Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agasssrk

jak uwiesć faceta ..proszę o cenne, skuteczne rady

Polecane posty

Gość agasssrk

razem pracujemy widujemy sie kilka razy dziennie, podoba mi sie ale jakos tak nie wiem jak zrobić aby go uwiesc aby wszystko wyszło od niego rozumiecie, aby to on myslal,ze to on mnie uwiodl a tak naprawdę to ja to chce zrobić Kto mnie zrozumie i mi pomoze?

Gość a po co
ci facet? smieszne

Gość agasssrk
ostatnio zrobilam szpagat na kserokopiarce, wlozylam najwiekszego palca w odbyt jednoczesnie wpychajac sobie w pochwe dorodnego kabaczka i krzy,knelam bierze mnie! ale nie podzialalo :(

Gość agasssrk
oj po co mi facet ,ten jest mi potrzebny do przytulania,całowania,przebywania razem i całej masy roznych fajnych rzeczy ;-)

Gość a po co
no wiem ale zdajesz sobie sprawe z tego, ze oni potem i tak szukaja nowego cialka?

Gość agasssrk
na przykład po to,żeby wygryzał resztki kabaczka z moich okolic intymnych, gdyz sama nie moge tego robic, chociaz operacyjnie usunelam sobie dwa zebra

musisz wygladac sexy(codziennie) i totalnie nie zwracac na niego uwagi:-) wrecz ostentancyjnie:-D dziala na wszystkich z wyjatkiem narcyzow,jesli on jest narcyzem to postepuj odwrotnie-okazuj mu jak najwieksze zainteresowanie. ale z narcyzami to same nudy

Gość agasssrk
widzę ,ze po jakichs nieprzyjemnych przezyciach jestes Wspólczuje, ale jakas taka dziwna moja natura,ze pomimo tego go chce tylko jak go uwiesc

Gość a po co
nie jestem po takich przezyciach ale widze zwiazki moich znajomych

Gość agasssrk
to troche ryzykowne bo to moja nowa praca pracuje tu 2 miesiace i moze mysleż ,ze uwazam sie za lepsza od innych

Gość PRZEGRAłAS_żYCIE

Gość agasssrk
ale to bedzie ciezko tak go totalnie olewac

Gość agasssrk
och bez przesady,zycia nie przegrałam humorek mam bardoz odbry i raczej mi sie uklada

Gość agasssrk
najbardziej układa mi się włos w rowie :)

pewnie,ze ciezko:-D ale to najlepszy i najpewniejszy sposob

Gość agasssrk
sprytne, hm myslisz,ze to sie sprawdzi, kurcze a jak bedzie totalnie odwrotnie

Gość a po co
rob jak uwazasz ale za rok bedziesz pisala na forum jak on cie zdradza szkoda mi ciebie

Gość iustitia999
bądź dla niego dobrą koleżanką, stań się przyjaciółką... to najlepszy sposób :) nie graj nikogo, bądź całkowicie normalna... dużo rozmawiajcie i przebywajcie ze sobą...

Gość JA TO TAK JAK TY
MAM TEN SAM PROBLEM CO TY:( NOWA PRACA NOWY FACET KTRY WYDAJE SIE NIE ZWRACAC NA MNIE UWAGI CHICOAZ CZASEM WIDZE JAK PATRZY NA MNIE ALE JAK GO UWIESC:(

Gość agasssrk
dwie skrajne propozycje, oj przestan...ale ten rok moze byc cudowny,a dlazego zakladac,ze cos sie zle skonczy,szczegolnie cos co sie jeszcze nei zaczęło

Gość i podsuwaj mu dekolt do
wyplakiwania sie

im wiecej sie im slodzi tym szybciej sie im znudzisz najlepiej olewac nawet gdy juz sie jest razem(oczywiscie wtedy juz tylko troche) ale przede wszystkim musisz wygladac super i byc wesola i otwarta dla innych a jego traktuj...poblazliwie

Gość agasssrk
mam taka sama sytuacje, ale on początkowo zwracał na mnie uwaga ja jednak poznajac nowe obowiazki, ludzi mialam tyle rzeczy na głowie ,ze traktowalam go obojętnie,

Gość agasssrk
agais tak zrobię, och juz mi sie oczka smieją, ale kurcze bo jak bede gadała z jego najlepszymi kumplami to zeby nie myslal,ze ja cos z ktoryms chce

też zakochalam się w koledze z pracy :p pracujemy razem od prawie 3mies (oboje jesteśmy nowi), tylko że w moim przypadku on zwraca na mnie uwagę, pomagamy sobie, gadamy na GG, SMSujemy, wracamy razem do domu itp. z tym że boje sie ze nigdy nie będę dla niego kimś więcej niż kumpela z pracy :( chyba musze częsciej udawać że go nie widzę ;)

Gość agasssrk
no dobra mam ładnie wyglądac i go olewac ... nie wiem czy sama sobei nie zaszkodze tym olewaniem

Gość agasssrk
pasadenka, ty to mozesz go uwiesc w kazdej chwili moj to bardziej skomplikowany przypadek

kurczę ale obojętnością zamiast wzudzić w nich uczucia :) możecie osiągnąć całkiem inny efekt:o przecież jak oni Was w ogóle nie znają to mogą sobie pomyśleć że nie jesteście nimi zainteresowane :P może lepszy będzie jakiś mały podstęp ;-) typu "dostałam 2 bilety do kina na fajny film, może poszedłbyś ze mną?? :)" itp. wg mnie to lepsze niż olewka :o

agasssrk - jest róznica między uwiedzeniem a rozkochaniem w sobie, poza tym nie jestem pewna czy jest wolny