Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna....

Leki homeopatyczne na...trądzik???

Polecane posty

Gość taka jedna....

Uzywal ktos? slyszal ktos o tym??? piszcie jak cos wiecie na ten temat Ja mam tradzik od -nastu lat ateraz mam 24 :/ wiec krotko sie z nim nie mecze stosowalam antybiotyki roznego rodzaju, masi, kremy, zele szczepionke i NIC balam Diane-35 ale pomagala jak bralam pozniej to samo Nie mam juz sily zaden dermatolog nie pomogl jeszcze tylko nie probowalam leczenia homeopatycznego co Wy na to???

Gość taka jedna....
acha zapomnialam dodac ze bylam nawet u endokrynologa i robilam badanie hormonow i ich poziom wyszedl w normie :O

Gość pytajkaaa
a skierowanie od jakiego lekarza dostałas skierowanie do endokrynologa? moze masz tradzik od stoswania zbyt wile kosmetyków, moze jesz duzo niezbyt zdrowych rzeczy np chipsy, ostre potrawy? moze sie duzo denerwujesz?

Gość taka jedna....
"moze masz tradzik od stoswania zbyt wile kosmetyków, moze jesz duzo niezbyt zdrowych rzeczy np chipsy, ostre potrawy? moze sie duzo denerwujesz?" wszystkiego potroche ale myslisz ze to tak znacznie wplywa na tradzik? kiedy wyskakuja ropne wielkie krochy!!! od lekarza ogolnego dostalam skierowanie do endokrynologa, ktore wrecz wyblagalam ale za badanie hormonow musialam juz zaplacic :O

Gość pytajkaaa

Gość pytajkaaa
spróbuj ograniczyc niedrowe potrawy Zrezygnuj z kosmetyków jesli Ci sie uda niektórzy pisza na kafeterii ze kwas foliowy pomaga, cynk tez mozesz kupic, wiesz moze sprobuj od środka walczyc z tym, pij zielona herbatke, albo pokrzywe ona podobno odtruwa organizm moze sie uda

Gość taka jedna....
Dziękuje Ci bardzo za zainteresowanie moim problemem Herbatke zieloną zaczęłam pić zobaczymy czy będą efekty....:)