Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agasssrk

jak uwiesć faceta ..proszę o cenne, skuteczne rady

Polecane posty

Gość agasssrk
własnie tez mi sie wydaje ,ze olewka moze przyniesc inny efekt, ale te bilety to wyjdzie,ze ja go podrywam a ja go chce poderwac tak aby on o tym nie wiedzial

gdzie tam :P mnie tym zauroczył mój facet :) i do dziś jesteśmy razem wiesz to dobry sposób aby zobaczyć czy on wogóle jest wolny bo moze jest zajęty :o

Gość agasssrk
powoli , wszystko powoli Teraz to bym go chciała lepiej poznac, ale ja tez mam ten problem. Wiem tylko ,ze nie jest zonaty i nie ma dzieci

Gość agasssrk
;-) no ok do odwaznych swiat nalezy

ja bym wolała nie wiedziec czy jest zajęty :P bo to by mnie tylko zdołowalo, a tak przynajmniej mam flirt :pa dziewczyna to \"rzecz\" nabyta - dzis jest, jutro może jej nie byc :p

Gość agasssrk
ale własciwei to nie oto mi chodzilo,wolalabym aby to on mnie podrywał tylko aj bym mu wczesniej troche pomogla 'bez jego wiedzy

Gość agassrk
więc zdaje relacje, odstroilam się super umalowala (delikatnie ale fajnie podkręcilam oczy) rozpusciłam wlosy tak ze wyglądałm naprawde fajnie .... spędzilam przed lustrem z godzine ... a go nie bylo w pracy

Gość maly kucyk
Tez tak mam, podoba mi sie osoba z ktora pracuje, z tą roznica ze jest moim przelozonym (choc mlodym). Chyba nawet lekko sie w nim zadurzylam. Nie widujemy sie czesto, od czasu do czasu na szczescie bo inaczej to wpadlabym po uszy. Tu jest tez inny problem , bo ona ma dziewczyne z ktora mieszka... Wiec chyba moje zadurzenie pozostawie tylko dla siebie. Tak dla wyjasnienia, to nie mam zamiaru go uwodzic i rozbijac jego zwiazku , ale jesli zauwazylabym ze go cos do mnie ciągnie to nie odrzucilabym go...Dziewczyna to jednak nie zona.... A jest naprawde swietnym facetem i wiem ze mnie lubi, ale to chyba tylko tyle...:(

Gość a niby
jak mozna podkrecic oczy?????????????????????????????????? Daj sobie spokoj!!!!!!!!!!!!!

Gość nie moge takch dziwek
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maly kucyk
nie rozumiem skąd ten atak. Przeciez napisalam jasno ze nie mam zamiaru go uwodzic z tego wzgledu ze ma dziewczyne. Nawet nie mam zamiaru dac nic po sobie poznac ze mi sie podoba... Czytaj uwaznie!!! Chodzilo mi o to ze jesli kiedys zerwalby z ta dziewczyna to bym go nie odrzucila... Wiem ze pewnie ją kocha skoro mieszkaja razem dlatego nie mam zamiaru sie zblaznic i wyjsc na idiotke sugerujac mu cokolwiek. A to ze sie zadurzylam w zajetym facecie to chyba jeszcze nie tragedia skoro nie robie nic zeby go uwodzic i nie probuje rozbijac jego poukladanego byc moze zycia. To są uczucia ktorych sie nie wybiera...

z jednej strony uczucia, z drugiej zdrowy rozsadek... trudna masz sytuacje i nie zazdroszcze ci... Serce nie sluga... trzymaj sie cieplo, na pewno znajdziesz milosc swojego zycia

Gość kurcze juz
1 grudnia..........moje urodziny

Gość odmagnesowana pineska
tez chce uwiesc !!!!!!!

TO FAJNIE ZE MASZ URODZINKI MOJE GRATULACJE11111

A ILE CI LATEK STUKNIE?

Gość agassrk
ja zrezygnowalm z topiku po tym jak mi jakas złosliwa istota wysmiala,ze oczy podkręcilam a ktos inny wyzwal. Rany ja nie wiem czy on kogos ma ,podoba mi sie i chcialabym go zdobyc czy to jakies przestepstwo . i nie jestem jakas malolata

Gość kurcze juz
mam 25 lat, ale stara jestem...

NIE MA JUZ NIKOGO::::::::ALE MI SMUTNO:::::::::::

Gość agassrk
sto lat!

nie jestes stara to pieny wiek ja mam 38 idusze 23 latki

agassrk: Wiem, ze to dla Ciebie trudne, nie rozumiem tych negatywnych komentarzy, maprawde, czasami trudno zapanowac nad swoimi uczuciami.... Na pewno spotkasz kogos, kto bedzie dla Ciebie...

agassrk nie rezygnuj z topiku tu tez sa sympatyczne osoby ktore maja podobny problem do towjego

odmagnesowana pineska: nie jestes stara, kazdy wiek jest piekny:) i niesie z soba nowe niespodzianki