Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harmonett

harmonet łódź

Polecane posty

Gość harmonett

dziewczyny z Łodzi! gdzie kupujecie Harmonet i ile płacicie za opakowanie ? bo ja póki co płacę 36,63 i nie wiem, czy gdzies może można taniej kupić?

Gość walnij się patelnię w łeb
No pewnie, że można :D:D:D:D

Apteka Akademicka w Palmie - ok 29 zl, apteka "Magiczna" z kartą stałego klienta - też 29, 40 czy coś. Wyrobienie karty nic nie kosztuje, tylko wyrób ją przed zakupem ;)

Gość cytologia
a jaki jest adres tej apteki?

Apteka w Palmie - na Rewolucji przy Kilińskiego, Apteka Magiczna: jest ich mnóstwo, ja kupuję na rogu Kościuszki i Próchnika

Gość aloes łódź
narutowicz, apteka aloes 31 zł

Gość kajo
niedwno na boj.getta warszawskiego bliżej starego rynku kosztawał 23 zł!!! teraz chyba koło 26 - mają też karty stałego klienta!!! a na pomorskiej przy kamińskiego 28zł.

Gość anka11111
w kwiatach polskich ok 25zł adresy: Apteka PLAC REYMONTA, ul. Piotrkowska 286 Apteka KWIATY POLSKIE, ul. Al Kościuszki 41 (róg A. Struga) Apteka KWIATY POLSKIE, ul. Szparagowa 10

Gość elizautka
Sprawdzałam ostatnimi czasy w Kwiatach na ul. Szparagowej i wychodzi całkiem przyzwoita cena, nie pamiętam dokładnie ile, bo kupowałam razem z innymi lekami, ale wiem, ze byłam mile zaskoczona bo dużo nie zapłaciłam.

Gość gośćiość
Tak, w Kwiatach zdecydowanie warto zapytać o ten lek. Przy okazji dodam tu, ze najlepiej właśnie przy tej aptece przy klinice Salve, jeśli ktoś leczy się akurat tam, to polecam, nie trzeba zbyt daleko szukać, aby dostać, to co się potrzebuje od ręki.