Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramar

Dziewczyny proszę podajcie jakie bierzecie tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość ramar

Dziewczyny proszę podajcie jakie bierzecie tabletki antykoncepcyjne. Pytam o ten temat ponieważ moja dziewczyna bierze 12 rodzaj tabletek i kazdy efekt uboczny polega na tym ze nie ma ochoty na sex. Proszę pomóżcie !!!!

Gość poniewierek
:-D wody niech sie napije :-P

ja biore Novynette ..ale to nie ma znaczenia jaki rodzaj na zazywa..to juz chyba jej uwarunkowania genetyczne..po prostu chyba tabletki anty na nia tak wplywaja..ja biore te tabletki od 2 lat i zawsze mam ochote na seks:) to juz partner nie wytrzymuje:) pozdrawiam i powodzenia zycze bloomoo

no wlasnie u mnie tez partner jest czesciej zmeczony niz ja po calym dniu pracy.... a szkoda, bo jest milo i to zazwyczaj ja go ciagne do siebie, biore microgynon 21 ale chce zmienic na inne...

Gość ja bralam Mykrogynon 21
przytylam po nim 20 kg :o ale juz wrocilam do swojej wago bo to bylo 1,5 roku temu.Do tego mialam straszne problemy z sercem wiec-lepiej wogole nie brac tego swinstwa

Gość ramar
to u nas jest podobnie jak dziewczyna moja niebierze tabletek moglaby mnie zameczyc ajak wezmie tabletki to nie ma ochoty i koniec

Gość pszczolka_z_listopada
ja przez pierwsze 4 opakowania harmonetu to na sex by mnie nik nie namowił przy piątym mi sie odmieniło i teraz moj kotek musie sprostac temu zadaniu:)

Gość cilest ..i wszystko jest OK

Gość zabcis
ja biore mykrogynon i nie wiem czy to z tego powodu cz yze stresow moze ale mam ciagle wrazenie, ze mam grzybka. Ale każdy może rezgować inaczej. Pozdrawiam