Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliszenka

6 miesieczne dzieciaczki... jakie robią postępy?

Polecane posty

Gość maliszenka

Mój syn już sam siedzi, choć czasami się przewraca. Duuużo gaworzy. Ma 2 ząbki. Wazy 8130 i ma 79 cm. A jak wasze dzieci?

Gość maliszenka
zapomniałam dodać ,że mój syn sam pije z butelki i nauczyłam go ostatnio samemu zasypiać w łóżeczku i przesypia całe noce.

Gość a moj synek
dopiero za 3 tygodnie bedzie mial pol roku -jeszcze nie siedzi sam - chyba ze pare sekunkd - wazy 9 kg 76 cm. zasypia sam od urodzenia. chcialby juz raczkowac - dzwiga pupe na brzuszku bardzo wysoko i pełznie do przodu. na nozkach sztywno stoi - choc jeszcze nie powinien tego robic - wiec go nie stawiam.to tyle :)

🖐️ Moja Julia: -nie siedzi jeszcze samodzielnie ( nie sadzam Jej - czekam az sama to zrobi ) -sama pije z buteleczki, -ma 2 ząbki, -turla sie ( przekrecanie z plecków na brzuszek i znowu na plecki itd ..) -poznaje\"swoich\" i nie usmiecha sie do obcych... -wyciaga raczki gdy sie do Niej wyciagnie swoje ... -uwielbia grzechotki,zabawki itp. -gdy słyszy muzyke śpiewa \"ajajajajajaj\" :) jak sobie przypomne jeszcze cos to napisze :)

Gość maliszenka
no mój synuś tez sie turla, smieje głosno. wyciaga rece do tego ddo kogoi chce isc. i tez trzyma sztywno nogi w pozycji stojacej