Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glowanadol

BOJE SIE BARDZOOOOOOOOOOO

Polecane posty

uprawialam petting wytrysku nie bylooo mimo to boje sie ze w ciazy jestem to bylo 2 meichy temu dostalam normalny okres pierwszego miesiaca i normalny drugiego miesiaca obfite jak zawsze byly a teraz w 3 przeczytalam na kafeterii ze mozna miec okres i byc w ciazy i zeschizowalam sie niedlugo dzis sa moje dni plodneee jak narasie ich nei widze ale moj cykl trwa ok 34 dni mialam wczoraj przy oddawaniu moczu zauwazylam gryby sluz ktory sie rozciagalllll to chyba plodnyy ale nie w tym rzecz ...rzecz w tym ze gdzies od 8 dnia mam podwyzszona temperature i czasemn mi jest niedobrze...z piersiami mi sie nci nie dzieje w podbrzuszu mnie tez nie boliii nie mdli mnie nie jem duzooo kurcze to wygladaloby na 3 miesiac czy w 3 miesiacu cos widacc bo mi nic tak jak byklo tak jest ale boje sie strasznie kurdeee wsysko przez te 2 objawyy wsyskoo noo:(:(

Gość BALBINA1111111
A PRZEPRASZAM- JAK TY CHCESZ ZAJSC W CIĄŻE BEZ WYTRYSKU???

nie wiem noo moze przez ten plyn co jesttt u facetaa na czlonkuu ale sam moj facet mowil ze go nei bylo i ze nie dotykal swojego...boo jest odpowiedzialnyy ale qrdee no moglo sie neichcacy gdzies dostac wiem ze tam jest malo plemnikow ale zawsze wszystko wyolbrzymiam ajak mnei juz tak glowa bolkiii chociaz moze to przeziebienie ale zeby tyle bolała i czasem mi neidobrze ne wiem choleraa:( na ciele mi nic nei widac niemam zdanych zmian okresy mam normalne w 1 i 2 miesiacu mi sie nic nie dzalo tylko treraz nagle:(

Gość jak kobieta moze
takich rzeczy niewiedziec!!! boze kochany !! masz watpliowsci zrob test a nie pytaj nas!!!

Glowanadol- mozesz sie nie martwic nie mam takiej szansy abys byla w ciazy, wiem ze jak sie zaczyna wspozycie z chlopakiem to czlowiek chodzi zestresowany i ciagle widzi u siebie objawy ciazy. Te dziewczyny ktore pisza ze maialy okres a mimo to byly w ciazy tez nie do konca pisza prawde owszem mozna miec pierwszy okres normalny ale drugi juz jest bardzo znikomy i maja bardzo lekkie krawawienie ktore trawa gora 2 dni, do tego dochodza inne objawy ktorych nie da sie niezauwazyc Jesli boisz sie zajscia w ciaze to migiem zasuwaj do ginekologa po zabezpieczenie

ja rozumiem ze dziewczyna pyta tutaj, lepiej sie upewnic czy sa jakies mozliwosci i zaczrpnac porady jakies chociaz malej, bo to bardzo trudno test zrobic...chyba jak dla mnie to nie musisz sie obawiac

a co z tym bolem glowy i ze czuje ze niedobrze miu tznn to jest tak ze jak zapomne sobie o tymmm too jest mi dobrzee i wsysko nromalnie robie ale glowa boli nadal

najdziwniejsze jest to ze dla mnei pierwszym sygnalem byloby brak okresuuuu ii bol bodbrzuszaaa oraz piersiii i tez potem to czestsze jedzenie a ja teraz mam tak ze mam okres niemam bolu piersi tylko neidobrze mi czasem i mam tak jakby goraczkee... byloby cos widac w 3 miesiącuu??:(???

wiesz mamy brzydka pogode malo slonca mniejszy dostep do swiezych owocow i warzyw, moze to jakies przesilenie. Wiesz ja od dwoch tygodnie chodze nieprzytomna i mam zawroty glowy i jestem oslabiona ale w ciazy nie jestem

mnie strasznie leb bolii pozatym cos pokaszlujee:P naprafdee te bole glowy i neidobrze to kazdy moze miec atakich typowych objawow niemam

oj dziecko widze ze ty bardzo chcesz byc w tej ciazy!przestan o tym myslec!!!zrob test idz do lekarza a moze za wczesnie na seks skoro tak sie martwisz nawet peetingiem???w ciazy nie jestes na 10000%

hmmm wolałam zaczac od pettinguu on chcial seks ja nei i dobrze zrobilammm bo rzucil mnie:) i dlatego tak sie boje tez o tą ciazee....

Gość ciocia Zdzisia
tez tak mialam. Na bank jestes w ciazy. I to blizniaki!!

Gość 111wyrocznia111
TO NIEMOŻLIWE ABYŚ BYŁA W CIĄŻY!!! Już możesz przestać się bać:)

Gość dddddddddddddddd
co ty z ciemnogrodu sie urwalas czy co? jak mozesz byc w ciazy????? skoro to byl peting bez wytrysku to niemozliwe!!!!!!!!! niedojz ze czlonek nie byl w pochwie to jeszcze wytrysku nie bylo. zrob test i po problemie. Wchodza tu takie i sraja "czy moge bcy w ciazy......." troche rozumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bea_
Poczytaj sobie tu o podobnych przypadkach jak twoje- a jest tego wiele i nie schizuj. kochana a co ty zrobisz jak w koncu będziesz miała ten stosunek z " wytryskiem" i spóźni ci sie okres ? jeśli nie jestes gotowa na taki poziom stresu to lepiej zaczekaj z tym seksem :| Nie potraktuj tej wypowiedzi jako złosliwej czy wrednej, ale.... po co za chwile " przyjemności" miec potem takie jazdy ?