Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdkjaSASASAS

Coś skutecznego na pryszcze na plecach...???

Polecane posty

Gość jkdkjaSASASAS

proszę o sprawdzone metody po których znikają w szybkim czasie pryszcze z pleców;) mam z miesiąc iść na wesele w sukience z odkrytymi plecami ale jest problem mam pryszcze i brzydko to wygląda co mam zrobić żeby szybko zniknęły ps. wesele jest za miesiąc)

Gość a co...
nie patrz tam, to to je bane blend a med!!!!!!!!!!!

Gość mydło siarkowe

Gość problematyczny gośc
baa, dużo oso chciało by wiedzieć. MYślę, ze tak n aszybko i doraznie, to antybiotyk

Gość dorothyall
hej możesz kupic w aptece nadmanganian potasu (inaczej kalik) i robic z tego fioletowy roztwór do przemywania pleców.

Gość jkdkjaSASASAS
mydło siarkowe nic nie pomaga ;/ stosowałam i tylko wysusza skore;/

mi tez mydło siarkowe nie pomaga brevoxyl benzacne tez nie płyn do higieny intymnej o którym wyczytałam na kafeterii tez nie myje plecy zelami smaruje sudocremem i nadal robia mi sie takie gulały fujj :( isotrexin miałam 2lata temu pomogł w znaczacym stopniu ale po odstawieniu miałam nawrot i o co chodzi rpzeciez dbam bardzo o higiene:(

Gość panterka84
buu mam to samo,zrobily minsie raz po opalaniu w lipcu i wciaz je mam choc wczesniej nigdy nie mialam,myslalam ze tabletki anty-pomoga bo zawsze i egulowaly gospodarke tluszczowa skory-ale niestety zero efektu,probuje je codziennie sorowac ostra gabka ale nie wiem czy to tylko nie roznosi zarazkow na wiksza powierzchnie,chcialam sprobac benzacne ale jak piszecie ze to nie dzila to zalamka

Gość he eh eh
plun do higieny itymnej

Po pierwsze - wizyta u dermatologa. Ja trądzik na plecach lecze antybiotykami + masc zewnetrznie. Stosowalam juz Davercin, Skinoren, najbardziej jednak skutkuje u mnie Clindacne - wszystkie na receptę. Ja walcze od kilku lat - jesli uda Ci się w ciagu miesiąca - napisz. Natomiast żeby na impreze pokazac plecki radze troche sie opalić + rodzaj podkładu ale o silnym bakteriobojczym dzialaniu, ktory zakrywa wszelkie niedoskonałości - tormentiol (do kupienia w aptekach) POWODZENIA!!

Gość Diane 35 albo Yasmin.
Pomoga ale zdecydowanie nie w miesiąc...