerka z supermarketu
Pani doktor szanowna, ja mam w swej małości pytanko, licząc na dobre serce... co to znaczy - Auricula atrialis? I jeszcze Recessus phrenicomediastinalis i Ramus tentori marginalis?

Gość pf
o właśnie mi się przypomniało jak mama mojej kolezanki poszła kilka lat temu do takiego kardiologa bo coś ją bolało, oczywiście wielka "pani doktór" przebadała i powiedziała że wszystko ok; kobieta zmarła tego samego dnia na zawał.. więc jak zamiar dalej się tutaj wywyższać to lepiej weź sie za poszerzanie swojej i tak już przeogromnej wiedzy żeby tobie takie coś sie nie przytrafiło; swoją droga chciałabym wiedzieć co byś w takiej sytuacji powiedziała..

Gość jestem architektem i też mnie
Spadam, szkoda słów:-) Już wszyscy się przekonali o wyższości lekarzy nad resztą społeczeństwa:-) Nic nowego się tu nie dowiem.

Gość do pf
to sam idz na kardiologa i zobaczymy jak ty bedziesz leczył. Ciesz się ze wogóle jeszcze ktos chce byc lekarzem.

Gość wspołczuje takiego
prymitywnego kardiologa miec! lecz własna ciemnote a nie ludzie serca

Gość ciepła klucha
idę stąd, bo odbyt mnie swędzi i mam migotanie przedsionka pochwy muszę się zarejestrować u lekarza :-o

Gość ciepła klucha
wypierdalaj podszywie 🖐️

Gość pf
pisałam że ja nie czuje powołania zeby być lekarzem i to nie jest podstawą żeby uważać mnie przez to za gorszą osobe

Gość ja tez leczę
jestem lekarzem pierwszego kontaktu. tez do mnie znajomi przychodza i daja koperty ale nie jako łapówka ale jako dowód wdzięczności bo ja od nich nie pobieram kasy za porady. tez dostaję do kieszenie 30 -50 zł bądz czekolady. Nie porównujcie dowodów wdzięczności do łapówek. Powinnam za porady brac 80 zł, a nie biore nic. I jak ktos mi wsunie w rękę 30 zł to wezme jako zapłata bądz dowód wdzięczności a nie jako łapówka. łapówke daje się przed porada ćwoku.

Gość ciepla klucha
wypowiedź z 13:49 należy do podszywacza! naprawdę swędzi mnie pupka, bo wczoraj obtarł mi ją penisem wujek Bronek :-o ps. to nie podszyw

Gość ajaaaaaaaaaa
wam lekarza to dziwnie wszystko do reki sie wsuwa moja siostra byla rok w szpitalu to skanadl co tam sie dzieje bez lapowki nic nie da zalatwic, lekarze nawet dupy nie podniosa jesli w lape nie dostana

Gość do dziubasubs
i tacy jak ty będą też kosić po Pani Doktór Ps. W jakiś tam przychodniach nie pracują najlepsi. tam trafia najgorszy sort