Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agasssrk

jak uwiesć faceta ..proszę o cenne, skuteczne rady

Polecane posty

Gość odmagnesowana pineska
ponadto .....tego kwiatu jest pol swiatu11111111

Gość agassrk
ok, fajnie,ze są normalni przyjaznie nastawieni do swiata ludziska! Jutro etap 2! Mam nadzieje,ze zjawi sie w pracy!

Gość ffffffff
no i co z tym uwodzeniem? to mamy ich olac i wygladac sexy? nie wyjdzie na to ze jestesmy zimne bitch ktore zadzieraja nosa??

no bardzo mi milo bardzo super pseudo, 23 lata to super

Gość MADZIA26
kobieto jaki widzisz problem w uwiedzeniu faceta, zrób poprostu cokolwiek aby zwrócił na ciebie uwagę lub sprowokuj sytuację w której będziecie tylko we dwoje jęsli to nie pomoze to znaczy że facet jest dupa i nie wart o niego zabiegac

odmagnesowana pineska, zaczernij sobie nick, bedziemy kafeteryjnymi siostrami i nikt sie pod Ciebie nie podszyje:D pozdrawiam:D🌻

Gość agassrk
własnie jako takiego nie ma ale powtórze dzisiejsze przygotowania, przynajmniej zaczne dbać o siebie a zawsze jak dobrze wygladamy to i dobrze sie czujemy.

Gość agassrk
ale my często jestesmy we dwoje, zartujemy razem śmiejemy się ... najwyrazniej mu sie nie podobam

powiem wam tak kobieta musi zawsze udawac niedostepna, jezeli podoba sie mezczyznie to ona to czuje sa to tzw sily nadprzyrodzone to moze wydaje sie wam smieszne ale tak jest.ja dopiero w wieku 37 lat wyszlam za maz zaraz napisze wiecej

no wlasnie, dobrze wygladamy dla siebie, awsze lepiej sie czuje sama ze soba, jesli dobrze wygladam. A jesli jeszcze innym sie podobam, to super:D

wiec nabralam troche rozuma i poznalam troche mezczyzn glowne zasady to byc zawsze zadbana udawac niedostepna,ale nie ignorowac nie przemadrzac sie w rozmowie bo sie przestraszy ale inie udawac slodkiej idiotki i przedewszystkim stroj nie pokazywac za duzo dekoltu i ciala macie byc tajemnicze

Gość spoko topik
ja tez mam w planie uwiezc faceta..............

Gość agassrk
jutro wam zdam relacje, idę juz spać bo rano do pracy a muszę wstać wczesniej aby pojezdzic na rowerku i przygotowaćsie na spotkanie z nim. Przynajmniej zaczne o soebie dbac! pozdrawim i dobrej nocki!

sorry za bledy ale nie jestem szybka w pisaniu na komputerze,i nie zwracam na to uwagi ale mysle ze liczy sie tresc

Gość fffffffff
wiecej rad!!!!

odezwe sie jutro mile kolezanki kolo godz 23 to was troche podszkole

namagnesowana pinezko zajrzyj tu jutro poznym wieczorkiem

Gość kasiulka88
agasssrk- a skad jestes? :)

znów widzialam go w pracy, znów byly spojrzenia, jego zapach i takie tam, eeeeeeee glupia jestem że sie zakochalam :P no i jak co piatek wracalismy razem do domu :) Nawet jeśli ma samicę to mam nadzieje ze szybko zrozumie ze nie jest to kobieta jego życia :P

troche sie dzis spoznilam ,ale mam nadzieje ze jutro ktos tu bedzie?

Gość serafina
Uwieść faceta najprościej udając niezaradną sierotke, której trzeba pomagać. To działa u mnie w pracy w urzedzie. Np. nie wiem jak wyjechać autem z parkingu samochodem prosze o pomoc meżczyzny tego co mi sie podoba od kilku miesięcy. Działa, mężczyżnie lubią opiekować się "sierotkami", to ich dowartościowuje. Polecam. Ale ta " sierotka" super fryzura, świetnie odrobine seksowno i wyzywajaco ubrana i do dzieła. Znam z obdukcji :-)

Gość Ania 12345
agasssrk - i jak tam łowy

Gość mamietna
ja mam problem ... przyjerzdzałam do kuzynki zbyt czesto , i poznałam tam fajnego faceta , kreciłam z nim w huj czasu .... zakochałam sie w nim , potem jak z nim kreciłam to sie dowiedziałam od kuzynki że on do niej esy wysyła i wydzwania do niej że chce z nią pogadac itp ... a mimo tego po jakimś czasie napisał mi bym o nim zapomniała , po paru tygodniach pisał mi esy jagby nigdy nic , jagby nic sie nie stało ... po tym co mi napisał , jaza czełam wydzwaniać do niego zastrzeżonego i za każdym razem wiedział że to ja ... zapominałam o nim , ale on znowu zawracał mi w głowie , i nie pozwalał zapomieć ... potem ja dałam se spokój z tym by wydzwaniam do niego , i nie pisałam z nim i nie wydzwaniałam do niego ... poprostu chciałam o nim zapomieć , teraz jak ja nie pisze i nie dzwonie do niego , to on zaczyna pisać , a długo z nim nie pisałam , i na walentynki zadzwonił , i po jego rozmowie zrozumiałam ze kreci do mnie znowu ... Kocham go , ale nie wiem jak on ... wiec , zaplanowałam go uwieść w sobie TYLKO NIE WIEM JAK !!! POMORZECIE MI ... jak chcecie to piszcie mi na e-maila motylek770@vp.pl

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci