Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meżatka 30+

Dziewczyny która romansowała z młodszym

Polecane posty

Gość gość
synia , przestan się reklamować męską d...ko

Gość gościówaaaa
mój mąż jest ode mnie młodszy 9 lat i jest spoko pod każdym względem, oczywiście są różnice charakterów i nie tylko, całego spojrzenia na świat ale dzięki temu wiem co mu doradzić w niektórych sprawach ponieważ sama to już przeżyłam :)

Gość gość
Ja mam kochanka 10 lat młodszego,tu jest problem ,że mam męża ,dziecko.zakochałam się w nim po same uszy.czasem nie radze sobie z tą sytuacją .

Gość gość
A zobaczysz jak sobie nie poradzisz z sytuacja kiedy zostawi cie dla mlodszej od niego i zdasz sobie sprawe ze czasu nie oszukasz i wiecej niz dekady nie przeskoczysz. Nie ma sie co oszukiwac wiekszosc z nich wybiera mlodsze.

Gość gość
Ja się spotykałam o 3 lata z młodszym i dla mnie to już był problem.

Gość Romantyczna natura
Mialam wirtualny romans z mlodszym i cudownie to wspominam. A potem poznalam jednego i sie spotkalismy i to byl niewypal. Na zycie nie ma recept.

Gość gość
up

Gość gość
ja 30 on 19, przesz jakis czas super, pozniej do bani, niedojrzaly emocjonalnie, chociaz ex maz rownolatek moj i tez sie nie wykazał... chyba nie mam reguły ale jednak przy takiej roznicy jest wieksze ryzyko. ogolnie zdarzyl mi sie romans z 2 18 latkami i oki, jest co wspominac :)

Gość gość
mylicie miłość z porządaniem, prawdziwa miłość nigdy się nie rozpadnie czy to z powodu wieku czy innego, po prostu starszym babkom buzują hormony i myślą że to miłość

Gość gość
łatwo Ci mówić,że hormony buzują.Ja tego nie planowałam jest mi ciężko bardzo .Trwa to już rok,nie moge o nim zapomnieć ,nie da się.

Gość gość
Ja romansuję od 3 ech lat. Mam 48 lat, on 30. Ciagle nam siebie mało i wszystkim starszym babkom życzę takiego romansu. A że nie będzie trwał wiecznie............cóż nic nie trwa wiecznie.

Gość gość
taki 30 latek to moze kilka razy dziennie a w twoim wieku to juz tak max 2 razy w tygodniu wiec z nie przesadzaj z wiecznoscia bo juz po roku bedziesz tak poobcierana ze nie bedziesz mogla usiasc na tylku

Gość gość
Miałam młodszego o 13 lat faceta, przez jakiś czas było cudownie, i nie mowie tu tylko o łóżku. W pewnym momencie, po prawie roku znajomości on po prostu zniknął, nie odbierał telefonów, nie odpowiadał na smsy. Odpuściłam, ale bolało, jak cholera. Do tej pory nie wiem, co się stało. Tak, czy inaczej, czyję się z tym fatalnie.

Gość gość
jak to mlody chlopak, pobzykal sobie i znudzilo mu sie i ruszyl w poszukiwaniu nowej zdobyczy

Gość gość
Znam podobną sytuacje chłopak był młodszy od koleżanki 10 lat zostawił ją po 8 latach bo miał dosyć starej baby ona 48 on 40

Gość gość
tak to jest, nawet jak już trwa długo, to i tak się rozpadnie. Młodzi faceci mają inne potrzeby i starsze kobitki im się znudzą, a jeszcze jak pójdą na imprezkę ze swojego rocznika i zabawią się z młodymi, jędrnymi ciałkami, to później na samą myśl nie chce im się wracać do i tylko myślą jak tu uciec...

Gość gość
Wiesz, ja akurat widzialam cala mase zwiazkow, ktore sie rozpadly. Rozwodow rowiesnikow czy mlodszych kobiet, ktore zostawily starszych partnerow . Ludzie rozstaja sie z roznych powodow..

Gość gość
Zgadzam sie, ludzie rozstaja sie w roznym wieku i z roznych powodow, Rozstanie zawsze boli, ale mozna zakonczyc zwiazek, jak dorosli, mowiac o tym. Mozna tez uciec, nie odzywac sie, postapic, jak dzieciak, niedojzaly emocjonalnie.

Gość gość
Do goscia z 16.41. Jak masz problem z jedrnoscia cialka to nad tym popracuj. Jest wiele sposobow, zeby ja zatrzymac na bardzo dlugo

Gość gość
Jakie mądre te przysłowie - "na starej piczy młody ch*** ćwiczy " . Drogie panie należy dodać TYLKO ćwiczy . To dla łudzących sie znalezieniem trwałej miłości z małolatem.

Gość gość
Fajnie. Znasz motywacje wszystkich ludzi na swiecie, czy tylko jakiejs grupy?

Gość gość
Znajdzie sie Kobieta chcaca prywatnie porozmawiac o tym.. ? Moze byc mezatka, moze byc stanu wolnego ;) meilVirtual@interia.pl ;)

Gość gość
Ja mialam romans z mlodszym. Skonczylo sie zle. Ja sie wkrecilam. Facet nie. Czyli klasycznie jak w opowiadaniach. Co jeszcze chcesz wiedziec?

Gość znam sie na rzeczy
dzisiaj dla kobiety po 40 jest juz prawie koniecznoscia wiazanie sie z mlodszym mezczyzna bo rowiesnicy sa juz tak zmeczeni zyciem z kobieta, ze najczesciej wola byc sami i tylko "zaliczyc cos" raz na jakis czas. Po drugie goscie po 40 uwielbiaja tylko mlodsze- minumium 10 lat mlodsze kobiety- i rzadko spogladaja na rowiesnice a juz na pewno nie na starsze. Takze wciaz jeszcze atrakcyjne panie po 40 skonczcie z dylematami czy warto czy nie warto tylko korzystajcie jezeli macie do tego okazje bo zyje sie tylko raz.

Gość gość
Mlodszy facet odmladza. Jednak taki uklad to ryzyko. Romans tak. Zwiazek nie. Jesli umiesz zrobic tak zeby trzymac uczucia pod kontrola to bedzie super. Tylko kto tak naprawde potrafi trzymac uczucia pod kontrola?

Gość gość
A mi kurcze zależy na związku z takim jednym młodszym, ale wiem że taki związek nie potrwałby długo a nie chcę "tylko" romansować. A co tam, powzdycham sobie to może mi przejdzie.

Gość gość
Duzo mlodszy? napisz cos o nim.

Gość gość
A co tu pisać. Wiekowo jesteśmy jeszcze w widełkach "dwudziestki". Jest fajny, podoba mi się, lubię gdy się uśmiecha. Nie mam pojęcia co mogłabym tu napisać, nie jestem romantyczką i nie potrafię opisywać w ten sposób osób. Lubię go i już :)

Gość gość
Uwazaj zebys sie nie zakochala

Gość gość
Wiem, staram się uważać. Mam nadzieję, że jestem na tyle rozsądna, że do tego nie dopuszczę. Najgorsze jest to, że znam masę mężczyzn a tylko On zwrócił moją uwagę. Jak pech to pech.