Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WEDlowska.

Ciemnota kobit z dużych miast

Polecane posty

Gość WEDlowska.

Ciekawa jestem czy są dziewczyny w związku małżeńskim ,które nie miały nigdy orgazmu żadnego.Wczoraj przyjaciółka mi się zwierzyła że 10 lat po ślubie a jej facet nie umie jej doprowadzić do orgazmu nawet łechtaczkowego.Ma wibrator i paluszki i tak ciągnie ale ma dość .Jak zaczęłam z nią rozmawiać to stwierdziła że ona nie tylko jedna tak ma że w pracy rozmawiając z dziewczynami wiele się przyznało że nigdy ich mąż nie doprowadził na szczyt .Mnie się nie chce w to bardzo wierzyć , bo ja bym tak nie umiała żyć. Ale faktycznie może się myle?

Gość glowa do gory
no prosze:) juz napisalam...nie bede sie powtarzac:P:P:P

Gość po co zakładasz idiotyczne
tematy ??????????????????????????????????????????

Gość jak ci
przeszkadaja kobiety z duzych miast to spierdalaj do tych wiejskich

Ten problem poruszano juz u nas w redakcji kilka lat temu, jako,że problem wciąz narasta postanowiłysmy zabrać głos organizując panel dyskusyjny w warszawskim Mariocie. Większość z zaproszonych znakomitości i autorytetów z kręgów feministycznych stwierdziło że całkowita winę za to ponoszą kobiety. Równoczesnie ze strony najbardziej twórczych środowisk i kół postępowych ruchu feministycznego w Polsce padła propozycja rozwiązania tego problemu. Apolinara Pancerz z Ligii Orgazmu Niepodległego zaproponowała śmiałą metodologię starania się o orgazm. Pierwszym krokiem w tej metodzie jest przygotowanie wykwintnej kolacji dla męza a następnie długie i czułe pieszczoty oralne. Zaprezentowała równiez badania , które potwierdzaja 100% skuteczność metody nazwanej roboczo \" Cook and suck\".

Gość WEDlowska.
jestem wieśniarą i zazdroszcze kobietą z miasta stąd ten temat :)

Gość ZGŁASZAM TEMAT DO USUNIĘCIA